СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА – EFTALIA VILLAGE 5* ALANYA, 07.09.2018, 7 НОЩУВКИ АВТОБУСНА ПРОГРАМАDescription

ПРОГРАМА

ЦЕНИ ЗА РАННО ЗАПИСВАНЕ ДО 31.01.2018 г., с капаро 30% от пакетната цена на човек.
ТРЪГВАНЕ ОТ ГР. КАРЛОВО И ГР. ПЛОВДИВ!
ДЕЦА ДО 15 НЕНАВЪРШЕНИ ГОДИНИ СЕ НАСТАНЯВАТ БЕЗПЛАТНО!!!

Тръгване от:

гр. София, автогара “Сердика” – бивш “Трафик Маркет” (между Централна жп гара София и Централна автогара)
гр. Карлово – Автогара
гр. Пловдив от бензиностонция OMW до хотел “Санкт Петербург”.
гр. Пазарджик – (Шел Пазарджик)
гр. Хасково – (Шел Клокотница)

ПРОГРАМА:
1`ви ден
Тръгване в 13.00ч. от София, “Сердика” – бивш “Трафик Маркет”, 14:00 ч. от Карлово – Автогара, 15.00ч. от Пловдив -бензиностонция OMW до хотел “Санкт Петербург”.Отпътуване към границата, преминаване. Нощен преход. Около обяд пристигане в Алания. След 14.00 ч. настаняване в избрания хотел.

2`ри ден до 8`ми ден
Свободно време и възможност за доп. екскурзии срещу заплащане предлагани от Турския партньор на ТА.

9`ти ден
Освобождаване на хотела до 12.00 часа. Свободно време. От 17.00 ч. до 19.00 събиране на туристите от хотелите и отпътуване за България.

10-ти ден
По обед пристигане в България. Пловдив хотел “Санкт Петербург”, София, “Сердика” – бивш “Трафик Маркет”

Цената включва:
Транспорт с лицензиран автобус по съответния маршрут
7 нощувки в хотел EFTALIA VILLAGE 5*, ALANYA на ALL INCLUSIVE
Медицинска застраховка на ЗАД “ДЗИ”, с покритие 5000 евро (за лица до 65 години)
Представител на TA по време на пътуването
Обслужване на място от представител на местната фирма партньор
Всички пътни и магистрални такси

Цената не включва:
Мед. застраховка на ЗАД „ДЗИ“, с покритие 5000 евро за лица от 65 до 70 год.- доплащане 10 лв.
Мед. застраховка на ЗАД “ДЗИ” с покритие 5000 евро за лица от 70 до 80 год. – доплащане 15 лв.
Мед. застраховка на ЗАД “ДЗИ” с покритие 5000 евро за лица над 80 год. – сумата на застрахователната премия се предоставя допълнително от Застрахователя
Застраховка “Отмяна на пътуване” – доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на ЗАД “Алианц България”, гр.София, бул.Княз Ал.Дондуков №59, ЕИК 040638060, тел. +359 2 930 23 55
Доплащане при записани по-малко от 20 човека за тръгване от: В. Търново – 25 лв. на човек; от Габрово – 20 лв. на човек; от Казанлък – 15 лв. на човек, от Ст. Загора – 15 лв.
Разходи от личен характер и бакшиши.
Допълнителни екскурзии

Условия за ранно записване:
Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена резервация и плащане до обявените за всеки хотел дати.
Не се допускат никакви промени при вече направена и платена резервация за ранно записване. При невъзможност на туриста да пътува при резервация за ранно записване, внесените и платени суми не се възстановяват.
В случай на отказ от пътуване при направена и платена резервация по ранно записване, сумата може да се използва за друга дата на пътуване с допълнително заплащане по стандартните тарифи, само ако са спазени сроковете за отказ от пътуване съгласно договор с клиента.

АНУЛАЦИОННИ УСЛОВИЯ

Чл. 19. (1) Потребителят има право да се откаже от пътуването без санкция до 24 часа след записване и внасяне на капаро.
(2) В случай на отказ от пътуването и прекратяване на договора от страна на Потребителя, Туроператорът удържа следните неустойки:
1. При пътуване в чужбина:
а) след изтичане на срока по ал.(1) и до 60 дни преди датата на пътуването – такса резервация – 40 лв. За всяка промяна относно резервация след първоначалното записване се удържа такса в размер на 30 лева.
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването – в размер на депозита.
г) от 29 до 20 дни преди датата на пътуването – 50% от общата стойност на пътуването.
д) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването – 80% от общата стойност на пътуването.
е) по-малко от 14 дни преди датата на пътуването – 100% от общата стойност на пътуването.
2. При пътуване в страната:
а) след изтичане на срока по ал.(1) и до 20 дни преди датата на пътуването такса резервация 20 лв.
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването – в размер на депозита.
в) от 13 до 7 дни преди датата на пътуването – 50% от общата стойност на пътуването.
г) от 6 до 3 дни преди датата на пътуването – 80% от общата стойност на пътуването.
д) по-малко от З дни преди датата на пътуване то – 100% от общата стойност на пътуване то.
(3) При пътуване в чужбина при направена резервация с включени отстъпки за ранно записване или промоционални оферти и отказ на Потребителя след изтичане на срока по ал.(1) същият дължи следните неустойки:
а) след изтичане на срока по ал.(1) и до 60 дни преди датата на пътуването – в размер на капарото.
г) от 59 до 20 дни преди датата на пътуването – 100 % от общата стойност.
д) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването – 100 % от общата стойност.
(2) При пътуване в страната при направена резервация с включени отстъпки за ранно записване и отказ на потребителя след изтичане на срока по ал.(1) същият дължи неустойки съгласно условията на конкретния хотел.
(3) При анулация на пътуването поради болест или други лични причини, свързани с Потребителя, той губи платените на Туроператора суми в съответствие със сроковете на анулация и в размерите по алинея 1,2,3,4 респективно дължи заплащане на тези суми, в случай, че не ги е платил.
(4) В случай, че Потребителят прекрати своята почивка /е кскурзия/ през времетраенето й по свое желание, всички допълнителни разходи, вкючително и транспортните са за негова сметка. В този случай не може да има претенции за връщане на част от стойността на заявените услуги.
(5) При подаване на документи с неверни данни и неспазване на сроковете от страна на Потребителя, Туроператорът има право да анулира пътуването, удържайки горе цитираните неустойки.
(6) При резервации Ранно записване , всяка една промяна на име на турист,тип настаняване , дата на пътуване , се таксуват и заплащат по стандартните цени на съответния хотел и се налага глоба в размер на 30лв.

Условия за настаняване и пътуване:
Медицинската застраховка по пакетите за организирано пътуване е на ЗАД “ ДЗИ”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията “КОРИС БЪЛГАРИЯ” ООД на посоченият в полицата номер за спешни случаи, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, той му възстановява разходи до 100 (сто) Евро, независимо от размера на действително извършените и при условие, че събитието е покрито по условията на застраховката.

При настаняването в тройни стаи (TRPL; DBL + ex. bed), третото легло е допълнително, тип разтегателно и за него се заплаща по- малко.

При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни. Децата ползват намаления, само ако са настанени в стая с двама пълноплащащи възрастни.

Стаи с изглед към морето, се гарантират само след предварително направена резервация за такава и е възможно само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.

Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите е до 12:00 ч. в деня на отпътуване.

В деня на пристигане преди 14:00ч. и в деня на напускане след 12:00ч. всички услуги в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки.

Продължителност на пътуването: от София до Айвалък 710км, от София до Кушадасъ 954км, от София до Дидим 1015км, от София до Бодрум 1090км, от София до Мармарис 1119км, от София до Фетие 1189км, от София до Кемер 1301км, от София до Лара 1275км, от София до Белек 1284км, от София до Сиде 1315км, от София до Алания 1374км.
Време за пристигане според обявените в дестинацията километри.

Броя на храненията в хотелите съответства на броя резервирани нощувки. При резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, ако хотелът е на all inclusive.
Точният час на отпътуване от България, номер на автобуса и телефон на представителя на TA се потвърждават два дни преди отпътуване, като клиентите имат задължение сами да се информират за детайлите.
Настаняването в автобусите е според датата на записване.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да указват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.

Допълнителна информация:
Минимален брой за осъществяване на пътуването – 30 човека
Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи – 7 дни преди отпътуване.
Начин на плащане: 30% депозит при записване, доплащане до 20 дни преди датата на отпътуване (с изключение на резервации направени по ранно записване).
Нобходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.
Децата, пътуващи с един родител или без родители, представят нотарилно заверена декларация от единия или от двамата родители.
Визов режим: няма изисквания за визи.

ТO има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица № 13160171240000001/17.11.2017 на ЗАД “Алианц България” – гр. София, бул. Княз Ал. Дондуков №59, ЕИК 040638060, тел. +359 2 930 23 55
Застраховка “Отмяна на пътуване” се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване според общите условия на ЗАД “Алианц България”.

„Eftalia Village” разполага с 12 сгради/тип 3-етажни корпуса/, общо с 425 стаи, от които 266 стандартни стаи и 159 фамилни стаи.Добре озеленен хотел,намиращ се точно срещу новия Аквапарк- ISLAND.Покрай хотела преминава основния ,първокласен път свързващ Анталия с Алания.

Местоположение:
Хотелът се намира на 110 км. от летище Анталия , ,на 18 км.от гр. Алания, на 50 м. от морския бряг. Построен през 2006 г. с обща площ от 37.700 м2 в район Конаклъ отстоящ на 4 км от хотела.

В хотела:
Основен ресторант,2 А-Ла-Карт ресторанта (Османски и италиански с предварителна резервация ,по едно посещение във всеки от тях-безплатно), 5 бара, патисерия и кафе,дискотека, 2 открити/единия само за възрастни/ и 2 закрити басейна,детски басейн, водни пързалки, аквапарк с 4 пързалки за възрастни и 3 за деца, амфитеатър, магазини, СПА център.

Стаи:
Хотелът предлага настаняване в стандартни и фамилни стаи. Стандартните стаи/общо 219 бр./ са с големина от 28 кв.м. Фамилните стаи/общо159бр./ са с площ от 39 кв.м. и 58 кв.м. В тях се приема настаняване до 2+2/станд.стаи, или 3+1 /фам. стаи.Всяка стая разполага с климатик, сателитна телевизия, телефон, баня с душ или вана, сешоар,под ламинат,мини бар (безплатно), сейф (платено), балкон. Почистване на стаите – всеки ден, смяна на бельото и кърпите 3 пъти в седмицата.

Услуги:
На рецепция се приемат карти Visa,Master Card,Diners, Amer.Express. На рецепция говорят турски,руски,английски и немски.

Плаж:
Собствен, пясъчно – чакълест. Чадъри и шезлонги на плажа и при басейна – безплатно.Плажни кърпи-безплатно,замяната се заплаща.

Удобства:
Последна актуализация 04.12.2014г.

Безплатни Услуги:
Турска баня , сауна , фитнес , дартс , тенис на маса , тенис корт , баскетбол , плажен волейбол , анимация ,жива музика и шоу програми, интернет само около рецепциядетски басейн, водни пързалки , мини клуб (4 – 12 г.) , детска анимация, джуниор клуб (3-16г. )

Платени Услуги:
Масаж , билярд , лекар , химическо чистене , магазини , водни спортове,фрешове,рент-а -карт,детски колички ,интернет. Само на рецепция

Хранене:
ALL INCL.база на изхранване-закуска, обяд и вечеря на шведска маса, допълнителни хранения, алкохолни и безалкохолни напитки местно производство без лимит

STANDARD ROOM ALL INCLUSIVE

Дата База Възрастен в двойна стая Двойна стая Двама възрастни и трети на допънително легло Единична стая Възрастен и дете (0-2.99) на редовно легло Възрастен и дете (0-14.99) на редовно легло Възрастен и 2 деца (0-2.99)(0-14.99) Възрастен и 2 деца (7-14.99) Двама възрастни и дете (0-14.99) на допълнително легло Възрастен и 2 деца (0-2.99)(0-14.99)
07.09.2018 г. AI 550 лв. 1100 лв. 1560 лв. 760 лв. 880 лв. 880 лв. 1001 лв. 1201 лв. 1250 лв. 1361 лв.

LARGE ROOM ALL INCLUSIVE

Дата База Възрастен в двойна стая Двойна стая Тройна стая Двама възрастни и дете (0-14.99) на допълнително легло Двама възрастни и 2 деца (0-6.99) (0-14.99) на допълнително легло Трима възрастни и дете (0-14.99) на допълнително легло
07.09.2018 г. AI 560 лв. 1120 лв. 1680 лв. 1270 лв. 1420 лв. 1830 лв.

STANDARD ROOM ALL INCLUSIVE

Дата База Възрастен в двойна стая Двойна стая Двама възрастни и трети на допънително легло Единична стая Възрастен и дете (0-14.99) на редовно легло Възрастен и 2 деца (0-2.99)(0-14.99) Възрастен и 2 деца (7-14.99) Двама възрастни и дете (0-1.99) на допълнително легло Двама възрастни и 2 деца (0-6.99) (0-14.99) на допълнително легло
27.04.2018 г. AI 458 лв. 916 лв. 1284 лв. 607 лв. 727 лв. 847 лв. 996 лв. 1036 лв. 1156 лв.
04.05.2018 г. AI 458 лв. 916 лв. 1284 лв. 607 лв. 727 лв. 847 лв. 996 лв. 1036 лв. 1156 лв.
11.05.2018 г. AI 458 лв. 916 лв. 1284 лв. 607 лв. 727 лв. 847 лв. 996 лв. 1036 лв. 1156 лв.
18.05.2018 г. AI 560 лв. 1121 лв. 1561 лв. 761 лв. 881 лв. 1001 лв. 1201 лв. 1241 лв. 1361 лв.
20.05.2018 г. AI 560 лв. 1121 лв. 1561 лв. 761 лв. 881 лв. 1001 лв. 1201 лв. 1241 лв. 1361 лв.
25.05.2018 г. AI 560 лв. 1121 лв. 1561 лв. 761 лв. 881 лв. 1001 лв. 1201 лв. 1241 лв. 1361 лв.
27.05.2018 г. AI 560 лв. 1121 лв. 1561 лв. 761 лв. 881 лв. 1001 лв. 1201 лв. 1241 лв. 1361 лв.
01.06.2018 г. AI 560 лв. 1121 лв. 1561 лв. 761 лв. 881 лв. 1001 лв. 1201 лв. 1241 лв. 1361 лв.
03.06.2018 г. AI 593 лв. 1186 лв. 1648 лв. 809 лв. 929 лв. 1049 лв. 1266 лв. 1306 лв. 1426 лв.
08.06.2018 г. AI 674 лв. 1347 лв. 1866 лв. 930 лв. 1050 лв. 1170 лв. 1427 лв. 1467 лв. 1587 лв.
10.06.2018 г. AI 674 лв. 1347 лв. 1866 лв. 930 лв. 1050 лв. 1170 лв. 1427 лв. 1467 лв. 1587 лв.
15.06.2018 г. AI 674 лв. 1347 лв. 1866 лв. 930 лв. 1050 лв. 1170 лв. 1427 лв. 1467 лв. 1587 лв.
17.06.2018 г. AI 674 лв. 1347 лв. 1866 лв. 930 лв. 1050 лв. 1170 лв. 1427 лв. 1467 лв. 1587 лв.
22.06.2018 г. AI 674 лв. 1347 лв. 1866 лв. 930 лв. 1050 лв. 1170 лв. 1427 лв. 1467 лв. 1587 лв.
17.08.2018 г. AI 786 лв. 1573 лв. 2171 лв. 1100 лв. 1220 лв. 1340 лв. 1653 лв. 1693 лв. 1813 лв.
24.08.2018 г. AI 674 лв. 1347 лв. 1866 лв. 930 лв. 1050 лв. 1170 лв. 1427 лв. 1467 лв. 1587 лв.
26.08.2018 г. AI 674 лв. 1347 лв. 1866 лв. 930 лв. 1050 лв. 1170 лв. 1427 лв. 1467 лв. 1587 лв.
31.08.2018 г. AI 674 лв. 1347 лв. 1866 лв. 930 лв. 1050 лв. 1170 лв. 1427 лв. 1467 лв. 1587 лв.
02.09.2018 г. AI 641 лв. 1282 лв. 1779 лв. 882 лв. 1002 лв. 1122 лв. 1362 лв. 1402 лв. 1522 лв.
07.09.2018 г. AI 560 лв. 1121 лв. 1561 лв. 761 лв. 881 лв. 1001 лв. 1201 лв. 1241 лв. 1361 лв.
09.09.2018 г. AI 560 лв. 1121 лв. 1561 лв. 761 лв. 881 лв. 1001 лв. 1201 лв. 1241 лв. 1361 лв.
14.09.2018 г. AI 560 лв. 1121 лв. 1561 лв. 761 лв. 881 лв. 1001 лв. 1201 лв. 1241 лв. 1361 лв.
16.09.2018 г. AI 560 лв. 1121 лв. 1561 лв. 761 лв. 881 лв. 1001 лв. 1201 лв. 1241 лв. 1361 лв.
21.09.2018 г. AI 560 лв. 1121 лв. 1561 лв. 761 лв. 881 лв. 1001 лв. 1201 лв. 1241 лв. 1361 лв.
23.09.2018 г. AI 560 лв. 1121 лв. 1561 лв. 761 лв. 881 лв. 1001 лв. 1201 лв. 1241 лв. 1361 лв.
28.09.2018 г. AI 516 лв. 1033 лв. 1443 лв. 695 лв. 815 лв. 935 лв. 1113 лв. 1153 лв. 1273 лв.
30.09.2018 г. AI 487 лв. 974 лв. 1363 лв. 651 лв. 771 лв. 891 лв. 1054 лв. 1094 лв. 1214 лв.
05.10.2018 г. AI 458 лв. 916 лв. 1284 лв. 607 лв. 727 лв. 847 лв. 996 лв. 1036 лв. 1156 лв.
07.10.2018 г. AI 458 лв. 916 лв. 1284 лв. 607 лв. 727 лв. 847 лв. 996 лв. 1036 лв. 1156 лв.
LARGE ROOM ALL INCLUSIVE

Дата База Единична стая Възрастен и дете (0-14.99) на редовно легло Възрастен и 2 деца (0-2.99)(0-14.99) Двойна стая Двама възрастни и дете (0-14.99) на допълнително легло Двама възрастни и 2 деца (0-6.99) (0-14.99) на допълнително легло Тройна стая Трима възрастни и дете (0-14.99) на допълнително легло
27.04.2018 г. AI 797 лв. 917 лв. 1037 лв. 957 лв. 1077 лв. 1197 лв. 1340 лв. 1460 лв.
04.05.2018 г. AI 797 лв. 917 лв. 1037 лв. 957 лв. 1077 лв. 1197 лв. 1340 лв. 1460 лв.
11.05.2018 г. AI 797 лв. 917 лв. 1037 лв. 957 лв. 1077 лв. 1197 лв. 1340 лв. 1460 лв.
18.05.2018 г. AI 1002 лв. 1122 лв. 1242 лв. 1162 лв. 1282 лв. 1402 лв. 1617 лв. 1737 лв.
20.05.2018 г. AI 1002 лв. 1122 лв. 1242 лв. 1162 лв. 1282 лв. 1402 лв. 1617 лв. 1737 лв.
25.05.2018 г. AI 1002 лв. 1122 лв. 1242 лв. 1162 лв. 1282 лв. 1402 лв. 1617 лв. 1737 лв.
27.05.2018 г. AI 1002 лв. 1122 лв. 1242 лв. 1162 лв. 1282 лв. 1402 лв. 1617 лв. 1737 лв.
01.06.2018 г. AI 1002 лв. 1122 лв. 1242 лв. 1162 лв. 1282 лв. 1402 лв. 1617 лв. 1737 лв.
03.06.2018 г. AI 1072 лв. 1192 лв. 1312 лв. 1232 лв. 1352 лв. 1472 лв. 1712 лв. 1832 лв.
08.06.2018 г. AI 1249 лв. 1369 лв. 1489 лв. 1409 лв. 1529 лв. 1649 лв. 1949 лв. 2069 лв.
10.06.2018 г. AI 1249 лв. 1369 лв. 1489 лв. 1409 лв. 1529 лв. 1649 лв. 1949 лв. 2069 лв.
15.06.2018 г. AI 1249 лв. 1369 лв. 1489 лв. 1409 лв. 1529 лв. 1649 лв. 1949 лв. 2069 лв.
17.06.2018 г. AI 1249 лв. 1369 лв. 1489 лв. 1409 лв. 1529 лв. 1649 лв. 1949 лв. 2069 лв.
22.06.2018 г. AI 1249 лв. 1369 лв. 1489 лв. 1409 лв. 1529 лв. 1649 лв. 1949 лв. 2069 лв.
17.08.2018 г. AI 1474 лв. 1594 лв. 1714 лв. 1634 лв. 1754 лв. 1874 лв. 2254 лв. 2374 лв.
24.08.2018 г. AI 1249 лв. 1369 лв. 1489 лв. 1409 лв. 1529 лв. 1649 лв. 1949 лв. 2069 лв.
26.08.2018 г. AI 1249 лв. 1369 лв. 1489 лв. 1409 лв. 1529 лв. 1649 лв. 1949 лв. 2069 лв.
31.08.2018 г. AI 1249 лв. 1369 лв. 1489 лв. 1409 лв. 1529 лв. 1649 лв. 1949 лв. 2069 лв.
02.09.2018 г. AI 1178 лв. 1298 лв. 1418 лв. 1338 лв. 1458 лв. 1578 лв. 1854 лв. 1974 лв.
07.09.2018 г. AI 1002 лв. 1122 лв. 1242 лв. 1162 лв. 1282 лв. 1402 лв. 1617 лв. 1737 лв.
09.09.2018 г. AI 1002 лв. 1122 лв. 1242 лв. 1162 лв. 1282 лв. 1402 лв. 1617 лв. 1737 лв.
14.09.2018 г. AI 1002 лв. 1122 лв. 1242 лв. 1162 лв. 1282 лв. 1402 лв. 1617 лв. 1737 лв.
16.09.2018 г. AI 1002 лв. 1122 лв. 1242 лв. 1162 лв. 1282 лв. 1402 лв. 1617 лв. 1737 лв.
21.09.2018 г. AI 1002 лв. 1122 лв. 1242 лв. 1162 лв. 1282 лв. 1402 лв. 1617 лв. 1737 лв.
23.09.2018 г. AI 1002 лв. 1122 лв. 1242 лв. 1162 лв. 1282 лв. 1402 лв. 1617 лв. 1737 лв.
28.09.2018 г. AI 914 лв. 1034 лв. 1154 лв. 1074 лв. 1194 лв. 1314 лв. 1498 лв. 1618 лв.
30.09.2018 г. AI 855 лв. 975 лв. 1095 лв. 1015 лв. 1135 лв. 1255 лв. 1419 лв. 1539 лв.
05.10.2018 г. AI 797 лв. 917 лв. 1037 лв. 957 лв. 1077 лв. 1197 лв. 1340 лв. 1460 лв.
07.10.2018 г. AI 797 лв. 917 лв. 1037 лв. 957 лв. 1077 лв. 1197 лв. 1340 лв. 1460 лв.