РАННИ ЗАПИСВАНИЯ – DIDIM BEACH ELEGANCE RESORT & SPA 5*, Дидим Лято 2018-Автобусна програма 7 нощувкиDescription

Програма
ЦЕНИ ПРИ РАННО ЗАПИСВАНЕ ДО 30.12.2017 г., с капаро 30% от пакетната цена на човек

ДИДИМ
Дидим с Егейското крайбрежие стана един от най-забележителните курорти на Турция, привлекателен със своите дълги пясъчни плажове, ясно синьо море, слънце и чудно красиви плажове.
Сред всичко това е изключителното наследство от древността на древния елински град, в който се намират храмът на Аполон, храма на Посейдон с изображението на Медуза, която сякаш зорко бди над античния град. Античният град Милетос е само на няколко километра.
През VI в. пр.н.е. Дидим се е явявал място за поклонения на Аполон Дидимски, в чест на който бил издигнат величествен античен храм. През 1991 г градът получил названието “Дидим”, което в превод означава “близнаци”, и заел достойно място сред водещите курортни зони на Турция. Съвременен Дидим, разположен на полуостров, граничи с провинция Mugla и залива Akbuk. Това е идеално място за любители на екстремните спортове и плажния отдих. Дидим не е голям, но е богат на исторически паметници, което позволява приятно да разнообразите почивката си. Главната забележителност на Дидим е колоната на светилището на Аполон, съхранена до наши дни. Това е един от най-величествените храмова на Елинската цивилизация. Недалеч от храма се намират руините на стария стадион, където са се провеждали ритуали и състезания. Посещението на още два древни града – Приен и Милет – отлично допълва вашето запознанство с античния свят. Както във всеки друг курорт и тук има множество барове, ресторанти, рибни таверни, дискотеки и развлекателни центрове, болшинството от които е разположено по крайбрежната част. Вечер можете да посетите дискотека “Медуза” – една от големите дискотеки в тази област или да поседнете в някое от кафенетата и да се полюбувате на красивия залез.

Тръгване всеки петък от:

гр. София, гр. София, автогара “Сердика” – бивш “Трафик Маркет” (между Централна жп гара София и Централна автогара)
гр.Пловдив от бензиностонция OMW до хотел “Санкт Петербург”.
гр.Пазарджик – (Шел Пазарджик)
гр.Хасково – (Шел Клокотница)
гр. Стара Загора – парkинг пред жп гара

ПРОГРАМА:
1-ви ден
Тръгване в 13.00ч. от София, от София, “Сердика” – бивш “Трафик Маркет”, 15.00ч. от Пловдив -бензиностонция OMW до хотел “Санкт Петербург”.Отпътуване към границата, преминаване. Нощен преход. Рано сутринта пристигане в Дидим. След 14.00 ч. настаняване в избрания хотел.

2-ри ден до 8-ми ден
Свободно време и възможност за доп. екскурзии срещу заплащане предлагани от Турския партньор на ТА.

9-ти ден
Освобождаване на хотела до 12.00 часа. Свободно време. От 17.00 ч. до 19.00 събиране на туристите от хотелите и отпътуване за България.

10-ти ден
По обед пристигане в България. Пловдив хотел “Санкт Петербург”, София, “Сердика” – бивш “Трафик Маркет”

Цената включва:

Транспорт с лицензиран автобус по съответния маршрут

7 нощувки в хотел по избор на съответната база изхранване

Медицинска застраховка на ЗАД “ДЗИ”, с покритие 5000 евро (за лица до 65 години)

Представител на TA по време на пътуването

Обслужване на място от представител на местната фирма партньор

Всички пътни и магистрални такси

Цената не включва:

Мед. застраховка на ЗАД „ДЗИ“, с покритие 5000 евро за лица от 65 до 70 год. – доплащане 10 лв.
Мед. застраховка на ЗАД “ДЗИ” , с покритие 5000 евро за лица от 70 до 80 год. – доплащане 15 лв.
Мед. застраховка на ЗАД “ДЗИ”, с покритие 5000 евро за лица над 80 год. – сумата на застр. премия се предоставя допълнително от Застрахователя

Застраховка “Отмяна на пътуване” – доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на ЗАД “Алианц България”, гр.София, бул.Княз Ал.Дондуков №59, ЕИК 040638060, тел. +359 2 930 23 55

Доплащане при записани по-малко от 20 човека за тръгване от: В. Търново – 25 лв. на човек; от Габрово – 20 лв. на човек; от Казанлък – 15 лв. на човек, от Ст. Загора – 15 лв.

Разходи от личен характер и бакшиши.

Допълнителни екскурзии

Условия за ранно записване:

Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена резервация и плащане до обявените за всеки хотел дати.

Не се допускат никакви промени при вече направена и платена резервация за ранно записване. При невъзможност на туриста да пътува при резервация за ранно записване, внесените и платени суми не се възстановяват.

В случай на отказ от пътуване при направена и платена резервация по ранно записване, сумата може да се използва за друга дата на пътуване с допълнително заплащане по стандартните тарифи, само ако са спазени сроковете за отказ от пътуване съгласно договор с клиента.

АНУЛАЦИОННИ УСЛОВИЯ

Чл. 19. (1) Потребителят има право да се откаже от пътуването без санкция до 24 часа след записване и внасяне на капаро.
(2) В случай на отказ от пътуването и прекратяване на договора от страна на Потребителя, Туроператорът удържа следните неустойки:
1. При пътуване в чужбина:
а) след изтичане на срока по ал.(1) и до 60 дни преди датата на пътуването – такса резервация – 40 лв. За всяка промяна относно резервация след първоначалното записване се удържа такса в размер на 30 лева.
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването – в размер на депозита.
г) от 29 до 20 дни преди датата на пътуването – 50% от общата стойност на пътуването.
д) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването – 80% от общата стойност на пътуването.
е) по-малко от 14 дни преди датата на пътуването – 100% от общата стойност на пътуването.
2. При пътуване в страната:
а) след изтичане на срока по ал.(1) и до 20 дни преди датата на пътуването такса резервация 20 лв.
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването – в размер на депозита.
в) от 13 до 7 дни преди датата на пътуването – 50% от общата стойност на пътуването.
г) от 6 до 3 дни преди датата на пътуването – 80% от общата стойност на пътуването.
д) по-малко от З дни преди датата на пътуване то – 100% от общата стойност на пътуване то.
(3) При пътуване в чужбина при направена резервация с включени отстъпки за ранно записване или промоционални оферти и отказ на Потребителя след изтичане на срока по ал.(1) същият дължи следните неустойки:
а) след изтичане на срока по ал.(1) и до 60 дни преди датата на пътуването – в размер на капарото.
г) от 59 до 20 дни преди датата на пътуването – 100 % от общата стойност.
д) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването – 100 % от общата стойност.
(2) При пътуване в страната при направена резервация с включени отстъпки за ранно записване и отказ на потребителя след изтичане на срока по ал.(1) същият дължи неустойки съгласно условията на конкретния хотел.
(3) При анулация на пътуването поради болест или други лични причини, свързани с Потребителя, той губи платените на Туроператора суми в съответствие със сроковете на анулация и в размерите по алинея 1,2,3,4 респективно дължи заплащане на тези суми, в случай, че не ги е платил.
(4) В случай, че Потребителят прекрати своята почивка /е кскурзия/ през времетраенето й по свое желание, всички допълнителни разходи, вкючително и транспортните са за негова сметка. В този случай не може да има претенции за връщане на част от стойността на заявените услуги.
(5) При подаване на документи с неверни данни и неспазване на сроковете от страна на Потребителя, Туроператорът има право да анулира пътуването, удържайки горе цитираните неустойки.
(6) При резервации Ранно записване , всяка една промяна на име на турист,тип настаняване , дата на пътуване , се таксуват и заплащат по стандартните цени на съответния хотел и се налага глоба в размер на 30лв.

Условия за настаняване и пътуване:

Медицинската застраховка по пакетите за организирано пътуване е на ЗАД “ ДЗИ”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията “КОРИС БЪЛГАРИЯ” ООД на посоченият в полицата телефонен номер при спешни случаи, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, той му възстановява разходи до 100 (сто) Евро, независимо от размера на действително извършените и при условие, че събитието е покрито по условията на застраховката.

При настаняването в тройни стаи (TRPL; DBL + ex. bed), третото легло е допълнително, тип разтегателно и за него се заплаща по- малко.

При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни. Децата ползват намаления, само ако са настанени в стая с двама пълноплащащи възрастни.

Стаи с изглед към морето, се гарантират само след предварително направена резервация за такава и е възможно само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.

Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите е до 12:00 ч. в деня на отпътуване.

В деня на пристигане преди 14:00ч. и в деня на напускане след 12:00ч. всички услуги в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки.

Продължителност на пътуването: от София до Айвалък 710км, от София до Кушадасъ 954км, от София до Дидим 1015км, от София до Бодрум 1090км, от София до Мармарис 1119км, от София до Фетие 1189км, от София до Кемер 1301км, от София до Лара 1275км, от София до Белек 1284км, от София до Сиде 1315км, от София до Алания 1374км.

Време за пристигане според обявените в дестинацията километри.

Броя на храненията в хотелите съответства на броя резервирани нощувки. При резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, ако хотелът е на all inclusive.

Точният час на отпътуване от България, номер на автобуса и телефон на представителя на TA се потвърждават два дни преди отпътуване, като клиентите имат задължение сами да се информират за детайлите.

Настаняването в автобусите е според датата на записване.

Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.

Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.

Туроператорът и местните партньори могат да указват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.

Допълнителна информация:

Минимален брой за осъществяване на пътуването – 30 човека

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи – 7 дни преди отпътуване.

Начин на плащане: 30% депозит при записване, доплащане до 20 дни преди датата на отпътуване (с изключение на резервации направени по ранно записване).

Нобходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.

Децата, пътуващи с един родител или без родители, представят нотарилно заверена декларация от единия или от двамата родители.

Визов режим: няма изисквания за визи.

ТO има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица № 13160171240000001/17.11.2017 на ЗАД “Алианц България” – гр. София, бул. Княз Ал. Дондуков №59, ЕИК 040638060, тел. +359 2 930 23 55

Застраховка “Отмяна на пътуване” се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване според общите условия на ЗАД “Алианц България”.

Описание на хотела
Стаи:
Хотелът е на 8 етажа, общо 385 стаи, в които има баня с душ, индивидуален климатик, сешоар, телефон, сателитна телевизия, мини бар, сейф, балкон, подова настилка- паркет.

В хотела:
основен ресторант с открита и закрита част с общ капацитет 550 места, 5 бара, 3 аквапарка, 2 басейна с шезлонги, чадъри и матраци- безплатно, мини клуб, анимация, нощни програми, веднъж седмично- турска вечер, 1 конферентна зала, сауна, турска баня, фитнес, фризьор, магазини, лекар, химическо чистене, пералня, амфитеатър, водни спортове, тенис корт, мини футбол, баскетбол, мини голф, аеробика, билярд, телевизионна зала, паркинг, градина

Плаж:
собствен, пясъчен, чадъри, шезлонги и матраци- безплатно

Услуги включени в цената:
Хранене:
All Inclusive – закуска, обяд, вечеря, междинни хранения, местни алкохолни и безалкохолни напитки.

Удобства и услуги
В хотела
Турска баня Джакузи Фризьорски салон Спа Сауна
Парна баня Фитнес Масажи Пералня Ресторант
Нощен бар Конферентна зала Паркинг Магазин Wi-Fi интернет
Химическо чистене Гледане на деца
В стаята
Tv Телефон Климатик Мини бар Балкон
Сейф Сешоар Душ Вана
Спорт и развлечения
Билярд Външен басейн Анимация

Цени
PROMO ROOM – ALL INCLUSİVE
Дата База 1 възр. в двойна стая Двойна стая Двойна стая + доп. легло Единична стая 1 възр. + 1 дете (0-12.99) 1 възр. + 2 деца (0-12.99)(3-12.99) 1 възр. + 2 деца (0-2.99)(0-12.99) 2 възр. + 1 дете (0-12.99) 2 възр. + 2 деца (0-12.99)(0-2.99)
27.04.2018 г. ALL INCLUSİVE 421 лв. 842 лв. 1182 лв. 557 лв. 707 лв. 992 лв. 857 лв. 992 лв. 1142 лв.
04.05.2018 г. ALL INCLUSİVE 421 лв. 842 лв. 1182 лв. 557 лв. 707 лв. 992 лв. 857 лв. 992 лв. 1142 лв.
11.05.2018 г. ALL INCLUSİVE 421 лв. 842 лв. 1182 лв. 557 лв. 707 лв. 992 лв. 857 лв. 992 лв. 1142 лв.
18.05.2018 г. ALL INCLUSİVE 511 лв. 1023 лв. 1426 лв. 692 лв. 842 лв. 1173 лв. 992 лв. 1173 лв. 1323 лв.
25.05.2018 г. ALL INCLUSİVE 511 лв. 1023 лв. 1426 лв. 692 лв. 842 лв. 1173 лв. 992 лв. 1173 лв. 1323 лв.
01.06.2018 г. ALL INCLUSİVE 511 лв. 1023 лв. 1426 лв. 692 лв. 842 лв. 1173 лв. 992 лв. 1173 лв. 1323 лв.
08.06.2018 г. ALL INCLUSİVE 551 лв. 1103 лв. 1534 лв. 752 лв. 902 лв. 1253 лв. 1052 лв. 1253 лв. 1403 лв.
15.06.2018 г. ALL INCLUSİVE 651 лв. 1302 лв. 1803 лв. 902 лв. 1052 лв. 1452 лв. 1202 лв. 1452 лв. 1602 лв.
22.06.2018 г. ALL INCLUSİVE 651 лв. 1302 лв. 1803 лв. 902 лв. 1052 лв. 1452 лв. 1202 лв. 1452 лв. 1602 лв.
29.06.2018 г. ALL INCLUSİVE 651 лв. 1302 лв. 1803 лв. 902 лв. 1052 лв. 1452 лв. 1202 лв. 1452 лв. 1602 лв.
06.07.2018 г. ALL INCLUSİVE 651 лв. 1302 лв. 1803 лв. 902 лв. 1052 лв. 1452 лв. 1202 лв. 1452 лв. 1602 лв.
13.07.2018 г. ALL INCLUSİVE 774 лв. 1549 лв. 2136 лв. 1086 лв. 1236 лв. 1699 лв. 1386 лв. 1699 лв. 1849 лв.
20.07.2018 г. ALL INCLUSİVE 774 лв. 1549 лв. 2136 лв. 1086 лв. 1236 лв. 1699 лв. 1386 лв. 1699 лв. 1849 лв.
27.07.2018 г. ALL INCLUSİVE 774 лв. 1549 лв. 2136 лв. 1086 лв. 1236 лв. 1699 лв. 1386 лв. 1699 лв. 1849 лв.
03.08.2018 г. ALL INCLUSİVE 774 лв. 1549 лв. 2136 лв. 1086 лв. 1236 лв. 1699 лв. 1386 лв. 1699 лв. 1849 лв.
10.08.2018 г. ALL INCLUSİVE 774 лв. 1549 лв. 2136 лв. 1086 лв. 1236 лв. 1699 лв. 1386 лв. 1699 лв. 1849 лв.
17.08.2018 г. ALL INCLUSİVE 774 лв. 1549 лв. 2136 лв. 1086 лв. 1236 лв. 1699 лв. 1386 лв. 1699 лв. 1849 лв.
24.08.2018 г. ALL INCLUSİVE 686 лв. 1373 лв. 1898 лв. 954 лв. 1104 лв. 1523 лв. 1254 лв. 1523 лв. 1673 лв.
31.08.2018 г. ALL INCLUSİVE 651 лв. 1302 лв. 1803 лв. 902 лв. 1052 лв. 1452 лв. 1202 лв. 1452 лв. 1602 лв.
07.09.2018 г. ALL INCLUSİVE 651 лв. 1302 лв. 1803 лв. 902 лв. 1052 лв. 1452 лв. 1202 лв. 1452 лв. 1602 лв.
14.09.2018 г. ALL INCLUSİVE 531 лв. 1063 лв. 1480 лв. 722 лв. 872 лв. 1213 лв. 1022 лв. 1213 лв. 1363 лв.
21.09.2018 г. ALL INCLUSİVE 499 лв. 997 лв. 1391 лв. 673 лв. 823 лв. 1147 лв. 973 лв. 1147 лв. 1297 лв.
28.09.2018 г. ALL INCLUSİVE 421 лв. 842 лв. 1182 лв. 557 лв. 707 лв. 992 лв. 857 лв. 992 лв. 1142 лв.
05.10.2018 г. ALL INCLUSİVE 421 лв. 842 лв. 1182 лв. 557 лв. 707 лв. 992 лв. 857 лв. 992 лв. 1142 лв.
12.10.2018 г. ALL INCLUSİVE 421 лв. 842 лв. 1182 лв. 557 лв. 707 лв. 992 лв. 857 лв. 992 лв. 1142 лв.
19.10.2018 г. ALL INCLUSİVE 421 лв. 842 лв. 1182 лв. 557 лв. 707 лв. 992 лв. 857 лв. 992 лв. 1142 лв.

STD LV – ALL INCLUSİVE
Дата База 1 възр. в двойна стая Двойна стая Двойна стая + доп. легло Единична стая 1 възр. + 1 дете (0-12.99) 1 възр. + 2 деца (0-12.99)(3-12.99) 1 възр. + 2 деца (0-2.99)(0-12.99) 2 възр. + 1 дете (0-12.99) 2 възр. + 2 деца (0-12.99)(3-12.99) 2 възр. + 2 деца (0-2.99)(0-12.99) 3 възр. + 1 дете (0-12.99)
27.04.2018 г. ALL INCLUSİVE 421 лв. 842 лв. 1182 лв. 557 лв. 707 лв. 992 лв. 857 лв. 992 лв. 1278 лв. 1142 лв. 1332 лв.
04.05.2018 г. ALL INCLUSİVE 421 лв. 842 лв. 1182 лв. 557 лв. 707 лв. 992 лв. 857 лв. 992 лв. 1278 лв. 1142 лв. 1332 лв.
11.05.2018 г. ALL INCLUSİVE 421 лв. 842 лв. 1182 лв. 557 лв. 707 лв. 992 лв. 857 лв. 992 лв. 1278 лв. 1142 лв. 1332 лв.
18.05.2018 г. ALL INCLUSİVE 520 лв. 1039 лв. 1448 лв. 704 лв. 854 лв. 1189 лв. 1004 лв. 1189 лв. 1524 лв. 1339 лв. 1598 лв.
25.05.2018 г. ALL INCLUSİVE 520 лв. 1039 лв. 1448 лв. 704 лв. 854 лв. 1189 лв. 1004 лв. 1189 лв. 1524 лв. 1339 лв. 1598 лв.
01.06.2018 г. ALL INCLUSİVE 520 лв. 1039 лв. 1448 лв. 704 лв. 854 лв. 1189 лв. 1004 лв. 1189 лв. 1524 лв. 1339 лв. 1598 лв.
08.06.2018 г. ALL INCLUSİVE 564 лв. 1128 лв. 1568 лв. 771 лв. 921 лв. 1278 лв. 1071 лв. 1278 лв. 1636 лв. 1428 лв. 1718 лв.
15.06.2018 г. ALL INCLUSİVE 676 лв. 1351 лв. 1869 лв. 939 лв. 1089 лв. 1501 лв. 1239 лв. 1501 лв. 1914 лв. 1651 лв. 2019 лв.
22.06.2018 г. ALL INCLUSİVE 676 лв. 1351 лв. 1869 лв. 939 лв. 1089 лв. 1501 лв. 1239 лв. 1501 лв. 1914 лв. 1651 лв. 2019 лв.
29.06.2018 г. ALL INCLUSİVE 676 лв. 1351 лв. 1869 лв. 939 лв. 1089 лв. 1501 лв. 1239 лв. 1501 лв. 1914 лв. 1651 лв. 2019 лв.
06.07.2018 г. ALL INCLUSİVE 676 лв. 1351 лв. 1869 лв. 939 лв. 1089 лв. 1501 лв. 1239 лв. 1501 лв. 1914 лв. 1651 лв. 2019 лв.
13.07.2018 г. ALL INCLUSİVE 799 лв. 1598 лв. 2202 лв. 1123 лв. 1273 лв. 1748 лв. 1423 лв. 1748 лв. 2222 лв. 1898 лв. 2352 лв.
20.07.2018 г. ALL INCLUSİVE 799 лв. 1598 лв. 2202 лв. 1123 лв. 1273 лв. 1748 лв. 1423 лв. 1748 лв. 2222 лв. 1898 лв. 2352 лв.
27.07.2018 г. ALL INCLUSİVE 799 лв. 1598 лв. 2202 лв. 1123 лв. 1273 лв. 1748 лв. 1423 лв. 1748 лв. 2222 лв. 1898 лв. 2352 лв.
03.08.2018 г. ALL INCLUSİVE 799 лв. 1598 лв. 2202 лв. 1123 лв. 1273 лв. 1748 лв. 1423 лв. 1748 лв. 2222 лв. 1898 лв. 2352 лв.
10.08.2018 г. ALL INCLUSİVE 799 лв. 1598 лв. 2202 лв. 1123 лв. 1273 лв. 1748 лв. 1423 лв. 1748 лв. 2222 лв. 1898 лв. 2352 лв.
17.08.2018 г. ALL INCLUSİVE 799 лв. 1598 лв. 2202 лв. 1123 лв. 1273 лв. 1748 лв. 1423 лв. 1748 лв. 2222 лв. 1898 лв. 2352 лв.
24.08.2018 г. ALL INCLUSİVE 711 лв. 1422 лв. 1965 лв. 991 лв. 1141 лв. 1572 лв. 1291 лв. 1572 лв. 2002 лв. 1722 лв. 2115 лв.
31.08.2018 г. ALL INCLUSİVE 676 лв. 1351 лв. 1869 лв. 939 лв. 1089 лв. 1501 лв. 1239 лв. 1501 лв. 1914 лв. 1651 лв. 2019 лв.
07.09.2018 г. ALL INCLUSİVE 676 лв. 1351 лв. 1869 лв. 939 лв. 1089 лв. 1501 лв. 1239 лв. 1501 лв. 1914 лв. 1651 лв. 2019 лв.
14.09.2018 г. ALL INCLUSİVE 542 лв. 1084 лв. 1508 лв. 738 лв. 888 лв. 1234 лв. 1038 лв. 1234 лв. 1580 лв. 1384 лв. 1658 лв.
21.09.2018 г. ALL INCLUSİVE 506 лв. 1011 лв. 1410 лв. 683 лв. 833 лв. 1161 лв. 983 лв. 1161 лв. 1489 лв. 1311 лв. 1560 лв.
28.09.2018 г. ALL INCLUSİVE 421 лв. 842 лв. 1182 лв. 557 лв. 707 лв. 992 лв. 857 лв. 992 лв. 1278 лв. 1142 лв. 1332 лв.
05.10.2018 г. ALL INCLUSİVE 421 лв. 842 лв. 1182 лв. 557 лв. 707 лв. 992 лв. 857 лв. 992 лв. 1278 лв. 1142 лв. 1332 лв.
12.10.2018 г. ALL INCLUSİVE 421 лв. 842 лв. 1182 лв. 557 лв. 707 лв. 992 лв. 857 лв. 992 лв. 1278 лв. 1142 лв. 1332 лв.
19.10.2018 г. ALL INCLUSİVE 421 лв. 842 лв. 1182 лв. 557 лв. 707 лв. 992 лв. 857 лв. 992 лв. 1278 лв. 1142 лв. 1332 лв.

STANDART SIDE SEA VIEV – ALL INCLUSİVE
Дата База 1 възр. в двойна стая Двойна стая Двойна стая + доп. легло Единична стая 1 възр. + 1 дете (0-12.99) 1 възр. + 2 деца (0-12.99)(3-12.99) 1 възр. + 2 деца (0-2.99)(0-12.99) 2 възр. + 1 дете (0-12.99) 2 възр. + 2 деца (0-12.99)(3-12.99) 2 възр. + 2 деца (0-2.99)(0-12.99) 3 възр. + 1 дете (0-12.99)
27.04.2018 г. ALL INCLUSİVE 462 лв. 924 лв. 1293 лв. 618 лв. 768 лв. 1074 лв. 918 лв. 1074 лв. 1380 лв. 1224 лв. 1443 лв.
04.05.2018 г. ALL INCLUSİVE 462 лв. 924 лв. 1293 лв. 618 лв. 768 лв. 1074 лв. 918 лв. 1074 лв. 1380 лв. 1224 лв. 1443 лв.
11.05.2018 г. ALL INCLUSİVE 462 лв. 924 лв. 1293 лв. 618 лв. 768 лв. 1074 лв. 918 лв. 1074 лв. 1380 лв. 1224 лв. 1443 лв.
18.05.2018 г. ALL INCLUSİVE 520 лв. 1039 лв. 1448 лв. 704 лв. 854 лв. 1189 лв. 1004 лв. 1189 лв. 1524 лв. 1339 лв. 1598 лв.
25.05.2018 г. ALL INCLUSİVE 520 лв. 1039 лв. 1448 лв. 704 лв. 854 лв. 1189 лв. 1004 лв. 1189 лв. 1524 лв. 1339 лв. 1598 лв.
01.06.2018 г. ALL INCLUSİVE 520 лв. 1039 лв. 1448 лв. 704 лв. 854 лв. 1189 лв. 1004 лв. 1189 лв. 1524 лв. 1339 лв. 1598 лв.
08.06.2018 г. ALL INCLUSİVE 569 лв. 1138 лв. 1581 лв. 778 лв. 928 лв. 1288 лв. 1078 лв. 1288 лв. 1647 лв. 1438 лв. 1731 лв.
15.06.2018 г. ALL INCLUSİVE 692 лв. 1384 лв. 1914 лв. 963 лв. 1113 лв. 1534 лв. 1263 лв. 1534 лв. 1955 лв. 1684 лв. 2064 лв.
22.06.2018 г. ALL INCLUSİVE 692 лв. 1384 лв. 1914 лв. 963 лв. 1113 лв. 1534 лв. 1263 лв. 1534 лв. 1955 лв. 1684 лв. 2064 лв.
29.06.2018 г. ALL INCLUSİVE 692 лв. 1384 лв. 1914 лв. 963 лв. 1113 лв. 1534 лв. 1263 лв. 1534 лв. 1955 лв. 1684 лв. 2064 лв.
06.07.2018 г. ALL INCLUSİVE 692 лв. 1384 лв. 1914 лв. 963 лв. 1113 лв. 1534 лв. 1263 лв. 1534 лв. 1955 лв. 1684 лв. 2064 лв.
13.07.2018 г. ALL INCLUSİVE 815 лв. 1631 лв. 2246 лв. 1148 лв. 1298 лв. 1781 лв. 1448 лв. 1781 лв. 2263 лв. 1931 лв. 2396 лв.
20.07.2018 г. ALL INCLUSİVE 815 лв. 1631 лв. 2246 лв. 1148 лв. 1298 лв. 1781 лв. 1448 лв. 1781 лв. 2263 лв. 1931 лв. 2396 лв.
27.07.2018 г. ALL INCLUSİVE 815 лв. 1631 лв. 2246 лв. 1148 лв. 1298 лв. 1781 лв. 1448 лв. 1781 лв. 2263 лв. 1931 лв. 2396 лв.
03.08.2018 г. ALL INCLUSİVE 815 лв. 1631 лв. 2246 лв. 1148 лв. 1298 лв. 1781 лв. 1448 лв. 1781 лв. 2263 лв. 1931 лв. 2396 лв.
10.08.2018 г. ALL INCLUSİVE 815 лв. 1631 лв. 2246 лв. 1148 лв. 1298 лв. 1781 лв. 1448 лв. 1781 лв. 2263 лв. 1931 лв. 2396 лв.
17.08.2018 г. ALL INCLUSİVE 815 лв. 1631 лв. 2246 лв. 1148 лв. 1298 лв. 1781 лв. 1448 лв. 1781 лв. 2263 лв. 1931 лв. 2396 лв.
24.08.2018 г. ALL INCLUSİVE 727 лв. 1455 лв. 2009 лв. 1016 лв. 1166 лв. 1605 лв. 1316 лв. 1605 лв. 2043 лв. 1755 лв. 2159 лв.
31.08.2018 г. ALL INCLUSİVE 692 лв. 1384 лв. 1914 лв. 963 лв. 1113 лв. 1534 лв. 1263 лв. 1534 лв. 1955 лв. 1684 лв. 2064 лв.
07.09.2018 г. ALL INCLUSİVE 692 лв. 1384 лв. 1914 лв. 963 лв. 1113 лв. 1534 лв. 1263 лв. 1534 лв. 1955 лв. 1684 лв. 2064 лв.
14.09.2018 г. ALL INCLUSİVE 544 лв. 1089 лв. 1515 лв. 741 лв. 891 лв. 1239 лв. 1041 лв. 1239 лв. 1586 лв. 1389 лв. 1665 лв.
21.09.2018 г. ALL INCLUSİVE 511 лв. 1023 лв. 1426 лв. 692 лв. 842 лв. 1173 лв. 992 лв. 1173 лв. 1504 лв. 1323 лв. 1576 лв.
28.09.2018 г. ALL INCLUSİVE 462 лв. 924 лв. 1293 лв. 618 лв. 768 лв. 1074 лв. 918 лв. 1074 лв. 1380 лв. 1224 лв. 1443 лв.
05.10.2018 г. ALL INCLUSİVE 462 лв. 924 лв. 1293 лв. 618 лв. 768 лв. 1074 лв. 918 лв. 1074 лв. 1380 лв. 1224 лв. 1443 лв.
12.10.2018 г. ALL INCLUSİVE 462 лв. 924 лв. 1293 лв. 618 лв. 768 лв. 1074 лв. 918 лв. 1074 лв. 1380 лв. 1224 лв. 1443 лв.
19.10.2018 г. ALL INCLUSİVE 462 лв. 924 лв. 1293 лв. 618 лв. 768 лв. 1074 лв. 918 лв. 1074 лв. 1380 лв. 1224 лв. 1443 лв.

STANDART ROOM SEA VİEW – ALL INCLUSİVE
Дата База 1 възр. в двойна стая Двойна стая Двойна стая + доп. легло Единична стая 1 възр. + 1 дете (0-12.99) 1 възр. + 2 деца (0-12.99)(3-12.99) 1 възр. + 2 деца (0-2.99)(0-12.99) 2 възр. + 1 дете (0-12.99) 2 възр. + 2 деца (0-12.99)(3-12.99) 2 възр. + 2 деца (0-2.99)(0-12.99) 3 възр. + 1 дете (0-12.99)
27.04.2018 г. ALL INCLUSİVE 487 лв. 974 лв. 1359 лв. 655 лв. 805 лв. 1124 лв. 955 лв. 1124 лв. 1442 лв. 1274 лв. 1509 лв.
04.05.2018 г. ALL INCLUSİVE 487 лв. 974 лв. 1359 лв. 655 лв. 805 лв. 1124 лв. 955 лв. 1124 лв. 1442 лв. 1274 лв. 1509 лв.
11.05.2018 г. ALL INCLUSİVE 487 лв. 974 лв. 1359 лв. 655 лв. 805 лв. 1124 лв. 955 лв. 1124 лв. 1442 лв. 1274 лв. 1509 лв.
18.05.2018 г. ALL INCLUSİVE 536 лв. 1072 лв. 1492 лв. 729 лв. 879 лв. 1222 лв. 1029 лв. 1222 лв. 1565 лв. 1372 лв. 1642 лв.
25.05.2018 г. ALL INCLUSİVE 536 лв. 1072 лв. 1492 лв. 729 лв. 879 лв. 1222 лв. 1029 лв. 1222 лв. 1565 лв. 1372 лв. 1642 лв.
01.06.2018 г. ALL INCLUSİVE 536 лв. 1072 лв. 1492 лв. 729 лв. 879 лв. 1222 лв. 1029 лв. 1222 лв. 1565 лв. 1372 лв. 1642 лв.
08.06.2018 г. ALL INCLUSİVE 588 лв. 1175 лв. 1632 лв. 807 лв. 957 лв. 1325 лв. 1107 лв. 1325 лв. 1694 лв. 1475 лв. 1782 лв.
15.06.2018 г. ALL INCLUSİVE 717 лв. 1434 лв. 1980 лв. 1000 лв. 1150 лв. 1584 лв. 1300 лв. 1584 лв. 2017 лв. 1734 лв. 2130 лв.
22.06.2018 г. ALL INCLUSİVE 717 лв. 1434 лв. 1980 лв. 1000 лв. 1150 лв. 1584 лв. 1300 лв. 1584 лв. 2017 лв. 1734 лв. 2130 лв.
29.06.2018 г. ALL INCLUSİVE 717 лв. 1434 лв. 1980 лв. 1000 лв. 1150 лв. 1584 лв. 1300 лв. 1584 лв. 2017 лв. 1734 лв. 2130 лв.
06.07.2018 г. ALL INCLUSİVE 717 лв. 1434 лв. 1980 лв. 1000 лв. 1150 лв. 1584 лв. 1300 лв. 1584 лв. 2017 лв. 1734 лв. 2130 лв.
13.07.2018 г. ALL INCLUSİVE 840 лв. 1680 лв. 2313 лв. 1185 лв. 1335 лв. 1830 лв. 1485 лв. 1830 лв. 2325 лв. 1980 лв. 2463 лв.
20.07.2018 г. ALL INCLUSİVE 840 лв. 1680 лв. 2313 лв. 1185 лв. 1335 лв. 1830 лв. 1485 лв. 1830 лв. 2325 лв. 1980 лв. 2463 лв.
27.07.2018 г. ALL INCLUSİVE 840 лв. 1680 лв. 2313 лв. 1185 лв. 1335 лв. 1830 лв. 1485 лв. 1830 лв. 2325 лв. 1980 лв. 2463 лв.
03.08.2018 г. ALL INCLUSİVE 840 лв. 1680 лв. 2313 лв. 1185 лв. 1335 лв. 1830 лв. 1485 лв. 1830 лв. 2325 лв. 1980 лв. 2463 лв.
10.08.2018 г. ALL INCLUSİVE 840 лв. 1680 лв. 2313 лв. 1185 лв. 1335 лв. 1830 лв. 1485 лв. 1830 лв. 2325 лв. 1980 лв. 2463 лв.
17.08.2018 г. ALL INCLUSİVE 840 лв. 1680 лв. 2313 лв. 1185 лв. 1335 лв. 1830 лв. 1485 лв. 1830 лв. 2325 лв. 1980 лв. 2463 лв.
24.08.2018 г. ALL INCLUSİVE 752 лв. 1504 лв. 2075 лв. 1053 лв. 1203 лв. 1654 лв. 1353 лв. 1654 лв. 2105 лв. 1804 лв. 2225 лв.
31.08.2018 г. ALL INCLUSİVE 717 лв. 1434 лв. 1980 лв. 1000 лв. 1150 лв. 1584 лв. 1300 лв. 1584 лв. 2017 лв. 1734 лв. 2130 лв.
07.09.2018 г. ALL INCLUSİVE 717 лв. 1434 лв. 1980 лв. 1000 лв. 1150 лв. 1584 лв. 1300 лв. 1584 лв. 2017 лв. 1734 лв. 2130 лв.
14.09.2018 г. ALL INCLUSİVE 562 лв. 1124 лв. 1562 лв. 768 лв. 918 лв. 1274 лв. 1068 лв. 1274 лв. 1630 лв. 1424 лв. 1712 лв.
21.09.2018 г. ALL INCLUSİVE 529 лв. 1058 лв. 1473 лв. 719 лв. 869 лв. 1208 лв. 1019 лв. 1208 лв. 1548 лв. 1358 лв. 1623 лв.
28.09.2018 г. ALL INCLUSİVE 487 лв. 974 лв. 1359 лв. 655 лв. 805 лв. 1124 лв. 955 лв. 1124 лв. 1442 лв. 1274 лв. 1509 лв.
05.10.2018 г. ALL INCLUSİVE 487 лв. 974 лв. 1359 лв. 655 лв. 805 лв. 1124 лв. 955 лв. 1124 лв. 1442 лв. 1274 лв. 1509 лв.
12.10.2018 г. ALL INCLUSİVE 487 лв. 974 лв. 1359 лв. 655 лв. 805 лв. 1124 лв. 955 лв. 1124 лв. 1442 лв. 1274 лв. 1509 лв.
19.10.2018 г. ALL INCLUSİVE 487 лв. 974 лв. 1359 лв. 655 лв. 805 лв. 1124 лв. 955 лв. 1124 лв. 1442 лв. 1274 лв. 1509 лв.

FAMILY LAND VIEW ROOM – ALL INCLUSİVE
Дата База Двойна стая Двойна стая + доп. легло Четворна стая 2 възр. + 1 дете (0-12.99) 2 възр. + 2 деца (0-12.99)(0-12.99) 3 възр. + 1 дете (0-12.99)
27.04.2018 г. ALL INCLUSİVE 1187 лв. 1337 лв. 1639 лв. 1337 лв. 1487 лв. 1487 лв.
04.05.2018 г. ALL INCLUSİVE 1187 лв. 1337 лв. 1639 лв. 1337 лв. 1487 лв. 1487 лв.
11.05.2018 г. ALL INCLUSİVE 1187 лв. 1337 лв. 1639 лв. 1337 лв. 1487 лв. 1487 лв.
18.05.2018 г. ALL INCLUSİVE 1409 лв. 1559 лв. 1898 лв. 1559 лв. 1709 лв. 1709 лв.
25.05.2018 г. ALL INCLUSİVE 1409 лв. 1559 лв. 1898 лв. 1559 лв. 1709 лв. 1709 лв.
01.06.2018 г. ALL INCLUSİVE 1409 лв. 1559 лв. 1898 лв. 1559 лв. 1709 лв. 1709 лв.
08.06.2018 г. ALL INCLUSİVE 1543 лв. 1693 лв. 2054 лв. 1693 лв. 1843 лв. 1843 лв.
15.06.2018 г. ALL INCLUSİVE 1877 лв. 2027 лв. 2444 лв. 2027 лв. 2177 лв. 2177 лв.
22.06.2018 г. ALL INCLUSİVE 1877 лв. 2027 лв. 2444 лв. 2027 лв. 2177 лв. 2177 лв.
29.06.2018 г. ALL INCLUSİVE 1877 лв. 2027 лв. 2444 лв. 2027 лв. 2177 лв. 2177 лв.
06.07.2018 г. ALL INCLUSİVE 1877 лв. 2027 лв. 2444 лв. 2027 лв. 2177 лв. 2177 лв.
13.07.2018 г. ALL INCLUSİVE 2247 лв. 2397 лв. 2875 лв. 2397 лв. 2547 лв. 2547 лв.
20.07.2018 г. ALL INCLUSİVE 2247 лв. 2397 лв. 2875 лв. 2397 лв. 2547 лв. 2547 лв.
27.07.2018 г. ALL INCLUSİVE 2247 лв. 2397 лв. 2875 лв. 2397 лв. 2547 лв. 2547 лв.
03.08.2018 г. ALL INCLUSİVE 2247 лв. 2397 лв. 2875 лв. 2397 лв. 2547 лв. 2547 лв.
10.08.2018 г. ALL INCLUSİVE 2247 лв. 2397 лв. 2875 лв. 2397 лв. 2547 лв. 2547 лв.
17.08.2018 г. ALL INCLUSİVE 2247 лв. 2397 лв. 2875 лв. 2397 лв. 2547 лв. 2547 лв.
24.08.2018 г. ALL INCLUSİVE 1983 лв. 2133 лв. 2567 лв. 2133 лв. 2283 лв. 2283 лв.
31.08.2018 г. ALL INCLUSİVE 1877 лв. 2027 лв. 2444 лв. 2027 лв. 2177 лв. 2177 лв.
07.09.2018 г. ALL INCLUSİVE 1877 лв. 2027 лв. 2444 лв. 2027 лв. 2177 лв. 2177 лв.
14.09.2018 г. ALL INCLUSİVE 1476 лв. 1626 лв. 1976 лв. 1626 лв. 1776 лв. 1776 лв.
21.09.2018 г. ALL INCLUSİVE 1377 лв. 1527 лв. 1861 лв. 1527 лв. 1677 лв. 1677 лв.
28.09.2018 г. ALL INCLUSİVE 1187 лв. 1337 лв. 1639 лв. 1337 лв. 1487 лв. 1487 лв.
05.10.2018 г. ALL INCLUSİVE 1187 лв. 1337 лв. 1639 лв. 1337 лв. 1487 лв. 1487 лв.
12.10.2018 г. ALL INCLUSİVE 1187 лв. 1337 лв. 1639 лв. 1337 лв. 1487 лв. 1487 лв.
19.10.2018 г. ALL INCLUSİVE 1187 лв. 1337 лв. 1639 лв. 1337 лв. 1487 лв. 1487 лв.

FAMILY ROOM SEA VIEW – ALL INCLUSİVE
Дата База Двойна стая Двойна стая + доп. легло Четворна стая 2 възр. + 1 дете (0-12.99) 2 възр. + 2 деца (0-12.99)(0-12.99)
27.04.2018 г. ALL INCLUSİVE 1310 лв. 1460 лв. 1783 лв. 1460 лв. 1610 лв.
04.05.2018 г. ALL INCLUSİVE 1310 лв. 1460 лв. 1783 лв. 1460 лв. 1610 лв.
11.05.2018 г. ALL INCLUSİVE 1310 лв. 1460 лв. 1783 лв. 1460 лв. 1610 лв.
18.05.2018 г. ALL INCLUSİVE 1458 лв. 1608 лв. 1955 лв. 1608 лв. 1758 лв.
25.05.2018 г. ALL INCLUSİVE 1458 лв. 1608 лв. 1955 лв. 1608 лв. 1758 лв.
01.06.2018 г. ALL INCLUSİVE 1458 лв. 1608 лв. 1955 лв. 1608 лв. 1758 лв.
08.06.2018 г. ALL INCLUSİVE 1613 лв. 1763 лв. 2136 лв. 1763 лв. 1913 лв.
15.06.2018 г. ALL INCLUSİVE 2000 лв. 2150 лв. 2588 лв. 2150 лв. 2300 лв.
22.06.2018 г. ALL INCLUSİVE 2000 лв. 2150 лв. 2588 лв. 2150 лв. 2300 лв.
29.06.2018 г. ALL INCLUSİVE 2000 лв. 2150 лв. 2588 лв. 2150 лв. 2300 лв.
06.07.2018 г. ALL INCLUSİVE 2000 лв. 2150 лв. 2588 лв. 2150 лв. 2300 лв.
13.07.2018 г. ALL INCLUSİVE 2370 лв. 2520 лв. 3019 лв. 2520 лв. 2670 лв.
20.07.2018 г. ALL INCLUSİVE 2370 лв. 2520 лв. 3019 лв. 2520 лв. 2670 лв.
27.07.2018 г. ALL INCLUSİVE 2370 лв. 2520 лв. 3019 лв. 2520 лв. 2670 лв.
03.08.2018 г. ALL INCLUSİVE 2370 лв. 2520 лв. 3019 лв. 2520 лв. 2670 лв.
10.08.2018 г. ALL INCLUSİVE 2370 лв. 2520 лв. 3019 лв. 2520 лв. 2670 лв.
17.08.2018 г. ALL INCLUSİVE 2370 лв. 2520 лв. 3019 лв. 2520 лв. 2670 лв.
24.08.2018 г. ALL INCLUSİVE 2106 лв. 2256 лв. 2711 лв. 2256 лв. 2406 лв.
31.08.2018 г. ALL INCLUSİVE 2000 лв. 2150 лв. 2588 лв. 2150 лв. 2300 лв.
07.09.2018 г. ALL INCLUSİVE 2000 лв. 2150 лв. 2588 лв. 2150 лв. 2300 лв.
14.09.2018 г. ALL INCLUSİVE 1536 лв. 1686 лв. 2046 лв. 1686 лв. 1836 лв.
21.09.2018 г. ALL INCLUSİVE 1437 лв. 1587 лв. 1931 лв. 1587 лв. 1737 лв.
28.09.2018 г. ALL INCLUSİVE 1310 лв. 1460 лв. 1783 лв. 1460 лв. 1610 лв.
05.10.2018 г. ALL INCLUSİVE 1310 лв. 1460 лв. 1783 лв. 1460 лв. 1610 лв.
12.10.2018 г. ALL INCLUSİVE 1310 лв. 1460 лв. 1783 лв. 1460 лв. 1610 лв.
19.10.2018 г. ALL INCLUSİVE 1310 лв. 1460 лв. 1783 лв. 1460 лв. 1610 лв.