РАННИ ЗАПИСВАНИЯ – AQUASIS DELUXE RESORT & SPA 5*, Дидим Лято 2018-Автобусна програма 7 нощувкиDescription

Програма
ЦЕНИ ПРИ РАННО ЗАПИСВАНЕ ДО 30.12.2017 г., с капаро 30% от пакетната цена на човек

ДИДИМ
Дидим с Егейското крайбрежие стана един от най-забележителните курорти на Турция, привлекателен със своите дълги пясъчни плажове, ясно синьо море, слънце и чудно красиви плажове.
Сред всичко това е изключителното наследство от древността на древния елински град, в който се намират храмът на Аполон, храма на Посейдон с изображението на Медуза, която сякаш зорко бди над античния град. Античният град Милетос е само на няколко километра.
През VI в. пр.н.е. Дидим се е явявал място за поклонения на Аполон Дидимски, в чест на който бил издигнат величествен античен храм. През 1991 г градът получил названието “Дидим”, което в превод означава “близнаци”, и заел достойно място сред водещите курортни зони на Турция. Съвременен Дидим, разположен на полуостров, граничи с провинция Mugla и залива Akbuk. Това е идеално място за любители на екстремните спортове и плажния отдих. Дидим не е голям, но е богат на исторически паметници, което позволява приятно да разнообразите почивката си. Главната забележителност на Дидим е колоната на светилището на Аполон, съхранена до наши дни. Това е един от най-величествените храмова на Елинската цивилизация. Недалеч от храма се намират руините на стария стадион, където са се провеждали ритуали и състезания. Посещението на още два древни града – Приен и Милет – отлично допълва вашето запознанство с античния свят. Както във всеки друг курорт и тук има множество барове, ресторанти, рибни таверни, дискотеки и развлекателни центрове, болшинството от които е разположено по крайбрежната част. Вечер можете да посетите дискотека “Медуза” – една от големите дискотеки в тази област или да поседнете в някое от кафенетата и да се полюбувате на красивия залез.

Тръгване всеки петък от:

гр. София, гр. София, автогара “Сердика” – бивш “Трафик Маркет” (между Централна жп гара София и Централна автогара)
гр.Пловдив от бензиностонция OMW до хотел “Санкт Петербург”.
гр.Пазарджик – (Шел Пазарджик)
гр.Хасково – (Шел Клокотница)
гр. Стара Загора – парkинг пред жп гара

ПРОГРАМА:
1-ви ден
Тръгване в 13.00ч. от София, от София, “Сердика” – бивш “Трафик Маркет”, 15.00ч. от Пловдив -бензиностонция OMW до хотел “Санкт Петербург”.Отпътуване към границата, преминаване. Нощен преход. Рано сутринта пристигане в Дидим. След 14.00 ч. настаняване в избрания хотел.

2-ри ден до 8-ми ден
Свободно време и възможност за доп. екскурзии срещу заплащане предлагани от Турския партньор на ТА.

9-ти ден
Освобождаване на хотела до 12.00 часа. Свободно време. От 17.00 ч. до 19.00 събиране на туристите от хотелите и отпътуване за България.

10-ти ден
По обед пристигане в България. Пловдив хотел “Санкт Петербург”, София, “Сердика” – бивш “Трафик Маркет”

Цената включва:

Транспорт с лицензиран автобус по съответния маршрут

7 нощувки в хотел по избор на съответната база изхранване

Медицинска застраховка на ЗАД “ДЗИ”, с покритие 5000 евро (за лица до 65 години)

Представител на TA по време на пътуването

Обслужване на място от представител на местната фирма партньор

Всички пътни и магистрални такси

Цената не включва:

Мед. застраховка на ЗАД „ДЗИ“, с покритие 5000 евро за лица от 65 до 70 год. – доплащане 10 лв.
Мед. застраховка на ЗАД “ДЗИ” , с покритие 5000 евро за лица от 70 до 80 год. – доплащане 15 лв.
Мед. застраховка на ЗАД “ДЗИ”, с покритие 5000 евро за лица над 80 год. – сумата на застр. премия се предоставя допълнително от Застрахователя

Застраховка “Отмяна на пътуване” – доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на ЗАД “Алианц България”, гр.София, бул.Княз Ал.Дондуков №59, ЕИК 040638060, тел. +359 2 930 23 55

Доплащане при записани по-малко от 20 човека за тръгване от: В. Търново – 25 лв. на човек; от Габрово – 20 лв. на човек; от Казанлък – 15 лв. на човек, от Ст. Загора – 15 лв.

Разходи от личен характер и бакшиши.

Допълнителни екскурзии

Условия за ранно записване:

Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена резервация и плащане до обявените за всеки хотел дати.

Не се допускат никакви промени при вече направена и платена резервация за ранно записване. При невъзможност на туриста да пътува при резервация за ранно записване, внесените и платени суми не се възстановяват.

В случай на отказ от пътуване при направена и платена резервация по ранно записване, сумата може да се използва за друга дата на пътуване с допълнително заплащане по стандартните тарифи, само ако са спазени сроковете за отказ от пътуване съгласно договор с клиента.

АНУЛАЦИОННИ УСЛОВИЯ

Чл. 19. (1) Потребителят има право да се откаже от пътуването без санкция до 24 часа след записване и внасяне на капаро.
(2) В случай на отказ от пътуването и прекратяване на договора от страна на Потребителя, Туроператорът удържа следните неустойки:
1. При пътуване в чужбина:
а) след изтичане на срока по ал.(1) и до 60 дни преди датата на пътуването – такса резервация – 40 лв. За всяка промяна относно резервация след първоначалното записване се удържа такса в размер на 30 лева.
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването – в размер на депозита.
г) от 29 до 20 дни преди датата на пътуването – 50% от общата стойност на пътуването.
д) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването – 80% от общата стойност на пътуването.
е) по-малко от 14 дни преди датата на пътуването – 100% от общата стойност на пътуването.
2. При пътуване в страната:
а) след изтичане на срока по ал.(1) и до 20 дни преди датата на пътуването такса резервация 20 лв.
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването – в размер на депозита.
в) от 13 до 7 дни преди датата на пътуването – 50% от общата стойност на пътуването.
г) от 6 до 3 дни преди датата на пътуването – 80% от общата стойност на пътуването.
д) по-малко от З дни преди датата на пътуване то – 100% от общата стойност на пътуване то.
(3) При пътуване в чужбина при направена резервация с включени отстъпки за ранно записване или промоционални оферти и отказ на Потребителя след изтичане на срока по ал.(1) същият дължи следните неустойки:
а) след изтичане на срока по ал.(1) и до 60 дни преди датата на пътуването – в размер на капарото.
г) от 59 до 20 дни преди датата на пътуването – 100 % от общата стойност.
д) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването – 100 % от общата стойност.
(2) При пътуване в страната при направена резервация с включени отстъпки за ранно записване и отказ на потребителя след изтичане на срока по ал.(1) същият дължи неустойки съгласно условията на конкретния хотел.
(3) При анулация на пътуването поради болест или други лични причини, свързани с Потребителя, той губи платените на Туроператора суми в съответствие със сроковете на анулация и в размерите по алинея 1,2,3,4 респективно дължи заплащане на тези суми, в случай, че не ги е платил.
(4) В случай, че Потребителят прекрати своята почивка /е кскурзия/ през времетраенето й по свое желание, всички допълнителни разходи, вкючително и транспортните са за негова сметка. В този случай не може да има претенции за връщане на част от стойността на заявените услуги.
(5) При подаване на документи с неверни данни и неспазване на сроковете от страна на Потребителя, Туроператорът има право да анулира пътуването, удържайки горе цитираните неустойки.
(6) При резервации Ранно записване , всяка една промяна на име на турист,тип настаняване , дата на пътуване , се таксуват и заплащат по стандартните цени на съответния хотел и се налага глоба в размер на 30лв.

Условия за настаняване и пътуване:

Медицинската застраховка по пакетите за организирано пътуване е на ЗАД “ ДЗИ”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията “КОРИС БЪЛГАРИЯ” ООД на посоченият в полицата телефонен номер при спешни случаи, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, той му възстановява разходи до 100 (сто) Евро, независимо от размера на действително извършените и при условие, че събитието е покрито по условията на застраховката.

При настаняването в тройни стаи (TRPL; DBL + ex. bed), третото легло е допълнително, тип разтегателно и за него се заплаща по- малко.

При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни. Децата ползват намаления, само ако са настанени в стая с двама пълноплащащи възрастни.

Стаи с изглед към морето, се гарантират само след предварително направена резервация за такава и е възможно само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.

Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите е до 12:00 ч. в деня на отпътуване.

В деня на пристигане преди 14:00ч. и в деня на напускане след 12:00ч. всички услуги в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки.

Продължителност на пътуването: от София до Айвалък 710км, от София до Кушадасъ 954км, от София до Дидим 1015км, от София до Бодрум 1090км, от София до Мармарис 1119км, от София до Фетие 1189км, от София до Кемер 1301км, от София до Лара 1275км, от София до Белек 1284км, от София до Сиде 1315км, от София до Алания 1374км.

Време за пристигане според обявените в дестинацията километри.

Броя на храненията в хотелите съответства на броя резервирани нощувки. При резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, ако хотелът е на all inclusive.

Точният час на отпътуване от България, номер на автобуса и телефон на представителя на TA се потвърждават два дни преди отпътуване, като клиентите имат задължение сами да се информират за детайлите.

Настаняването в автобусите е според датата на записване.

Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.

Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.

Туроператорът и местните партньори могат да указват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.

Допълнителна информация:

Минимален брой за осъществяване на пътуването – 30 човека

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи – 7 дни преди отпътуване.

Начин на плащане: 30% депозит при записване, доплащане до 20 дни преди датата на отпътуване (с изключение на резервации направени по ранно записване).

Нобходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.

Децата, пътуващи с един родител или без родители, представят нотарилно заверена декларация от единия или от двамата родители.

Визов режим: няма изисквания за визи.

ТO има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица № 13160171240000001/17.11.2017 на ЗАД “Алианц България” – гр. София, бул. Княз Ал. Дондуков №59, ЕИК 040638060, тел. +359 2 930 23 55

Застраховка “Отмяна на пътуване” се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване според общите условия на ЗАД “Алианц България”.

Описание на хотела
Построен и официално открит в началото на летния сезон на 2016 г., комплексът се разпростира върху територия с площ от 200 хил. м².
Местоположение:
Модерен и луксозен комплекс, разположен на живописния залив Манастър на 3 км. западно от Дидим, на самия бряг на морето.

В хотела:
• основен ресторант
• 3 а-ла-карт ресторанта (турски, средиземноморски и рибен)
• снек бар на плажа
• гьозлеме шатра
• 5 бара и нощен клуб
• два големи открити басейна
• два детски басейна
• детски водни пързалки
• закрит басейн
• аквапарк с 9 водни пързалки
• целодневна анимационна програма
• вечерни представления
• разнообразни спортни развлечения
• SPA & Wellness център
• салон за красота
• шопинг център
• билярд и видеоигри
• кабелен и безжичен интернет
• частен паркинг

Стаи:
Общият брой на стаите в комплекса възлиза на 660, сред които:

• 326 делукс стаи – в основната сграда на хотела
• 112 стаи от тип “Sunset Terrace Room” – в градината, в близост до плажа
• 100 стаи от тип “De Luxe Lake Room” – в градината, до басейн
• 24 малки апартамента от тип “De Luxe Junior Suite”

Всички стаи са оборудвани със собствен санитарен възел, VRF климатична система, LED телевизор, музикални канали, телефон с директно избиране, баня с душ или вана, сешоар, огледало за гримиране, приспособления за приготвяне на чай и кафе, минибар, електронен сейф, диван, ламиниран паркет, интернет свързаност.

Ежедневно презареждане на минибара с вода, бира, кока кола, спрайт, фанта и плодов сок.

Безплатно ползване на електронния сейф в стаята.

Услуги:
Безплатни Услуги:
• турска баня и сауна
• парна баня
• фитнес център
• всички дейности от анимационната програма
• спортни развлечения – тенис на маса, тенис на корт, баскетбол, волейбол и плажен волейбол
• интернет
• ползване на сейф в стаята
• ползване на паркинга от гости на хотела
• чадъри и шезлонги на плажа и при басейните

Платени Услуги:
• масажи и други козметични процедури
• фризьорски услуги
• интернет кафе
• билярд и видеоигри
• телефонни разговори
• пералня, химическо чистене и гладене
• медицински услуги
• детегледачка
• трансфери
• ползване на сейф на рецепция
• наем на акети и топки за тенис
• осветление за тенис корта
• водни спортове
• наем на лек автомобил
• денонощен рум сървиз

За децата:
За децата:
За забавлението на децата във възрастовите групи от 4 до 8 г. и от 9 до 14 г. се грижат аниматорите в детския клуб на комплекса

На разположение на малчуганите са и два открити детски басейна с водни пързалки, един от които е специално проектиран в стила на анимационната поредица “Ледена епоха”.

Плаж:
Собствена пясъчна плажна ивица, непосредствено до комплекса.

Безплатно ползване на чадъри и шезлонги на плажа и при басейните.

Снек бар на плажа.

Цени
PROMO ROOM – ULTRA ALL INCLUSIVE
Дата База 1 възр. в двойна стая Двойна стая Двойна стая + доп. легло Единична стая 1 възр. + 1 дете (0-12.99) 1 възр. + 2 деца (0-6.99)(0-12.99) 1 възр. + 2 деца (7-12.99)(0-12.99) 2 възр. + 1 дете (0-12.99) 2 възр. + 2 деца (0-6.99)(0-12.99) 2 възр. + 2 деца (7-12.99)(0-12.99) 3 възр. + 1 дете (0-12.99)
27.04.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 485 лв. 971 лв. 1356 лв. 653 лв. 803 лв. 953 лв. 1121 лв. 1121 лв. 1271 лв. 1439 лв. 1506 лв.
04.05.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 485 лв. 971 лв. 1356 лв. 653 лв. 803 лв. 953 лв. 1121 лв. 1121 лв. 1271 лв. 1439 лв. 1506 лв.
11.05.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 485 лв. 971 лв. 1356 лв. 653 лв. 803 лв. 953 лв. 1121 лв. 1121 лв. 1271 лв. 1439 лв. 1506 лв.
18.05.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 546 лв. 1091 лв. 1518 лв. 744 лв. 894 лв. 1044 лв. 1241 лв. 1241 лв. 1391 лв. 1589 лв. 1668 лв.
25.05.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 591 лв. 1182 лв. 1640 лв. 811 лв. 961 лв. 1111 лв. 1332 лв. 1332 лв. 1482 лв. 1702 лв. 1790 лв.
01.06.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 620 лв. 1239 лв. 1718 лв. 854 лв. 1004 лв. 1154 лв. 1389 лв. 1389 лв. 1539 лв. 1774 лв. 1868 лв.
08.06.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 715 лв. 1431 лв. 1977 лв. 998 лв. 1148 лв. 1298 лв. 1581 лв. 1581 лв. 1731 лв. 2014 лв. 2127 лв.
15.06.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 811 лв. 1623 лв. 2235 лв. 1142 лв. 1292 лв. 1442 лв. 1773 лв. 1773 лв. 1923 лв. 2253 лв. 2385 лв.
22.06.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 811 лв. 1623 лв. 2235 лв. 1142 лв. 1292 лв. 1442 лв. 1773 лв. 1773 лв. 1923 лв. 2253 лв. 2385 лв.
29.06.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 955 лв. 1910 лв. 2624 лв. 1358 лв. 1508 лв. 1658 лв. 2060 лв. 2060 лв. 2210 лв. 2613 лв. 2774 лв.
06.07.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 955 лв. 1910 лв. 2624 лв. 1358 лв. 1508 лв. 1658 лв. 2060 лв. 2060 лв. 2210 лв. 2613 лв. 2774 лв.
13.07.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 955 лв. 1910 лв. 2624 лв. 1358 лв. 1508 лв. 1658 лв. 2060 лв. 2060 лв. 2210 лв. 2613 лв. 2774 лв.
20.07.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 955 лв. 1910 лв. 2624 лв. 1358 лв. 1508 лв. 1658 лв. 2060 лв. 2060 лв. 2210 лв. 2613 лв. 2774 лв.
27.07.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 955 лв. 1910 лв. 2624 лв. 1358 лв. 1508 лв. 1658 лв. 2060 лв. 2060 лв. 2210 лв. 2613 лв. 2774 лв.
03.08.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 955 лв. 1910 лв. 2624 лв. 1358 лв. 1508 лв. 1658 лв. 2060 лв. 2060 лв. 2210 лв. 2613 лв. 2774 лв.
10.08.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 955 лв. 1910 лв. 2624 лв. 1358 лв. 1508 лв. 1658 лв. 2060 лв. 2060 лв. 2210 лв. 2613 лв. 2774 лв.
17.08.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 955 лв. 1910 лв. 2624 лв. 1358 лв. 1508 лв. 1658 лв. 2060 лв. 2060 лв. 2210 лв. 2613 лв. 2774 лв.
24.08.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 955 лв. 1910 лв. 2624 лв. 1358 лв. 1508 лв. 1658 лв. 2060 лв. 2060 лв. 2210 лв. 2613 лв. 2774 лв.
31.08.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 811 лв. 1623 лв. 2235 лв. 1142 лв. 1292 лв. 1442 лв. 1773 лв. 1773 лв. 1923 лв. 2253 лв. 2385 лв.
07.09.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 811 лв. 1623 лв. 2235 лв. 1142 лв. 1292 лв. 1442 лв. 1773 лв. 1773 лв. 1923 лв. 2253 лв. 2385 лв.
14.09.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 591 лв. 1182 лв. 1640 лв. 811 лв. 961 лв. 1111 лв. 1332 лв. 1332 лв. 1482 лв. 1702 лв. 1790 лв.
21.09.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 591 лв. 1182 лв. 1640 лв. 811 лв. 961 лв. 1111 лв. 1332 лв. 1332 лв. 1482 лв. 1702 лв. 1790 лв.
28.09.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 543 лв. 1086 лв. 1511 лв. 739 лв. 889 лв. 1039 лв. 1236 лв. 1236 лв. 1386 лв. 1582 лв. 1661 лв.
05.10.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 485 лв. 971 лв. 1356 лв. 653 лв. 803 лв. 953 лв. 1121 лв. 1121 лв. 1271 лв. 1439 лв. 1506 лв.
12.10.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 485 лв. 971 лв. 1356 лв. 653 лв. 803 лв. 953 лв. 1121 лв. 1121 лв. 1271 лв. 1439 лв. 1506 лв.
19.10.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 485 лв. 971 лв. 1356 лв. 653 лв. 803 лв. 953 лв. 1121 лв. 1121 лв. 1271 лв. 1439 лв. 1506 лв.

DELUXE LAND VIEW – ULTRA ALL INCLUSIVE
Дата База 1 възр. в двойна стая Двойна стая Двойна стая + доп. легло Единична стая 1 възр. + 1 дете (0-12.99) 1 възр. + 2 деца (0-6.99)(0-12.99) 1 възр. + 2 деца (7-12.99)(0-12.99) 2 възр. + 1 дете (0-12.99) 2 възр. + 2 деца (0-6.99)(0-12.99) 2 възр. + 2 деца (7-12.99)(0-12.99) 3 възр. + 1 дете (0-12.99)
27.04.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 514 лв. 1028 лв. 1433 лв. 696 лв. 846 лв. 996 лв. 1178 лв. 1178 лв. 1328 лв. 1510 лв. 1583 лв.
04.05.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 514 лв. 1028 лв. 1433 лв. 696 лв. 846 лв. 996 лв. 1178 лв. 1178 лв. 1328 лв. 1510 лв. 1583 лв.
11.05.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 514 лв. 1028 лв. 1433 лв. 696 лв. 846 лв. 996 лв. 1178 лв. 1178 лв. 1328 лв. 1510 лв. 1583 лв.
18.05.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 574 лв. 1149 лв. 1596 лв. 787 лв. 937 лв. 1087 лв. 1299 лв. 1299 лв. 1449 лв. 1661 лв. 1746 лв.
25.05.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 620 лв. 1239 лв. 1718 лв. 854 лв. 1004 лв. 1154 лв. 1389 лв. 1389 лв. 1539 лв. 1774 лв. 1868 лв.
01.06.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 648 лв. 1297 лв. 1796 лв. 898 лв. 1048 лв. 1198 лв. 1447 лв. 1447 лв. 1597 лв. 1846 лв. 1946 лв.
08.06.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 744 лв. 1488 лв. 2054 лв. 1041 лв. 1191 лв. 1341 лв. 1638 лв. 1638 лв. 1788 лв. 2085 лв. 2204 лв.
15.06.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 840 лв. 1680 лв. 2313 лв. 1185 лв. 1335 лв. 1485 лв. 1830 лв. 1830 лв. 1980 лв. 2325 лв. 2463 лв.
22.06.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 840 лв. 1680 лв. 2313 лв. 1185 лв. 1335 лв. 1485 лв. 1830 лв. 1830 лв. 1980 лв. 2325 лв. 2463 лв.
29.06.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 984 лв. 1968 лв. 2701 лв. 1401 лв. 1551 лв. 1701 лв. 2118 лв. 2118 лв. 2268 лв. 2684 лв. 2851 лв.
06.07.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 984 лв. 1968 лв. 2701 лв. 1401 лв. 1551 лв. 1701 лв. 2118 лв. 2118 лв. 2268 лв. 2684 лв. 2851 лв.
13.07.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 984 лв. 1968 лв. 2701 лв. 1401 лв. 1551 лв. 1701 лв. 2118 лв. 2118 лв. 2268 лв. 2684 лв. 2851 лв.
20.07.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 984 лв. 1968 лв. 2701 лв. 1401 лв. 1551 лв. 1701 лв. 2118 лв. 2118 лв. 2268 лв. 2684 лв. 2851 лв.
27.07.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 984 лв. 1968 лв. 2701 лв. 1401 лв. 1551 лв. 1701 лв. 2118 лв. 2118 лв. 2268 лв. 2684 лв. 2851 лв.
03.08.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 984 лв. 1968 лв. 2701 лв. 1401 лв. 1551 лв. 1701 лв. 2118 лв. 2118 лв. 2268 лв. 2684 лв. 2851 лв.
10.08.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 984 лв. 1968 лв. 2701 лв. 1401 лв. 1551 лв. 1701 лв. 2118 лв. 2118 лв. 2268 лв. 2684 лв. 2851 лв.
17.08.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 984 лв. 1968 лв. 2701 лв. 1401 лв. 1551 лв. 1701 лв. 2118 лв. 2118 лв. 2268 лв. 2684 лв. 2851 лв.
24.08.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 984 лв. 1968 лв. 2701 лв. 1401 лв. 1551 лв. 1701 лв. 2118 лв. 2118 лв. 2268 лв. 2684 лв. 2851 лв.
31.08.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 840 лв. 1680 лв. 2313 лв. 1185 лв. 1335 лв. 1485 лв. 1830 лв. 1830 лв. 1980 лв. 2325 лв. 2463 лв.
07.09.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 840 лв. 1680 лв. 2313 лв. 1185 лв. 1335 лв. 1485 лв. 1830 лв. 1830 лв. 1980 лв. 2325 лв. 2463 лв.
14.09.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 620 лв. 1239 лв. 1718 лв. 854 лв. 1004 лв. 1154 лв. 1389 лв. 1389 лв. 1539 лв. 1774 лв. 1868 лв.
21.09.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 620 лв. 1239 лв. 1718 лв. 854 лв. 1004 лв. 1154 лв. 1389 лв. 1389 лв. 1539 лв. 1774 лв. 1868 лв.
28.09.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 572 лв. 1143 лв. 1589 лв. 783 лв. 933 лв. 1083 лв. 1293 лв. 1293 лв. 1443 лв. 1654 лв. 1739 лв.
05.10.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 514 лв. 1028 лв. 1433 лв. 696 лв. 846 лв. 996 лв. 1178 лв. 1178 лв. 1328 лв. 1510 лв. 1583 лв.
12.10.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 514 лв. 1028 лв. 1433 лв. 696 лв. 846 лв. 996 лв. 1178 лв. 1178 лв. 1328 лв. 1510 лв. 1583 лв.
19.10.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 514 лв. 1028 лв. 1433 лв. 696 лв. 846 лв. 996 лв. 1178 лв. 1178 лв. 1328 лв. 1510 лв. 1583 лв.

LAKE LAND VIEW ROOM – ULTRA ALL INCLUSIVE
Дата База 1 възр. в двойна стая Двойна стая Двойна стая + доп. легло Единична стая 1 възр. + 1 дете (0-12.99) 1 възр. + 2 деца (0-6.99)(0-12.99) 1 възр. + 2 деца (7-12.99)(0-12.99) 2 възр. + 1 дете (0-12.99) 2 възр. + 2 деца (0-6.99)(0-12.99) 2 възр. + 2 деца (7-12.99)(0-12.99) 3 възр. + 1 дете (0-12.99)
27.04.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 514 лв. 1028 лв. 1433 лв. 696 лв. 846 лв. 996 лв. 1178 лв. 1178 лв. 1328 лв. 1510 лв. 1583 лв.
04.05.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 514 лв. 1028 лв. 1433 лв. 696 лв. 846 лв. 996 лв. 1178 лв. 1178 лв. 1328 лв. 1510 лв. 1583 лв.
11.05.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 514 лв. 1028 лв. 1433 лв. 696 лв. 846 лв. 996 лв. 1178 лв. 1178 лв. 1328 лв. 1510 лв. 1583 лв.
18.05.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 574 лв. 1149 лв. 1596 лв. 787 лв. 937 лв. 1087 лв. 1299 лв. 1299 лв. 1449 лв. 1661 лв. 1746 лв.
25.05.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 620 лв. 1239 лв. 1718 лв. 854 лв. 1004 лв. 1154 лв. 1389 лв. 1389 лв. 1539 лв. 1774 лв. 1868 лв.
01.06.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 648 лв. 1297 лв. 1796 лв. 898 лв. 1048 лв. 1198 лв. 1447 лв. 1447 лв. 1597 лв. 1846 лв. 1946 лв.
08.06.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 744 лв. 1488 лв. 2054 лв. 1041 лв. 1191 лв. 1341 лв. 1638 лв. 1638 лв. 1788 лв. 2085 лв. 2204 лв.
15.06.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 840 лв. 1680 лв. 2313 лв. 1185 лв. 1335 лв. 1485 лв. 1830 лв. 1830 лв. 1980 лв. 2325 лв. 2463 лв.
22.06.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 840 лв. 1680 лв. 2313 лв. 1185 лв. 1335 лв. 1485 лв. 1830 лв. 1830 лв. 1980 лв. 2325 лв. 2463 лв.
29.06.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 984 лв. 1968 лв. 2701 лв. 1401 лв. 1551 лв. 1701 лв. 2118 лв. 2118 лв. 2268 лв. 2684 лв. 2851 лв.
06.07.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 984 лв. 1968 лв. 2701 лв. 1401 лв. 1551 лв. 1701 лв. 2118 лв. 2118 лв. 2268 лв. 2684 лв. 2851 лв.
13.07.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 984 лв. 1968 лв. 2701 лв. 1401 лв. 1551 лв. 1701 лв. 2118 лв. 2118 лв. 2268 лв. 2684 лв. 2851 лв.
20.07.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 984 лв. 1968 лв. 2701 лв. 1401 лв. 1551 лв. 1701 лв. 2118 лв. 2118 лв. 2268 лв. 2684 лв. 2851 лв.
27.07.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 984 лв. 1968 лв. 2701 лв. 1401 лв. 1551 лв. 1701 лв. 2118 лв. 2118 лв. 2268 лв. 2684 лв. 2851 лв.
03.08.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 984 лв. 1968 лв. 2701 лв. 1401 лв. 1551 лв. 1701 лв. 2118 лв. 2118 лв. 2268 лв. 2684 лв. 2851 лв.
10.08.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 984 лв. 1968 лв. 2701 лв. 1401 лв. 1551 лв. 1701 лв. 2118 лв. 2118 лв. 2268 лв. 2684 лв. 2851 лв.
17.08.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 984 лв. 1968 лв. 2701 лв. 1401 лв. 1551 лв. 1701 лв. 2118 лв. 2118 лв. 2268 лв. 2684 лв. 2851 лв.
24.08.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 984 лв. 1968 лв. 2701 лв. 1401 лв. 1551 лв. 1701 лв. 2118 лв. 2118 лв. 2268 лв. 2684 лв. 2851 лв.
31.08.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 840 лв. 1680 лв. 2313 лв. 1185 лв. 1335 лв. 1485 лв. 1830 лв. 1830 лв. 1980 лв. 2325 лв. 2463 лв.
07.09.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 840 лв. 1680 лв. 2313 лв. 1185 лв. 1335 лв. 1485 лв. 1830 лв. 1830 лв. 1980 лв. 2325 лв. 2463 лв.
14.09.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 620 лв. 1239 лв. 1718 лв. 854 лв. 1004 лв. 1154 лв. 1389 лв. 1389 лв. 1539 лв. 1774 лв. 1868 лв.
21.09.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 620 лв. 1239 лв. 1718 лв. 854 лв. 1004 лв. 1154 лв. 1389 лв. 1389 лв. 1539 лв. 1774 лв. 1868 лв.
28.09.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 572 лв. 1143 лв. 1589 лв. 783 лв. 933 лв. 1083 лв. 1293 лв. 1293 лв. 1443 лв. 1654 лв. 1739 лв.
05.10.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 514 лв. 1028 лв. 1433 лв. 696 лв. 846 лв. 996 лв. 1178 лв. 1178 лв. 1328 лв. 1510 лв. 1583 лв.
12.10.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 514 лв. 1028 лв. 1433 лв. 696 лв. 846 лв. 996 лв. 1178 лв. 1178 лв. 1328 лв. 1510 лв. 1583 лв.
19.10.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 514 лв. 1028 лв. 1433 лв. 696 лв. 846 лв. 996 лв. 1178 лв. 1178 лв. 1328 лв. 1510 лв. 1583 лв.

SUNSET TERRACE ROOM – ULTRA ALL INCLUSIVE
Дата База 1 възр. в двойна стая Двойна стая Двойна стая + доп. легло Единична стая 1 възр. + 1 дете (0-12.99) 1 възр. + 2 деца (0-6.99)(0-12.99) 1 възр. + 2 деца (7-12.99)(0-12.99) 2 възр. + 1 дете (0-12.99) 2 възр. + 2 деца (0-6.99)(0-12.99) 2 възр. + 2 деца (7-12.99)(0-12.99) 3 възр. + 1 дете (0-12.99)
27.04.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 514 лв. 1028 лв. 1433 лв. 696 лв. 846 лв. 996 лв. 1178 лв. 1178 лв. 1328 лв. 1510 лв. 1583 лв.
04.05.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 514 лв. 1028 лв. 1433 лв. 696 лв. 846 лв. 996 лв. 1178 лв. 1178 лв. 1328 лв. 1510 лв. 1583 лв.
11.05.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 514 лв. 1028 лв. 1433 лв. 696 лв. 846 лв. 996 лв. 1178 лв. 1178 лв. 1328 лв. 1510 лв. 1583 лв.
18.05.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 574 лв. 1149 лв. 1596 лв. 787 лв. 937 лв. 1087 лв. 1299 лв. 1299 лв. 1449 лв. 1661 лв. 1746 лв.
25.05.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 620 лв. 1239 лв. 1718 лв. 854 лв. 1004 лв. 1154 лв. 1389 лв. 1389 лв. 1539 лв. 1774 лв. 1868 лв.
01.06.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 648 лв. 1297 лв. 1796 лв. 898 лв. 1048 лв. 1198 лв. 1447 лв. 1447 лв. 1597 лв. 1846 лв. 1946 лв.
08.06.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 744 лв. 1488 лв. 2054 лв. 1041 лв. 1191 лв. 1341 лв. 1638 лв. 1638 лв. 1788 лв. 2085 лв. 2204 лв.
15.06.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 840 лв. 1680 лв. 2313 лв. 1185 лв. 1335 лв. 1485 лв. 1830 лв. 1830 лв. 1980 лв. 2325 лв. 2463 лв.
22.06.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 840 лв. 1680 лв. 2313 лв. 1185 лв. 1335 лв. 1485 лв. 1830 лв. 1830 лв. 1980 лв. 2325 лв. 2463 лв.
29.06.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 984 лв. 1968 лв. 2701 лв. 1401 лв. 1551 лв. 1701 лв. 2118 лв. 2118 лв. 2268 лв. 2684 лв. 2851 лв.
06.07.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 984 лв. 1968 лв. 2701 лв. 1401 лв. 1551 лв. 1701 лв. 2118 лв. 2118 лв. 2268 лв. 2684 лв. 2851 лв.
13.07.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 984 лв. 1968 лв. 2701 лв. 1401 лв. 1551 лв. 1701 лв. 2118 лв. 2118 лв. 2268 лв. 2684 лв. 2851 лв.
20.07.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 984 лв. 1968 лв. 2701 лв. 1401 лв. 1551 лв. 1701 лв. 2118 лв. 2118 лв. 2268 лв. 2684 лв. 2851 лв.
27.07.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 984 лв. 1968 лв. 2701 лв. 1401 лв. 1551 лв. 1701 лв. 2118 лв. 2118 лв. 2268 лв. 2684 лв. 2851 лв.
03.08.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 984 лв. 1968 лв. 2701 лв. 1401 лв. 1551 лв. 1701 лв. 2118 лв. 2118 лв. 2268 лв. 2684 лв. 2851 лв.
10.08.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 984 лв. 1968 лв. 2701 лв. 1401 лв. 1551 лв. 1701 лв. 2118 лв. 2118 лв. 2268 лв. 2684 лв. 2851 лв.
17.08.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 984 лв. 1968 лв. 2701 лв. 1401 лв. 1551 лв. 1701 лв. 2118 лв. 2118 лв. 2268 лв. 2684 лв. 2851 лв.
24.08.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 984 лв. 1968 лв. 2701 лв. 1401 лв. 1551 лв. 1701 лв. 2118 лв. 2118 лв. 2268 лв. 2684 лв. 2851 лв.
31.08.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 840 лв. 1680 лв. 2313 лв. 1185 лв. 1335 лв. 1485 лв. 1830 лв. 1830 лв. 1980 лв. 2325 лв. 2463 лв.
07.09.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 840 лв. 1680 лв. 2313 лв. 1185 лв. 1335 лв. 1485 лв. 1830 лв. 1830 лв. 1980 лв. 2325 лв. 2463 лв.
14.09.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 620 лв. 1239 лв. 1718 лв. 854 лв. 1004 лв. 1154 лв. 1389 лв. 1389 лв. 1539 лв. 1774 лв. 1868 лв.
21.09.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 620 лв. 1239 лв. 1718 лв. 854 лв. 1004 лв. 1154 лв. 1389 лв. 1389 лв. 1539 лв. 1774 лв. 1868 лв.
28.09.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 572 лв. 1143 лв. 1589 лв. 783 лв. 933 лв. 1083 лв. 1293 лв. 1293 лв. 1443 лв. 1654 лв. 1739 лв.
05.10.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 514 лв. 1028 лв. 1433 лв. 696 лв. 846 лв. 996 лв. 1178 лв. 1178 лв. 1328 лв. 1510 лв. 1583 лв.
12.10.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 514 лв. 1028 лв. 1433 лв. 696 лв. 846 лв. 996 лв. 1178 лв. 1178 лв. 1328 лв. 1510 лв. 1583 лв.
19.10.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 514 лв. 1028 лв. 1433 лв. 696 лв. 846 лв. 996 лв. 1178 лв. 1178 лв. 1328 лв. 1510 лв. 1583 лв.

DELUXE SEA VIEW – ULTRA ALL INCLUSIVE
Дата База 1 възр. в двойна стая Двойна стая Двойна стая + доп. легло Единична стая 1 възр. + 1 дете (0-12.99) 1 възр. + 2 деца (0-6.99)(0-12.99) 1 възр. + 2 деца (7-12.99)(0-12.99) 2 възр. + 1 дете (0-12.99) 2 възр. + 2 деца (0-6.99)(0-12.99) 2 възр. + 2 деца (7-12.99)(0-12.99) 3 възр. + 1 дете (0-12.99)
27.04.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 533 лв. 1067 лв. 1485 лв. 725 лв. 875 лв. 1025 лв. 1217 лв. 1217 лв. 1367 лв. 1558 лв. 1635 лв.
04.05.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 533 лв. 1067 лв. 1485 лв. 725 лв. 875 лв. 1025 лв. 1217 лв. 1217 лв. 1367 лв. 1558 лв. 1635 лв.
11.05.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 533 лв. 1067 лв. 1485 лв. 725 лв. 875 лв. 1025 лв. 1217 лв. 1217 лв. 1367 лв. 1558 лв. 1635 лв.
18.05.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 594 лв. 1187 лв. 1648 лв. 815 лв. 965 лв. 1115 лв. 1337 лв. 1337 лв. 1487 лв. 1709 лв. 1798 лв.
25.05.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 639 лв. 1278 лв. 1770 лв. 883 лв. 1033 лв. 1183 лв. 1428 лв. 1428 лв. 1578 лв. 1822 лв. 1920 лв.
01.06.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 668 лв. 1335 лв. 1847 лв. 926 лв. 1076 лв. 1226 лв. 1485 лв. 1485 лв. 1635 лв. 1894 лв. 1997 лв.
08.06.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 763 лв. 1527 лв. 2106 лв. 1070 лв. 1220 лв. 1370 лв. 1677 лв. 1677 лв. 1827 лв. 2133 лв. 2256 лв.
15.06.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 859 лв. 1718 лв. 2365 лв. 1214 лв. 1364 лв. 1514 лв. 1868 лв. 1868 лв. 2018 лв. 2373 лв. 2515 лв.
22.06.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 859 лв. 1718 лв. 2365 лв. 1214 лв. 1364 лв. 1514 лв. 1868 лв. 1868 лв. 2018 лв. 2373 лв. 2515 лв.
29.06.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 1003 лв. 2006 лв. 2753 лв. 1429 лв. 1579 лв. 1729 лв. 2156 лв. 2156 лв. 2306 лв. 2732 лв. 2903 лв.
06.07.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 1003 лв. 2006 лв. 2753 лв. 1429 лв. 1579 лв. 1729 лв. 2156 лв. 2156 лв. 2306 лв. 2732 лв. 2903 лв.
13.07.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 1003 лв. 2006 лв. 2753 лв. 1429 лв. 1579 лв. 1729 лв. 2156 лв. 2156 лв. 2306 лв. 2732 лв. 2903 лв.
20.07.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 1003 лв. 2006 лв. 2753 лв. 1429 лв. 1579 лв. 1729 лв. 2156 лв. 2156 лв. 2306 лв. 2732 лв. 2903 лв.
27.07.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 1003 лв. 2006 лв. 2753 лв. 1429 лв. 1579 лв. 1729 лв. 2156 лв. 2156 лв. 2306 лв. 2732 лв. 2903 лв.
03.08.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 1003 лв. 2006 лв. 2753 лв. 1429 лв. 1579 лв. 1729 лв. 2156 лв. 2156 лв. 2306 лв. 2732 лв. 2903 лв.
10.08.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 1003 лв. 2006 лв. 2753 лв. 1429 лв. 1579 лв. 1729 лв. 2156 лв. 2156 лв. 2306 лв. 2732 лв. 2903 лв.
17.08.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 1003 лв. 2006 лв. 2753 лв. 1429 лв. 1579 лв. 1729 лв. 2156 лв. 2156 лв. 2306 лв. 2732 лв. 2903 лв.
24.08.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 1003 лв. 2006 лв. 2753 лв. 1429 лв. 1579 лв. 1729 лв. 2156 лв. 2156 лв. 2306 лв. 2732 лв. 2903 лв.
31.08.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 859 лв. 1718 лв. 2365 лв. 1214 лв. 1364 лв. 1514 лв. 1868 лв. 1868 лв. 2018 лв. 2373 лв. 2515 лв.
07.09.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 859 лв. 1718 лв. 2365 лв. 1214 лв. 1364 лв. 1514 лв. 1868 лв. 1868 лв. 2018 лв. 2373 лв. 2515 лв.
14.09.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 639 лв. 1278 лв. 1770 лв. 883 лв. 1033 лв. 1183 лв. 1428 лв. 1428 лв. 1578 лв. 1822 лв. 1920 лв.
21.09.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 639 лв. 1278 лв. 1770 лв. 883 лв. 1033 лв. 1183 лв. 1428 лв. 1428 лв. 1578 лв. 1822 лв. 1920 лв.
28.09.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 591 лв. 1182 лв. 1640 лв. 811 лв. 961 лв. 1111 лв. 1332 лв. 1332 лв. 1482 лв. 1702 лв. 1790 лв.
05.10.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 533 лв. 1067 лв. 1485 лв. 725 лв. 875 лв. 1025 лв. 1217 лв. 1217 лв. 1367 лв. 1558 лв. 1635 лв.
12.10.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 533 лв. 1067 лв. 1485 лв. 725 лв. 875 лв. 1025 лв. 1217 лв. 1217 лв. 1367 лв. 1558 лв. 1635 лв.
19.10.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 533 лв. 1067 лв. 1485 лв. 725 лв. 875 лв. 1025 лв. 1217 лв. 1217 лв. 1367 лв. 1558 лв. 1635 лв.

LAKE POOL VIEW ROOM – ULTRA ALL INCLUSIVE
Дата База 1 възр. в двойна стая Двойна стая Двойна стая + доп. легло Единична стая 1 възр. + 1 дете (0-12.99) 1 възр. + 2 деца (0-6.99)(0-12.99) 1 възр. + 2 деца (7-12.99)(0-12.99) 2 възр. + 1 дете (0-12.99) 2 възр. + 2 деца (0-6.99)(0-12.99) 2 възр. + 2 деца (7-12.99)(0-12.99) 3 възр. + 1 дете (0-12.99)
27.04.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 533 лв. 1067 лв. 1485 лв. 725 лв. 875 лв. 1025 лв. 1217 лв. 1217 лв. 1367 лв. 1558 лв. 1635 лв.
04.05.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 533 лв. 1067 лв. 1485 лв. 725 лв. 875 лв. 1025 лв. 1217 лв. 1217 лв. 1367 лв. 1558 лв. 1635 лв.
11.05.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 533 лв. 1067 лв. 1485 лв. 725 лв. 875 лв. 1025 лв. 1217 лв. 1217 лв. 1367 лв. 1558 лв. 1635 лв.
18.05.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 594 лв. 1187 лв. 1648 лв. 815 лв. 965 лв. 1115 лв. 1337 лв. 1337 лв. 1487 лв. 1709 лв. 1798 лв.
25.05.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 639 лв. 1278 лв. 1770 лв. 883 лв. 1033 лв. 1183 лв. 1428 лв. 1428 лв. 1578 лв. 1822 лв. 1920 лв.
01.06.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 668 лв. 1335 лв. 1847 лв. 926 лв. 1076 лв. 1226 лв. 1485 лв. 1485 лв. 1635 лв. 1894 лв. 1997 лв.
08.06.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 763 лв. 1527 лв. 2106 лв. 1070 лв. 1220 лв. 1370 лв. 1677 лв. 1677 лв. 1827 лв. 2133 лв. 2256 лв.
15.06.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 859 лв. 1718 лв. 2365 лв. 1214 лв. 1364 лв. 1514 лв. 1868 лв. 1868 лв. 2018 лв. 2373 лв. 2515 лв.
22.06.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 859 лв. 1718 лв. 2365 лв. 1214 лв. 1364 лв. 1514 лв. 1868 лв. 1868 лв. 2018 лв. 2373 лв. 2515 лв.
29.06.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 1003 лв. 2006 лв. 2753 лв. 1429 лв. 1579 лв. 1729 лв. 2156 лв. 2156 лв. 2306 лв. 2732 лв. 2903 лв.
06.07.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 1003 лв. 2006 лв. 2753 лв. 1429 лв. 1579 лв. 1729 лв. 2156 лв. 2156 лв. 2306 лв. 2732 лв. 2903 лв.
13.07.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 1003 лв. 2006 лв. 2753 лв. 1429 лв. 1579 лв. 1729 лв. 2156 лв. 2156 лв. 2306 лв. 2732 лв. 2903 лв.
20.07.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 1003 лв. 2006 лв. 2753 лв. 1429 лв. 1579 лв. 1729 лв. 2156 лв. 2156 лв. 2306 лв. 2732 лв. 2903 лв.
27.07.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 1003 лв. 2006 лв. 2753 лв. 1429 лв. 1579 лв. 1729 лв. 2156 лв. 2156 лв. 2306 лв. 2732 лв. 2903 лв.
03.08.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 1003 лв. 2006 лв. 2753 лв. 1429 лв. 1579 лв. 1729 лв. 2156 лв. 2156 лв. 2306 лв. 2732 лв. 2903 лв.
10.08.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 1003 лв. 2006 лв. 2753 лв. 1429 лв. 1579 лв. 1729 лв. 2156 лв. 2156 лв. 2306 лв. 2732 лв. 2903 лв.
17.08.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 1003 лв. 2006 лв. 2753 лв. 1429 лв. 1579 лв. 1729 лв. 2156 лв. 2156 лв. 2306 лв. 2732 лв. 2903 лв.
24.08.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 1003 лв. 2006 лв. 2753 лв. 1429 лв. 1579 лв. 1729 лв. 2156 лв. 2156 лв. 2306 лв. 2732 лв. 2903 лв.
31.08.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 859 лв. 1718 лв. 2365 лв. 1214 лв. 1364 лв. 1514 лв. 1868 лв. 1868 лв. 2018 лв. 2373 лв. 2515 лв.
07.09.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 859 лв. 1718 лв. 2365 лв. 1214 лв. 1364 лв. 1514 лв. 1868 лв. 1868 лв. 2018 лв. 2373 лв. 2515 лв.
14.09.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 639 лв. 1278 лв. 1770 лв. 883 лв. 1033 лв. 1183 лв. 1428 лв. 1428 лв. 1578 лв. 1822 лв. 1920 лв.
21.09.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 639 лв. 1278 лв. 1770 лв. 883 лв. 1033 лв. 1183 лв. 1428 лв. 1428 лв. 1578 лв. 1822 лв. 1920 лв.
28.09.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 591 лв. 1182 лв. 1640 лв. 811 лв. 961 лв. 1111 лв. 1332 лв. 1332 лв. 1482 лв. 1702 лв. 1790 лв.
05.10.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 533 лв. 1067 лв. 1485 лв. 725 лв. 875 лв. 1025 лв. 1217 лв. 1217 лв. 1367 лв. 1558 лв. 1635 лв.
12.10.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 533 лв. 1067 лв. 1485 лв. 725 лв. 875 лв. 1025 лв. 1217 лв. 1217 лв. 1367 лв. 1558 лв. 1635 лв.
19.10.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 533 лв. 1067 лв. 1485 лв. 725 лв. 875 лв. 1025 лв. 1217 лв. 1217 лв. 1367 лв. 1558 лв. 1635 лв.

DELUXE JUNIOR SUITE ROOM – ULTRA ALL INCLUSIVE
Дата База 1 възр. в двойна стая Двойна стая Двойна стая + доп. легло Единична стая 1 възр. + 1 дете (0-12.99) 1 възр. + 2 деца (0-6.99)(0-12.99) 1 възр. + 2 деца (7-12.99)(0-12.99) 2 възр. + 1 дете (0-12.99) 2 възр. + 2 деца (0-6.99)(0-12.99) 2 възр. + 2 деца (7-12.99)(0-12.99) 3 възр. + 1 дете (0-12.99)
27.04.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 629 лв. 1258 лв. 1744 лв. 869 лв. 1019 лв. 1169 лв. 1408 лв. 1408 лв. 1558 лв. 1798 лв. 1894 лв.
04.05.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 629 лв. 1258 лв. 1744 лв. 869 лв. 1019 лв. 1169 лв. 1408 лв. 1408 лв. 1558 лв. 1798 лв. 1894 лв.
11.05.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 629 лв. 1258 лв. 1744 лв. 869 лв. 1019 лв. 1169 лв. 1408 лв. 1408 лв. 1558 лв. 1798 лв. 1894 лв.
18.05.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 689 лв. 1379 лв. 1906 лв. 959 лв. 1109 лв. 1259 лв. 1529 лв. 1529 лв. 1679 лв. 1949 лв. 2056 лв.
25.05.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 735 лв. 1469 лв. 2028 лв. 1027 лв. 1177 лв. 1327 лв. 1619 лв. 1619 лв. 1769 лв. 2061 лв. 2178 лв.
01.06.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 735 лв. 1469 лв. 2028 лв. 1027 лв. 1177 лв. 1327 лв. 1619 лв. 1619 лв. 1769 лв. 2061 лв. 2178 лв.
08.06.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 859 лв. 1718 лв. 2365 лв. 1214 лв. 1364 лв. 1514 лв. 1868 лв. 1868 лв. 2018 лв. 2373 лв. 2515 лв.
15.06.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 955 лв. 1910 лв. 2624 лв. 1358 лв. 1508 лв. 1658 лв. 2060 лв. 2060 лв. 2210 лв. 2613 лв. 2774 лв.
22.06.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 955 лв. 1910 лв. 2624 лв. 1358 лв. 1508 лв. 1658 лв. 2060 лв. 2060 лв. 2210 лв. 2613 лв. 2774 лв.
29.06.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 1099 лв. 2198 лв. 3012 лв. 1573 лв. 1723 лв. 1873 лв. 2348 лв. 2348 лв. 2498 лв. 2972 лв. 3162 лв.
06.07.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 1099 лв. 2198 лв. 3012 лв. 1573 лв. 1723 лв. 1873 лв. 2348 лв. 2348 лв. 2498 лв. 2972 лв. 3162 лв.
13.07.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 1099 лв. 2198 лв. 3012 лв. 1573 лв. 1723 лв. 1873 лв. 2348 лв. 2348 лв. 2498 лв. 2972 лв. 3162 лв.
20.07.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 1099 лв. 2198 лв. 3012 лв. 1573 лв. 1723 лв. 1873 лв. 2348 лв. 2348 лв. 2498 лв. 2972 лв. 3162 лв.
27.07.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 1099 лв. 2198 лв. 3012 лв. 1573 лв. 1723 лв. 1873 лв. 2348 лв. 2348 лв. 2498 лв. 2972 лв. 3162 лв.
03.08.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 1099 лв. 2198 лв. 3012 лв. 1573 лв. 1723 лв. 1873 лв. 2348 лв. 2348 лв. 2498 лв. 2972 лв. 3162 лв.
10.08.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 1099 лв. 2198 лв. 3012 лв. 1573 лв. 1723 лв. 1873 лв. 2348 лв. 2348 лв. 2498 лв. 2972 лв. 3162 лв.
17.08.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 1099 лв. 2198 лв. 3012 лв. 1573 лв. 1723 лв. 1873 лв. 2348 лв. 2348 лв. 2498 лв. 2972 лв. 3162 лв.
24.08.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 1099 лв. 2198 лв. 3012 лв. 1573 лв. 1723 лв. 1873 лв. 2348 лв. 2348 лв. 2498 лв. 2972 лв. 3162 лв.
31.08.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 955 лв. 1910 лв. 2624 лв. 1358 лв. 1508 лв. 1658 лв. 2060 лв. 2060 лв. 2210 лв. 2613 лв. 2774 лв.
07.09.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 955 лв. 1910 лв. 2624 лв. 1358 лв. 1508 лв. 1658 лв. 2060 лв. 2060 лв. 2210 лв. 2613 лв. 2774 лв.
14.09.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 735 лв. 1469 лв. 2028 лв. 1027 лв. 1177 лв. 1327 лв. 1619 лв. 1619 лв. 1769 лв. 2061 лв. 2178 лв.
21.09.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 735 лв. 1469 лв. 2028 лв. 1027 лв. 1177 лв. 1327 лв. 1619 лв. 1619 лв. 1769 лв. 2061 лв. 2178 лв.
28.09.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 687 лв. 1373 лв. 1899 лв. 955 лв. 1105 лв. 1255 лв. 1523 лв. 1523 лв. 1673 лв. 1942 лв. 2049 лв.
05.10.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 629 лв. 1258 лв. 1744 лв. 869 лв. 1019 лв. 1169 лв. 1408 лв. 1408 лв. 1558 лв. 1798 лв. 1894 лв.
12.10.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 629 лв. 1258 лв. 1744 лв. 869 лв. 1019 лв. 1169 лв. 1408 лв. 1408 лв. 1558 лв. 1798 лв. 1894 лв.
19.10.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 629 лв. 1258 лв. 1744 лв. 869 лв. 1019 лв. 1169 лв. 1408 лв. 1408 лв. 1558 лв. 1798 лв. 1894 лв.

LAKE ROOM SWIM UP – ULTRA ALL INCLUSIVE
Дата База 1 възр. в двойна стая Двойна стая Двойна стая + доп. легло Единична стая 1 възр. + 1 дете (0-12.99) 1 възр. + 2 деца (0-6.99)(0-12.99) 1 възр. + 2 деца (7-12.99)(0-12.99) 2 възр. + 1 дете (0-12.99) 2 възр. + 2 деца (0-6.99)(0-12.99) 2 възр. + 2 деца (7-12.99)(0-12.99) 3 възр. + 1 дете (0-12.99)
27.04.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 706 лв. 1412 лв. 1951 лв. 984 лв. 1134 лв. 1284 лв. 1562 лв. 1562 лв. 1712 лв. 1990 лв. 2101 лв.
04.05.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 706 лв. 1412 лв. 1951 лв. 984 лв. 1134 лв. 1284 лв. 1562 лв. 1562 лв. 1712 лв. 1990 лв. 2101 лв.
11.05.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 706 лв. 1412 лв. 1951 лв. 984 лв. 1134 лв. 1284 лв. 1562 лв. 1562 лв. 1712 лв. 1990 лв. 2101 лв.
18.05.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 777 лв. 1554 лв. 2143 лв. 1091 лв. 1241 лв. 1391 лв. 1704 лв. 1704 лв. 1854 лв. 2168 лв. 2293 лв.
25.05.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 830 лв. 1661 лв. 2287 лв. 1171 лв. 1321 лв. 1471 лв. 1811 лв. 1811 лв. 1961 лв. 2301 лв. 2437 лв.
01.06.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 830 лв. 1661 лв. 2287 лв. 1171 лв. 1321 лв. 1471 лв. 1811 лв. 1811 лв. 1961 лв. 2301 лв. 2437 лв.
08.06.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 936 лв. 1872 лв. 2572 лв. 1329 лв. 1479 лв. 1629 лв. 2022 лв. 2022 лв. 2172 лв. 2565 лв. 2722 лв.
15.06.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 1032 лв. 2063 лв. 2831 лв. 1473 лв. 1623 лв. 1773 лв. 2213 лв. 2213 лв. 2363 лв. 2804 лв. 2981 лв.
22.06.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 1032 лв. 2063 лв. 2831 лв. 1473 лв. 1623 лв. 1773 лв. 2213 лв. 2213 лв. 2363 лв. 2804 лв. 2981 лв.
29.06.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 1156 лв. 2313 лв. 3167 лв. 1659 лв. 1809 лв. 1959 лв. 2463 лв. 2463 лв. 2613 лв. 3116 лв. 3317 лв.
06.07.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 1156 лв. 2313 лв. 3167 лв. 1659 лв. 1809 лв. 1959 лв. 2463 лв. 2463 лв. 2613 лв. 3116 лв. 3317 лв.
13.07.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 1156 лв. 2313 лв. 3167 лв. 1659 лв. 1809 лв. 1959 лв. 2463 лв. 2463 лв. 2613 лв. 3116 лв. 3317 лв.
20.07.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 1156 лв. 2313 лв. 3167 лв. 1659 лв. 1809 лв. 1959 лв. 2463 лв. 2463 лв. 2613 лв. 3116 лв. 3317 лв.
27.07.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 1156 лв. 2313 лв. 3167 лв. 1659 лв. 1809 лв. 1959 лв. 2463 лв. 2463 лв. 2613 лв. 3116 лв. 3317 лв.
03.08.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 1156 лв. 2313 лв. 3167 лв. 1659 лв. 1809 лв. 1959 лв. 2463 лв. 2463 лв. 2613 лв. 3116 лв. 3317 лв.
10.08.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 1156 лв. 2313 лв. 3167 лв. 1659 лв. 1809 лв. 1959 лв. 2463 лв. 2463 лв. 2613 лв. 3116 лв. 3317 лв.
17.08.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 1156 лв. 2313 лв. 3167 лв. 1659 лв. 1809 лв. 1959 лв. 2463 лв. 2463 лв. 2613 лв. 3116 лв. 3317 лв.
24.08.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 1156 лв. 2313 лв. 3167 лв. 1659 лв. 1809 лв. 1959 лв. 2463 лв. 2463 лв. 2613 лв. 3116 лв. 3317 лв.
31.08.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 1032 лв. 2063 лв. 2831 лв. 1473 лв. 1623 лв. 1773 лв. 2213 лв. 2213 лв. 2363 лв. 2804 лв. 2981 лв.
07.09.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 1032 лв. 2063 лв. 2831 лв. 1473 лв. 1623 лв. 1773 лв. 2213 лв. 2213 лв. 2363 лв. 2804 лв. 2981 лв.
14.09.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 830 лв. 1661 лв. 2287 лв. 1171 лв. 1321 лв. 1471 лв. 1811 лв. 1811 лв. 1961 лв. 2301 лв. 2437 лв.
21.09.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 830 лв. 1661 лв. 2287 лв. 1171 лв. 1321 лв. 1471 лв. 1811 лв. 1811 лв. 1961 лв. 2301 лв. 2437 лв.
28.09.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 792 лв. 1584 лв. 2184 лв. 1113 лв. 1263 лв. 1413 лв. 1734 лв. 1734 лв. 1884 лв. 2205 лв. 2334 лв.
05.10.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 706 лв. 1412 лв. 1951 лв. 984 лв. 1134 лв. 1284 лв. 1562 лв. 1562 лв. 1712 лв. 1990 лв. 2101 лв.
12.10.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 706 лв. 1412 лв. 1951 лв. 984 лв. 1134 лв. 1284 лв. 1562 лв. 1562 лв. 1712 лв. 1990 лв. 2101 лв.
19.10.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 706 лв. 1412 лв. 1951 лв. 984 лв. 1134 лв. 1284 лв. 1562 лв. 1562 лв. 1712 лв. 1990 лв. 2101 лв.

FAMILY LAKE HOUSE 1+1 – ULTRA ALL INCLUSIVE
Дата База Единична стая Двойна стая Двойна стая + доп. легло Четворна стая 1 възр. + 1 дете (0-12.99) 1 възр. + 2 деца (0-12.99)(0-12.99) 1 възр. + 3 деца (0-12.99)(0-12.99)(0-12.99) 2 възр. + 1 дете (0-12.99) 2 възр. + 2 деца (0-12.99)(0-12.99) 3 възр. + 1 дете (0-12.99) 4 възр. + 1 дете (0-2.99)
27.04.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 2086 лв. 2236 лв. 2386 лв. 2536 лв. 2236 лв. 2386 лв. 2536 лв. 2386 лв. 2536 лв. 2536 лв. 2686 лв.
04.05.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 2086 лв. 2236 лв. 2386 лв. 2536 лв. 2236 лв. 2386 лв. 2536 лв. 2386 лв. 2536 лв. 2536 лв. 2686 лв.
11.05.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 2086 лв. 2236 лв. 2386 лв. 2536 лв. 2236 лв. 2386 лв. 2536 лв. 2386 лв. 2536 лв. 2536 лв. 2686 лв.
18.05.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 2335 лв. 2485 лв. 2635 лв. 2785 лв. 2485 лв. 2635 лв. 2785 лв. 2635 лв. 2785 лв. 2785 лв. 2935 лв.
25.05.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 2522 лв. 2672 лв. 2822 лв. 2972 лв. 2672 лв. 2822 лв. 2972 лв. 2822 лв. 2972 лв. 2972 лв. 3122 лв.
01.06.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 2522 лв. 2672 лв. 2822 лв. 2972 лв. 2672 лв. 2822 лв. 2972 лв. 2822 лв. 2972 лв. 2972 лв. 3122 лв.
08.06.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 2891 лв. 3041 лв. 3191 лв. 3341 лв. 3041 лв. 3191 лв. 3341 лв. 3191 лв. 3341 лв. 3341 лв. 3491 лв.
15.06.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 3226 лв. 3376 лв. 3526 лв. 3676 лв. 3376 лв. 3526 лв. 3676 лв. 3526 лв. 3676 лв. 3676 лв. 3826 лв.
22.06.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 3226 лв. 3376 лв. 3526 лв. 3676 лв. 3376 лв. 3526 лв. 3676 лв. 3526 лв. 3676 лв. 3676 лв. 3826 лв.
29.06.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 3662 лв. 3812 лв. 3962 лв. 4112 лв. 3812 лв. 3962 лв. 4112 лв. 3962 лв. 4112 лв. 4112 лв. 4262 лв.
06.07.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 3662 лв. 3812 лв. 3962 лв. 4112 лв. 3812 лв. 3962 лв. 4112 лв. 3962 лв. 4112 лв. 4112 лв. 4262 лв.
13.07.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 3662 лв. 3812 лв. 3962 лв. 4112 лв. 3812 лв. 3962 лв. 4112 лв. 3962 лв. 4112 лв. 4112 лв. 4262 лв.
20.07.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 3662 лв. 3812 лв. 3962 лв. 4112 лв. 3812 лв. 3962 лв. 4112 лв. 3962 лв. 4112 лв. 4112 лв. 4262 лв.
27.07.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 3662 лв. 3812 лв. 3962 лв. 4112 лв. 3812 лв. 3962 лв. 4112 лв. 3962 лв. 4112 лв. 4112 лв. 4262 лв.
03.08.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 3662 лв. 3812 лв. 3962 лв. 4112 лв. 3812 лв. 3962 лв. 4112 лв. 3962 лв. 4112 лв. 4112 лв. 4262 лв.
10.08.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 3662 лв. 3812 лв. 3962 лв. 4112 лв. 3812 лв. 3962 лв. 4112 лв. 3962 лв. 4112 лв. 4112 лв. 4262 лв.
17.08.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 3662 лв. 3812 лв. 3962 лв. 4112 лв. 3812 лв. 3962 лв. 4112 лв. 3962 лв. 4112 лв. 4112 лв. 4262 лв.
24.08.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 3662 лв. 3812 лв. 3962 лв. 4112 лв. 3812 лв. 3962 лв. 4112 лв. 3962 лв. 4112 лв. 4112 лв. 4262 лв.
31.08.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 3226 лв. 3376 лв. 3526 лв. 3676 лв. 3376 лв. 3526 лв. 3676 лв. 3526 лв. 3676 лв. 3676 лв. 3826 лв.
07.09.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 3226 лв. 3376 лв. 3526 лв. 3676 лв. 3376 лв. 3526 лв. 3676 лв. 3526 лв. 3676 лв. 3676 лв. 3826 лв.
14.09.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 2522 лв. 2672 лв. 2822 лв. 2972 лв. 2672 лв. 2822 лв. 2972 лв. 2822 лв. 2972 лв. 2972 лв. 3122 лв.
21.09.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 2522 лв. 2672 лв. 2822 лв. 2972 лв. 2672 лв. 2822 лв. 2972 лв. 2822 лв. 2972 лв. 2972 лв. 3122 лв.
28.09.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 2388 лв. 2538 лв. 2688 лв. 2838 лв. 2538 лв. 2688 лв. 2838 лв. 2688 лв. 2838 лв. 2838 лв. 2988 лв.
05.10.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 2086 лв. 2236 лв. 2386 лв. 2536 лв. 2236 лв. 2386 лв. 2536 лв. 2386 лв. 2536 лв. 2536 лв. 2686 лв.
12.10.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 2086 лв. 2236 лв. 2386 лв. 2536 лв. 2236 лв. 2386 лв. 2536 лв. 2386 лв. 2536 лв. 2536 лв. 2686 лв.
19.10.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 2086 лв. 2236 лв. 2386 лв. 2536 лв. 2236 лв. 2386 лв. 2536 лв. 2386 лв. 2536 лв. 2536 лв. 2686 лв.

FAMILY LAKE HOUSE 2+1 – ULTRA ALL INCLUSIVE
Дата База Единична стая Двойна стая Двойна стая + доп. легло Четворна стая 5 възр. 1 възр. + 1 дете (0-12.99) 1 възр. + 2 деца (0-12.99)(0-12.99) 1 възр. + 3 деца (0-12.99)(0-12.99)(0-12.99) 2 възр. + 1 дете (0-12.99) 2 възр. + 2 деца (0-12.99)(0-12.99) 2 възр. + 3 деца (0-12.99)(0-12.99)(0-12.99) 3 възр. + 1 дете (0-12.99) 3 възр. + 2 деца (0-12.99)(0-12.99) 4 възр. + 1 дете (0-12.99) 5 възр. + 1 дете (0-2.99)
27.04.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 2462 лв. 2612 лв. 2762 лв. 2912 лв. 3062 лв. 2612 лв. 2762 лв. 2912 лв. 2762 лв. 2912 лв. 3062 лв. 2912 лв. 3062 лв. 3062 лв. 3212 лв.
04.05.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 2462 лв. 2612 лв. 2762 лв. 2912 лв. 3062 лв. 2612 лв. 2762 лв. 2912 лв. 2762 лв. 2912 лв. 3062 лв. 2912 лв. 3062 лв. 3062 лв. 3212 лв.
11.05.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 2462 лв. 2612 лв. 2762 лв. 2912 лв. 3062 лв. 2612 лв. 2762 лв. 2912 лв. 2762 лв. 2912 лв. 3062 лв. 2912 лв. 3062 лв. 3062 лв. 3212 лв.
18.05.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 2761 лв. 2911 лв. 3061 лв. 3211 лв. 3361 лв. 2911 лв. 3061 лв. 3211 лв. 3061 лв. 3211 лв. 3361 лв. 3211 лв. 3361 лв. 3361 лв. 3511 лв.
25.05.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 2985 лв. 3135 лв. 3285 лв. 3435 лв. 3585 лв. 3135 лв. 3285 лв. 3435 лв. 3285 лв. 3435 лв. 3585 лв. 3435 лв. 3585 лв. 3585 лв. 3735 лв.
01.06.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 2985 лв. 3135 лв. 3285 лв. 3435 лв. 3585 лв. 3135 лв. 3285 лв. 3435 лв. 3285 лв. 3435 лв. 3585 лв. 3435 лв. 3585 лв. 3585 лв. 3735 лв.
08.06.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 3428 лв. 3578 лв. 3728 лв. 3878 лв. 4028 лв. 3578 лв. 3728 лв. 3878 лв. 3728 лв. 3878 лв. 4028 лв. 3878 лв. 4028 лв. 4028 лв. 4178 лв.
15.06.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 3830 лв. 3980 лв. 4130 лв. 4280 лв. 4430 лв. 3980 лв. 4130 лв. 4280 лв. 4130 лв. 4280 лв. 4430 лв. 4280 лв. 4430 лв. 4430 лв. 4580 лв.
22.06.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 3830 лв. 3980 лв. 4130 лв. 4280 лв. 4430 лв. 3980 лв. 4130 лв. 4280 лв. 4130 лв. 4280 лв. 4430 лв. 4280 лв. 4430 лв. 4430 лв. 4580 лв.
29.06.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 4353 лв. 4503 лв. 4653 лв. 4803 лв. 4953 лв. 4503 лв. 4653 лв. 4803 лв. 4653 лв. 4803 лв. 4953 лв. 4803 лв. 4953 лв. 4953 лв. 5103 лв.
06.07.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 4353 лв. 4503 лв. 4653 лв. 4803 лв. 4953 лв. 4503 лв. 4653 лв. 4803 лв. 4653 лв. 4803 лв. 4953 лв. 4803 лв. 4953 лв. 4953 лв. 5103 лв.
13.07.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 4353 лв. 4503 лв. 4653 лв. 4803 лв. 4953 лв. 4503 лв. 4653 лв. 4803 лв. 4653 лв. 4803 лв. 4953 лв. 4803 лв. 4953 лв. 4953 лв. 5103 лв.
20.07.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 4353 лв. 4503 лв. 4653 лв. 4803 лв. 4953 лв. 4503 лв. 4653 лв. 4803 лв. 4653 лв. 4803 лв. 4953 лв. 4803 лв. 4953 лв. 4953 лв. 5103 лв.
27.07.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 4353 лв. 4503 лв. 4653 лв. 4803 лв. 4953 лв. 4503 лв. 4653 лв. 4803 лв. 4653 лв. 4803 лв. 4953 лв. 4803 лв. 4953 лв. 4953 лв. 5103 лв.
03.08.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 4353 лв. 4503 лв. 4653 лв. 4803 лв. 4953 лв. 4503 лв. 4653 лв. 4803 лв. 4653 лв. 4803 лв. 4953 лв. 4803 лв. 4953 лв. 4953 лв. 5103 лв.
10.08.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 4353 лв. 4503 лв. 4653 лв. 4803 лв. 4953 лв. 4503 лв. 4653 лв. 4803 лв. 4653 лв. 4803 лв. 4953 лв. 4803 лв. 4953 лв. 4953 лв. 5103 лв.
17.08.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 4353 лв. 4503 лв. 4653 лв. 4803 лв. 4953 лв. 4503 лв. 4653 лв. 4803 лв. 4653 лв. 4803 лв. 4953 лв. 4803 лв. 4953 лв. 4953 лв. 5103 лв.
24.08.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 4353 лв. 4503 лв. 4653 лв. 4803 лв. 4953 лв. 4503 лв. 4653 лв. 4803 лв. 4653 лв. 4803 лв. 4953 лв. 4803 лв. 4953 лв. 4953 лв. 5103 лв.
31.08.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 3830 лв. 3980 лв. 4130 лв. 4280 лв. 4430 лв. 3980 лв. 4130 лв. 4280 лв. 4130 лв. 4280 лв. 4430 лв. 4280 лв. 4430 лв. 4430 лв. 4580 лв.
07.09.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 3830 лв. 3980 лв. 4130 лв. 4280 лв. 4430 лв. 3980 лв. 4130 лв. 4280 лв. 4130 лв. 4280 лв. 4430 лв. 4280 лв. 4430 лв. 4430 лв. 4580 лв.
14.09.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 2985 лв. 3135 лв. 3285 лв. 3435 лв. 3585 лв. 3135 лв. 3285 лв. 3435 лв. 3285 лв. 3435 лв. 3585 лв. 3435 лв. 3585 лв. 3585 лв. 3735 лв.
21.09.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 2985 лв. 3135 лв. 3285 лв. 3435 лв. 3585 лв. 3135 лв. 3285 лв. 3435 лв. 3285 лв. 3435 лв. 3585 лв. 3435 лв. 3585 лв. 3585 лв. 3735 лв.
28.09.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 2824 лв. 2974 лв. 3124 лв. 3274 лв. 3424 лв. 2974 лв. 3124 лв. 3274 лв. 3124 лв. 3274 лв. 3424 лв. 3274 лв. 3424 лв. 3424 лв. 3574 лв.
05.10.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 2462 лв. 2612 лв. 2762 лв. 2912 лв. 3062 лв. 2612 лв. 2762 лв. 2912 лв. 2762 лв. 2912 лв. 3062 лв. 2912 лв. 3062 лв. 3062 лв. 3212 лв.
12.10.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 2462 лв. 2612 лв. 2762 лв. 2912 лв. 3062 лв. 2612 лв. 2762 лв. 2912 лв. 2762 лв. 2912 лв. 3062 лв. 2912 лв. 3062 лв. 3062 лв. 3212 лв.
19.10.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 2462 лв. 2612 лв. 2762 лв. 2912 лв. 3062 лв. 2612 лв. 2762 лв. 2912 лв. 2762 лв. 2912 лв. 3062 лв. 2912 лв. 3062 лв. 3062 лв. 3212 лв.