РАННИ ЗАПИСВАНИЯ – VENOSA BEACH RESORT SPA 5*, Дидим Лято 2018-Автобусна програма 7 нощувкиDescription

Програма
ЦЕНИ ПРИ РАННО ЗАПИСВАНЕ ДО 30.12.2017 г., с капаро 30% от пакетната цена на човек

ДИДИМ
Дидим с Егейското крайбрежие стана един от най-забележителните курорти на Турция, привлекателен със своите дълги пясъчни плажове, ясно синьо море, слънце и чудно красиви плажове.
Сред всичко това е изключителното наследство от древността на древния елински град, в който се намират храмът на Аполон, храма на Посейдон с изображението на Медуза, която сякаш зорко бди над античния град. Античният град Милетос е само на няколко километра.
През VI в. пр.н.е. Дидим се е явявал място за поклонения на Аполон Дидимски, в чест на който бил издигнат величествен античен храм. През 1991 г градът получил названието “Дидим”, което в превод означава “близнаци”, и заел достойно място сред водещите курортни зони на Турция. Съвременен Дидим, разположен на полуостров, граничи с провинция Mugla и залива Akbuk. Това е идеално място за любители на екстремните спортове и плажния отдих. Дидим не е голям, но е богат на исторически паметници, което позволява приятно да разнообразите почивката си. Главната забележителност на Дидим е колоната на светилището на Аполон, съхранена до наши дни. Това е един от най-величествените храмова на Елинската цивилизация. Недалеч от храма се намират руините на стария стадион, където са се провеждали ритуали и състезания. Посещението на още два древни града – Приен и Милет – отлично допълва вашето запознанство с античния свят. Както във всеки друг курорт и тук има множество барове, ресторанти, рибни таверни, дискотеки и развлекателни центрове, болшинството от които е разположено по крайбрежната част. Вечер можете да посетите дискотека “Медуза” – една от големите дискотеки в тази област или да поседнете в някое от кафенетата и да се полюбувате на красивия залез.

Тръгване всеки петък от:

гр. София, гр. София, автогара “Сердика” – бивш “Трафик Маркет” (между Централна жп гара София и Централна автогара)
гр.Пловдив от бензиностонция OMW до хотел “Санкт Петербург”.
гр.Пазарджик – (Шел Пазарджик)
гр.Хасково – (Шел Клокотница)
гр. Стара Загора – парkинг пред жп гара

ПРОГРАМА:
1-ви ден
Тръгване в 13.00ч. от София, от София, “Сердика” – бивш “Трафик Маркет”, 15.00ч. от Пловдив -бензиностонция OMW до хотел “Санкт Петербург”.Отпътуване към границата, преминаване. Нощен преход. Рано сутринта пристигане в Дидим. След 14.00 ч. настаняване в избрания хотел.

2-ри ден до 8-ми ден
Свободно време и възможност за доп. екскурзии срещу заплащане предлагани от Турския партньор на ТА.

9-ти ден
Освобождаване на хотела до 12.00 часа. Свободно време. От 17.00 ч. до 19.00 събиране на туристите от хотелите и отпътуване за България.

10-ти ден
По обед пристигане в България. Пловдив хотел “Санкт Петербург”, София, “Сердика” – бивш “Трафик Маркет”

Цената включва:

Транспорт с лицензиран автобус по съответния маршрут

7 нощувки в хотел по избор на съответната база изхранване

Медицинска застраховка на ЗАД “ДЗИ”, с покритие 5000 евро (за лица до 65 години)

Представител на TA по време на пътуването

Обслужване на място от представител на местната фирма партньор

Всички пътни и магистрални такси

Цената не включва:

Мед. застраховка на ЗАД „ДЗИ“, с покритие 5000 евро за лица от 65 до 70 год. – доплащане 10 лв.
Мед. застраховка на ЗАД “ДЗИ” , с покритие 5000 евро за лица от 70 до 80 год. – доплащане 15 лв.
Мед. застраховка на ЗАД “ДЗИ”, с покритие 5000 евро за лица над 80 год. – сумата на застр. премия се предоставя допълнително от Застрахователя

Застраховка “Отмяна на пътуване” – доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на ЗАД “Алианц България”, гр.София, бул.Княз Ал.Дондуков №59, ЕИК 040638060, тел. +359 2 930 23 55

Доплащане при записани по-малко от 20 човека за тръгване от: В. Търново – 25 лв. на човек; от Габрово – 20 лв. на човек; от Казанлък – 15 лв. на човек, от Ст. Загора – 15 лв.

Разходи от личен характер и бакшиши.

Допълнителни екскурзии

Условия за ранно записване:

Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена резервация и плащане до обявените за всеки хотел дати.

Не се допускат никакви промени при вече направена и платена резервация за ранно записване. При невъзможност на туриста да пътува при резервация за ранно записване, внесените и платени суми не се възстановяват.

В случай на отказ от пътуване при направена и платена резервация по ранно записване, сумата може да се използва за друга дата на пътуване с допълнително заплащане по стандартните тарифи, само ако са спазени сроковете за отказ от пътуване съгласно договор с клиента.

АНУЛАЦИОННИ УСЛОВИЯ

Чл. 19. (1) Потребителят има право да се откаже от пътуването без санкция до 24 часа след записване и внасяне на капаро.
(2) В случай на отказ от пътуването и прекратяване на договора от страна на Потребителя, Туроператорът удържа следните неустойки:
1. При пътуване в чужбина:
а) след изтичане на срока по ал.(1) и до 60 дни преди датата на пътуването – такса резервация – 40 лв. За всяка промяна относно резервация след първоначалното записване се удържа такса в размер на 30 лева.
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването – в размер на депозита.
г) от 29 до 20 дни преди датата на пътуването – 50% от общата стойност на пътуването.
д) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването – 80% от общата стойност на пътуването.
е) по-малко от 14 дни преди датата на пътуването – 100% от общата стойност на пътуването.
2. При пътуване в страната:
а) след изтичане на срока по ал.(1) и до 20 дни преди датата на пътуването такса резервация 20 лв.
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването – в размер на депозита.
в) от 13 до 7 дни преди датата на пътуването – 50% от общата стойност на пътуването.
г) от 6 до 3 дни преди датата на пътуването – 80% от общата стойност на пътуването.
д) по-малко от З дни преди датата на пътуване то – 100% от общата стойност на пътуване то.
(3) При пътуване в чужбина при направена резервация с включени отстъпки за ранно записване или промоционални оферти и отказ на Потребителя след изтичане на срока по ал.(1) същият дължи следните неустойки:
а) след изтичане на срока по ал.(1) и до 60 дни преди датата на пътуването – в размер на капарото.
г) от 59 до 20 дни преди датата на пътуването – 100 % от общата стойност.
д) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването – 100 % от общата стойност.
(2) При пътуване в страната при направена резервация с включени отстъпки за ранно записване и отказ на потребителя след изтичане на срока по ал.(1) същият дължи неустойки съгласно условията на конкретния хотел.
(3) При анулация на пътуването поради болест или други лични причини, свързани с Потребителя, той губи платените на Туроператора суми в съответствие със сроковете на анулация и в размерите по алинея 1,2,3,4 респективно дължи заплащане на тези суми, в случай, че не ги е платил.
(4) В случай, че Потребителят прекрати своята почивка /е кскурзия/ през времетраенето й по свое желание, всички допълнителни разходи, вкючително и транспортните са за негова сметка. В този случай не може да има претенции за връщане на част от стойността на заявените услуги.
(5) При подаване на документи с неверни данни и неспазване на сроковете от страна на Потребителя, Туроператорът има право да анулира пътуването, удържайки горе цитираните неустойки.
(6) При резервации Ранно записване , всяка една промяна на име на турист,тип настаняване , дата на пътуване , се таксуват и заплащат по стандартните цени на съответния хотел и се налага глоба в размер на 30лв.

Условия за настаняване и пътуване:

Медицинската застраховка по пакетите за организирано пътуване е на ЗАД “ ДЗИ”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията “КОРИС БЪЛГАРИЯ” ООД на посоченият в полицата телефонен номер при спешни случаи, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, той му възстановява разходи до 100 (сто) Евро, независимо от размера на действително извършените и при условие, че събитието е покрито по условията на застраховката.

При настаняването в тройни стаи (TRPL; DBL + ex. bed), третото легло е допълнително, тип разтегателно и за него се заплаща по- малко.

При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни. Децата ползват намаления, само ако са настанени в стая с двама пълноплащащи възрастни.

Стаи с изглед към морето, се гарантират само след предварително направена резервация за такава и е възможно само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.

Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите е до 12:00 ч. в деня на отпътуване.

В деня на пристигане преди 14:00ч. и в деня на напускане след 12:00ч. всички услуги в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки.

Продължителност на пътуването: от София до Айвалък 710км, от София до Кушадасъ 954км, от София до Дидим 1015км, от София до Бодрум 1090км, от София до Мармарис 1119км, от София до Фетие 1189км, от София до Кемер 1301км, от София до Лара 1275км, от София до Белек 1284км, от София до Сиде 1315км, от София до Алания 1374км.

Време за пристигане според обявените в дестинацията километри.

Броя на храненията в хотелите съответства на броя резервирани нощувки. При резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, ако хотелът е на all inclusive.

Точният час на отпътуване от България, номер на автобуса и телефон на представителя на TA се потвърждават два дни преди отпътуване, като клиентите имат задължение сами да се информират за детайлите.

Настаняването в автобусите е според датата на записване.

Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.

Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.

Туроператорът и местните партньори могат да указват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.

Допълнителна информация:

Минимален брой за осъществяване на пътуването – 30 човека

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи – 7 дни преди отпътуване.

Начин на плащане: 30% депозит при записване, доплащане до 20 дни преди датата на отпътуване (с изключение на резервации направени по ранно записване).

Нобходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.

Децата, пътуващи с един родител или без родители, представят нотарилно заверена декларация от единия или от двамата родители.

Визов режим: няма изисквания за визи.

ТO има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица № 13160171240000001/17.11.2017 на ЗАД “Алианц България” – гр. София, бул. Княз Ал. Дондуков №59, ЕИК 040638060, тел. +359 2 930 23 55

Застраховка “Отмяна на пътуване” се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване според общите условия на ЗАД “Алианц България”.

VENOSA BEACH RESORT SPA

AddThis Sharing Buttons
Share to Facebook3Share to SvejoShare to TwitterShare to Google+Share to BloggerShare to LinkedInShare to ИмейлShare to Любими
Локация:
Дидим, Турция

Website:

http://www.venosa.com.tr/

Принтирай
Намери цена и резервирай

Описание на хотела
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ
Хотелът се намира на 80 км. от летището на гр.Бодрум, на 5 км. от центъра на гр. Дидим, на брега на морето. Построен 2011г

В ХОТЕЛА
Хотелът се състои от един дванадесет етажен основен корпус: 288 стандартни стаи, от които 2 стаи за инвалиди (25 кв.м., макс. настаняване 2+1), 34 двустайни family room (40 кв.м., хол и спалня с врата, макс. настаняване 2+2 човека)

СТАИ
Баня с душ, телефон, телевизор, индивидуален климатик, мини бар (вода безплатно), сейф (безплатно), телефон, сешоар, балкон, 24 часа room sirvice (срещу заплащне). Почистване на стаите – всеки ден. Смяна на бельото – 3 пъти в седмицата

УСЛУГИ
All inclusive – всичко включено – закуска, обяд, вечеря, междинни закуски и хранения, местни алкохолни и безалкохолни напитки

ПЛАЖ
Шезлонги и чадъри, матраци, кърпи – безплатно;

На плажа: Собствен – пясък. Шезлонги и чадъри, матраци, кърпи – безплатно

РЕСТОРАНТ
основен ресторант, 3 А la carte ресторанта (турски, средиземноморски, рибен – с предварителна резервация и едно посещение за целия период безплатно), 3 бара, конферентна зала;

ПЛАТЕНИ УСЛУГИ
доктор, масаж, тенис ракети и топки под наем, осветление на тенис корта, билярд, химическо чистене, пране, гладене, ютия, моторни и безмоторни видове спорт, интернет кафе

УСЛУГИ ВКЛЮЧЕНИ В ЦЕНАТА
2 открити басейна, закрит басейн с подгряване на водата, водна пързалка, детски басейн, детска площадка, мини клуб (4-12г.), детска стая за игри, турска баня, сауна, фитнес център, аеробика, плажен волейбол, баскетбол, тенис на маса, тенис на корт, дартс, анимация, дискотека (вход), безжичен интернет (в лобито, конферентните зали и басейна)

Удобства и услуги
В хотела
Турска баня Джакузи Детски кът Спа Сауна
Фитнес Масажи Ресторант Лоби бар Парк
Сейф рецепция Конферентна зала Паркинг Wi-Fi интернет Обменно бюро
Гледане на деца
В стаята
Интернет Tv Телефон Климатик Мини бар
Балкон Сейф Сешоар Душ
В близост
Плаж Такси стоянка Магазин Заведения Автобусна спирка
Спорт и развлечения
Билярд Тенис на корт Закрит басейн Мултифункционална спортна площадка Външен басейн
Детски басейн Водни спортове Анимация

Цени
STANDART ROOM – ALL INCLUSİVE
Дата База 1 възр. в двойна стая Двойна стая Двойна стая + доп. легло Единична стая 1 възр. + 1 дете (0-12.99) 1 възр. + 2 деца (0-12.99)(3-12.99) 2 възр. + 1 дете (0-12.99)
04.05.2018 г. ALL INCLUSİVE 448 лв. 896 лв. 1254 лв. 597 лв. 707 лв. 966 лв. 1006 лв.
11.05.2018 г. ALL INCLUSİVE 481 лв. 961 лв. 1343 лв. 646 лв. 756 лв. 1031 лв. 1071 лв.
18.05.2018 г. ALL INCLUSİVE 494 лв. 989 лв. 1380 лв. 666 лв. 776 лв. 1059 лв. 1099 лв.
25.05.2018 г. ALL INCLUSİVE 576 лв. 1153 лв. 1602 лв. 790 лв. 900 лв. 1223 лв. 1263 лв.
01.06.2018 г. ALL INCLUSİVE 576 лв. 1153 лв. 1602 лв. 790 лв. 900 лв. 1223 лв. 1263 лв.
08.06.2018 г. ALL INCLUSİVE 691 лв. 1383 лв. 1912 лв. 962 лв. 1072 лв. 1453 лв. 1493 лв.
15.06.2018 г. ALL INCLUSİVE 719 лв. 1438 лв. 1986 лв. 1003 лв. 1113 лв. 1508 лв. 1548 лв.
22.06.2018 г. ALL INCLUSİVE 768 лв. 1536 лв. 2119 лв. 1077 лв. 1187 лв. 1606 лв. 1646 лв.
29.06.2018 г. ALL INCLUSİVE 768 лв. 1536 лв. 2119 лв. 1077 лв. 1187 лв. 1606 лв. 1646 лв.
06.07.2018 г. ALL INCLUSİVE 826 лв. 1651 лв. 2274 лв. 1163 лв. 1273 лв. 1721 лв. 1761 лв.
13.07.2018 г. ALL INCLUSİVE 902 лв. 1805 лв. 2481 лв. 1278 лв. 1388 лв. 1875 лв. 1915 лв.
20.07.2018 г. ALL INCLUSİVE 902 лв. 1805 лв. 2481 лв. 1278 лв. 1388 лв. 1875 лв. 1915 лв.
27.07.2018 г. ALL INCLUSİVE 902 лв. 1805 лв. 2481 лв. 1278 лв. 1388 лв. 1875 лв. 1915 лв.
03.08.2018 г. ALL INCLUSİVE 902 лв. 1805 лв. 2481 лв. 1278 лв. 1388 лв. 1875 лв. 1915 лв.
10.08.2018 г. ALL INCLUSİVE 902 лв. 1805 лв. 2481 лв. 1278 лв. 1388 лв. 1875 лв. 1915 лв.
17.08.2018 г. ALL INCLUSİVE 902 лв. 1805 лв. 2481 лв. 1278 лв. 1388 лв. 1875 лв. 1915 лв.
24.08.2018 г. ALL INCLUSİVE 806 лв. 1613 лв. 2223 лв. 1135 лв. 1245 лв. 1683 лв. 1723 лв.
31.08.2018 г. ALL INCLUSİVE 768 лв. 1536 лв. 2119 лв. 1077 лв. 1187 лв. 1606 лв. 1646 лв.
07.09.2018 г. ALL INCLUSİVE 754 лв. 1509 лв. 2082 лв. 1057 лв. 1167 лв. 1579 лв. 1619 лв.
14.09.2018 г. ALL INCLUSİVE 672 лв. 1345 лв. 1860 лв. 933 лв. 1043 лв. 1415 лв. 1455 лв.
21.09.2018 г. ALL INCLUSİVE 672 лв. 1345 лв. 1860 лв. 933 лв. 1043 лв. 1415 лв. 1455 лв.
28.09.2018 г. ALL INCLUSİVE 574 лв. 1147 лв. 1594 лв. 786 лв. 896 лв. 1217 лв. 1257 лв.
05.10.2018 г. ALL INCLUSİVE 442 лв. 885 лв. 1239 лв. 588 лв. 698 лв. 955 лв. 995 лв.
12.10.2018 г. ALL INCLUSİVE 442 лв. 885 лв. 1239 лв. 588 лв. 698 лв. 955 лв. 995 лв.
19.10.2018 г. ALL INCLUSİVE 442 лв. 885 лв. 1239 лв. 588 лв. 698 лв. 955 лв. 995 лв.

LARGE ROOM – ALL INCLUSİVE
Дата База Двойна стая Двойна стая + доп. легло 2 възр. + 1 дете (0-2.99) 2 възр. + 1 дете (3-12.99) 2 възр. + 2 деца (0-12.99)(3-12.99) 3 възр. + 1 дете (0-12.99)
04.05.2018 г. ALL INCLUSİVE 1105 лв. 1255 лв. 1215 лв. 1215 лв. 1325 лв. 1365 лв.
11.05.2018 г. ALL INCLUSİVE 1194 лв. 1344 лв. 1304 лв. 1304 лв. 1414 лв. 1454 лв.
18.05.2018 г. ALL INCLUSİVE 1231 лв. 1381 лв. 1341 лв. 1341 лв. 1451 лв. 1491 лв.
25.05.2018 г. ALL INCLUSİVE 1453 лв. 1603 лв. 1563 лв. 1563 лв. 1673 лв. 1713 лв.
01.06.2018 г. ALL INCLUSİVE 1453 лв. 1603 лв. 1563 лв. 1563 лв. 1673 лв. 1713 лв.
08.06.2018 г. ALL INCLUSİVE 1763 лв. 1913 лв. 1873 лв. 1873 лв. 1983 лв. 2023 лв.
15.06.2018 г. ALL INCLUSİVE 1837 лв. 1987 лв. 1947 лв. 1947 лв. 2057 лв. 2097 лв.
22.06.2018 г. ALL INCLUSİVE 1970 лв. 2120 лв. 2080 лв. 2080 лв. 2190 лв. 2230 лв.
29.06.2018 г. ALL INCLUSİVE 1970 лв. 2120 лв. 2080 лв. 2080 лв. 2190 лв. 2230 лв.
06.07.2018 г. ALL INCLUSİVE 2126 лв. 2276 лв. 2236 лв. 2236 лв. 2346 лв. 2386 лв.
13.07.2018 г. ALL INCLUSİVE 2333 лв. 2483 лв. 2443 лв. 2443 лв. 2553 лв. 2593 лв.
20.07.2018 г. ALL INCLUSİVE 2333 лв. 2483 лв. 2443 лв. 2443 лв. 2553 лв. 2593 лв.
27.07.2018 г. ALL INCLUSİVE 2333 лв. 2483 лв. 2443 лв. 2443 лв. 2553 лв. 2593 лв.
03.08.2018 г. ALL INCLUSİVE 2333 лв. 2483 лв. 2443 лв. 2443 лв. 2553 лв. 2593 лв.
10.08.2018 г. ALL INCLUSİVE 2333 лв. 2483 лв. 2443 лв. 2443 лв. 2553 лв. 2593 лв.
17.08.2018 г. ALL INCLUSİVE 2333 лв. 2483 лв. 2443 лв. 2443 лв. 2553 лв. 2593 лв.
24.08.2018 г. ALL INCLUSİVE 2074 лв. 2224 лв. 2184 лв. 2184 лв. 2294 лв. 2334 лв.
31.08.2018 г. ALL INCLUSİVE 1970 лв. 2120 лв. 2080 лв. 2080 лв. 2190 лв. 2230 лв.
07.09.2018 г. ALL INCLUSİVE 1933 лв. 2083 лв. 2043 лв. 2043 лв. 2153 лв. 2193 лв.
14.09.2018 г. ALL INCLUSİVE 1712 лв. 1862 лв. 1822 лв. 1822 лв. 1932 лв. 1972 лв.
21.09.2018 г. ALL INCLUSİVE 1712 лв. 1862 лв. 1822 лв. 1822 лв. 1932 лв. 1972 лв.
28.09.2018 г. ALL INCLUSİVE 1446 лв. 1596 лв. 1556 лв. 1556 лв. 1666 лв. 1706 лв.
05.10.2018 г. ALL INCLUSİVE 1091 лв. 1241 лв. 1201 лв. 1201 лв. 1311 лв. 1351 лв.
12.10.2018 г. ALL INCLUSİVE 1091 лв. 1241 лв. 1201 лв. 1201 лв. 1311 лв. 1351 лв.
19.10.2018 г. ALL INCLUSİVE 1091 лв. 1241 лв. 1201 лв. 1201 лв. 1311 лв. 1351 лв.

FAMILY ROOM – ALL INCLUSİVE
Дата База Двойна стая Двойна стая + доп. легло Четворна стая 5 възр. 2 възр. + 1 дете (0-12.99) 2 възр. + 2 деца (0-12.99)(0-12.99) 2 възр. + 3 деца (0-12.99)(0-12.99)(3-12.99) 2 възр. + 3 деца (0-2.99)(0-12.99)(0-12.99) 3 възр. + 1 дете (0-12.99) 3 възр. + 2 деца (0-12.99)(3-12.99) 3 възр. + 2 деца (0-2.99)(0-12.99) 4 възр. + 1 дете (0-12.99)
04.05.2018 г. ALL INCLUSİVE 1193 лв. 1343 лв. 1703 лв. 2063 лв. 1303 лв. 1413 лв. 1672 лв. 1523 лв. 1453 лв. 1712 лв. 1563 лв. 1813 лв.
11.05.2018 г. ALL INCLUSİVE 1292 лв. 1442 лв. 1825 лв. 2208 лв. 1402 лв. 1512 лв. 1787 лв. 1622 лв. 1552 лв. 1827 лв. 1662 лв. 1935 лв.
18.05.2018 г. ALL INCLUSİVE 1333 лв. 1483 лв. 1875 лв. 2268 лв. 1443 лв. 1553 лв. 1835 лв. 1663 лв. 1593 лв. 1875 лв. 1703 лв. 1985 лв.
25.05.2018 г. ALL INCLUSİVE 1579 лв. 1729 лв. 2179 лв. 2629 лв. 1689 лв. 1799 лв. 2123 лв. 1909 лв. 1839 лв. 2163 лв. 1949 лв. 2289 лв.
01.06.2018 г. ALL INCLUSİVE 1579 лв. 1729 лв. 2179 лв. 2629 лв. 1689 лв. 1799 лв. 2123 лв. 1909 лв. 1839 лв. 2163 лв. 1949 лв. 2289 лв.
08.06.2018 г. ALL INCLUSİVE 1924 лв. 2074 лв. 2605 лв. 3135 лв. 2034 лв. 2144 лв. 2525 лв. 2254 лв. 2184 лв. 2565 лв. 2294 лв. 2715 лв.
15.06.2018 г. ALL INCLUSİVE 2007 лв. 2157 лв. 2706 лв. 3256 лв. 2117 лв. 2227 лв. 2621 лв. 2337 лв. 2267 лв. 2661 лв. 2377 лв. 2816 лв.
22.06.2018 г. ALL INCLUSİVE 2154 лв. 2304 лв. 2889 лв. 3473 лв. 2264 лв. 2374 лв. 2793 лв. 2484 лв. 2414 лв. 2833 лв. 2524 лв. 2999 лв.
29.06.2018 г. ALL INCLUSİVE 2154 лв. 2304 лв. 2889 лв. 3473 лв. 2264 лв. 2374 лв. 2793 лв. 2484 лв. 2414 лв. 2833 лв. 2524 лв. 2999 лв.
06.07.2018 г. ALL INCLUSİVE 2327 лв. 2477 лв. 3101 лв. 3726 лв. 2437 лв. 2547 лв. 2995 лв. 2657 лв. 2587 лв. 3035 лв. 2697 лв. 3211 лв.
13.07.2018 г. ALL INCLUSİVE 2557 лв. 2707 лв. 3385 лв. 4063 лв. 2667 лв. 2777 лв. 3263 лв. 2887 лв. 2817 лв. 3303 лв. 2927 лв. 3495 лв.
20.07.2018 г. ALL INCLUSİVE 2557 лв. 2707 лв. 3385 лв. 4063 лв. 2667 лв. 2777 лв. 3263 лв. 2887 лв. 2817 лв. 3303 лв. 2927 лв. 3495 лв.
27.07.2018 г. ALL INCLUSİVE 2557 лв. 2707 лв. 3385 лв. 4063 лв. 2667 лв. 2777 лв. 3263 лв. 2887 лв. 2817 лв. 3303 лв. 2927 лв. 3495 лв.
03.08.2018 г. ALL INCLUSİVE 2557 лв. 2707 лв. 3385 лв. 4063 лв. 2667 лв. 2777 лв. 3263 лв. 2887 лв. 2817 лв. 3303 лв. 2927 лв. 3495 лв.
10.08.2018 г. ALL INCLUSİVE 2557 лв. 2707 лв. 3385 лв. 4063 лв. 2667 лв. 2777 лв. 3263 лв. 2887 лв. 2817 лв. 3303 лв. 2927 лв. 3495 лв.
17.08.2018 г. ALL INCLUSİVE 2557 лв. 2707 лв. 3385 лв. 4063 лв. 2667 лв. 2777 лв. 3263 лв. 2887 лв. 2817 лв. 3303 лв. 2927 лв. 3495 лв.
24.08.2018 г. ALL INCLUSİVE 2269 лв. 2419 лв. 3030 лв. 3641 лв. 2379 лв. 2489 лв. 2928 лв. 2599 лв. 2529 лв. 2968 лв. 2639 лв. 3140 лв.
31.08.2018 г. ALL INCLUSİVE 2154 лв. 2304 лв. 2889 лв. 3473 лв. 2264 лв. 2374 лв. 2793 лв. 2484 лв. 2414 лв. 2833 лв. 2524 лв. 2999 лв.
07.09.2018 г. ALL INCLUSİVE 2113 лв. 2263 лв. 2838 лв. 3412 лв. 2223 лв. 2333 лв. 2746 лв. 2443 лв. 2373 лв. 2786 лв. 2483 лв. 2948 лв.
14.09.2018 г. ALL INCLUSİVE 1867 лв. 2017 лв. 2534 лв. 3051 лв. 1977 лв. 2087 лв. 2458 лв. 2197 лв. 2127 лв. 2498 лв. 2237 лв. 2644 лв.
21.09.2018 г. ALL INCLUSİVE 1867 лв. 2017 лв. 2534 лв. 3051 лв. 1977 лв. 2087 лв. 2458 лв. 2197 лв. 2127 лв. 2498 лв. 2237 лв. 2644 лв.
28.09.2018 г. ALL INCLUSİVE 1571 лв. 1721 лв. 2169 лв. 2617 лв. 1681 лв. 1791 лв. 2113 лв. 1901 лв. 1831 лв. 2153 лв. 1941 лв. 2279 лв.
05.10.2018 г. ALL INCLUSİVE 1177 лв. 1327 лв. 1683 лв. 2039 лв. 1287 лв. 1397 лв. 1653 лв. 1507 лв. 1437 лв. 1693 лв. 1547 лв. 1793 лв.
12.10.2018 г. ALL INCLUSİVE 1177 лв. 1327 лв. 1683 лв. 2039 лв. 1287 лв. 1397 лв. 1653 лв. 1507 лв. 1437 лв. 1693 лв. 1547 лв. 1793 лв.
19.10.2018 г. ALL INCLUSİVE 1177 лв. 1327 лв. 1683 лв. 2039 лв. 1287 лв. 1397 лв. 1653 лв. 1507 лв. 1437 лв. 1693 лв. 1547 лв. 1793 лв.