РАННИ ЗАПИСВАНИЯ – SEA LIGHT RESORT HOTEL 5*, Кушадасъ Лято 2018 – Автобусна програма 7 нощувкиDescription

Програма
ЦЕНИ ЗА РАННО ЗАПИСВАНЕ ДО 30.12.2017 г., с капаро 30% от пакетната цена на човек.

КУШАДАСЪ, Турция
Наричат Кушадасъ – “Перлата на Егейско море”.
Кушадасъ е градът, откъдето преди няколко десетилетия започна туристическият бум в Турция. Множеството хотели, дискотеки, барове и ресторанти го превърнаха в особено оживено място. Плажовете се намират на около 10-12 минути от града. Градът е известен с едно от най големите яхт-пристанища на Западна Анатолия.
Разположен в центъра на едноименния залив, завършващ на север с полуостров, който го отделя от Измирския залив и почти достига до гръцкия остров Хиос. На юг тесен пролив го отделя от друг гръцки остров – Самос.
В залива на Кушадасъ, срещу града, е разположен малък остров, съединен със сушата чрез път. На този се издига древна Генуезка крепост, наречена Кючукада калеси, придобила своята известност през XVI век като убежище на знаменития пират Барбадос. Вечер осветения остров представлява забележителна гледка.
Едно от най-големите предимства на Кушадасъ е близостта на града до древните паметници на световната култура и история – като Троя, Ефес, Къщата на Дева Мария, Хиераполис, природния феномен Памуккале и др.
Кушадасъ е живописен туристически център намиращ се в центъра на едноименния залив. Града е разположен на брега на Егейско море и очарова с незабравимия си пейзаж.
Кушадасъ е популярен балнеоложки курорт и прекрасно оборудван международен туристически център.
В близост до Кушадасъ се намират множество исторически и археологически забележителности както и природния феномен Памуккале.

Тръгване всеки петък от:

гр. София, автогара “Сердика” – бивш “Трафик Маркет” (между Централна жп гара София и Централна автогара)
гр. Пловдив от бензиностонция OMW до хотел “Санкт Петербург”.
гр. Пазарджик – (Шел Пазарджик)
гр. Хасково – (Шел Клокотница)

ПРОГРАМА:
1`ви ден
Тръгване в 13.00ч. от София, “Сердика” – бивш “Трафик Маркет”, 15.00ч. от Пловдив -бензиностонция OMW до хотел “Санкт Петербург”.Отпътуване към границата, преминаване. Нощен преход. Рано сутринта пристигане в Кушадасъ. След 14.00 ч. настаняване в избрания хотел.

2`ри ден до 8`ми ден
Свободно време и възможност за доп. екскурзии срещу заплащане предлагани от Турския партньор на ТА.

9`ти ден
Освобождаване на хотела до 12.00 часа. Свободно време. От 17.00 ч. до 19.00 събиране на туристите от хотелите и отпътуване за България.

10-ти ден
По обед пристигане в България. Пловдив хотел “Санкт Петербург”, София, “Сердика” – бивш “Трафик Маркет”

Цената включва:
Транспорт с лицензиран автобус по съответния маршрут
7 нощувки в хотел по избор на съответната база изхранване
Медицинска застраховка на ЗАД “ДЗИ”, с покритие 5000 евро (за лица до 65 години)
Представител на TA по време на пътуването
Обслужване на място от представител на местната фирма партньор
Всички пътни и магистрални такси

Цената не включва:
Мед. застраховка на ЗАД „ДЗИ“, с покритие 5000 евро за лица от 65 до 70 год.- доплащане 10 лв.
Мед. застраховка на ЗАД “ДЗИ” с покритие 5000 евро за лица от 70 до 80 год. – доплащане 15 лв.
Мед. застраховка на ЗАД “ДЗИ” с покритие 5000 евро за лица над 80 год. – сумата на застрахователната премия се предоставя допълнително от Застрахователя
Застраховка “Отмяна на пътуване” – доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на ЗАД “Алианц България”, гр.София, бул.Княз Ал.Дондуков №59, ЕИК 040638060, тел. +359 2 930 23 55
Доплащане при записани по-малко от 20 човека за тръгване от: В. Търново – 25 лв. на човек; от Габрово – 20 лв. на човек; от Казанлък – 15 лв. на човек, от Ст. Загора – 15 лв.
Разходи от личен характер и бакшиши.
Допълнителни екскурзии

Условия за ранно записване:
Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена резервация и плащане до обявените за всеки хотел дати.
Не се допускат никакви промени при вече направена и платена резервация за ранно записване. При невъзможност на туриста да пътува при резервация за ранно записване, внесените и платени суми не се възстановяват.
В случай на отказ от пътуване при направена и платена резервация по ранно записване, сумата може да се използва за друга дата на пътуване с допълнително заплащане по стандартните тарифи, само ако са спазени сроковете за отказ от пътуване съгласно договор с клиента.

АНУЛАЦИОННИ УСЛОВИЯ

Чл. 19. (1) Потребителят има право да се откаже от пътуването без санкция до 24 часа след записване и внасяне на капаро.
(2) В случай на отказ от пътуването и прекратяване на договора от страна на Потребителя, Туроператорът удържа следните неустойки:
1. При пътуване в чужбина:
а) след изтичане на срока по ал.(1) и до 60 дни преди датата на пътуването – такса резервация – 40 лв. За всяка промяна относно резервация след първоначалното записване се удържа такса в размер на 30 лева.
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването – в размер на депозита.
г) от 29 до 20 дни преди датата на пътуването – 50% от общата стойност на пътуването.
д) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването – 80% от общата стойност на пътуването.
е) по-малко от 14 дни преди датата на пътуването – 100% от общата стойност на пътуването.
2. При пътуване в страната:
а) след изтичане на срока по ал.(1) и до 20 дни преди датата на пътуването такса резервация 20 лв.
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването – в размер на депозита.
в) от 13 до 7 дни преди датата на пътуването – 50% от общата стойност на пътуването.
г) от 6 до 3 дни преди датата на пътуването – 80% от общата стойност на пътуването.
д) по-малко от З дни преди датата на пътуване то – 100% от общата стойност на пътуване то.
(3) При пътуване в чужбина при направена резервация с включени отстъпки за ранно записване или промоционални оферти и отказ на Потребителя след изтичане на срока по ал.(1) същият дължи следните неустойки:
а) след изтичане на срока по ал.(1) и до 60 дни преди датата на пътуването – в размер на капарото.
г) от 59 до 20 дни преди датата на пътуването – 100 % от общата стойност.
д) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването – 100 % от общата стойност.
(2) При пътуване в страната при направена резервация с включени отстъпки за ранно записване и отказ на потребителя след изтичане на срока по ал.(1) същият дължи неустойки съгласно условията на конкретния хотел.
(3) При анулация на пътуването поради болест или други лични причини, свързани с Потребителя, той губи платените на Туроператора суми в съответствие със сроковете на анулация и в размерите по алинея 1,2,3,4 респективно дължи заплащане на тези суми, в случай, че не ги е платил.
(4) В случай, че Потребителят прекрати своята почивка /е кскурзия/ през времетраенето й по свое желание, всички допълнителни разходи, вкючително и транспортните са за негова сметка. В този случай не може да има претенции за връщане на част от стойността на заявените услуги.
(5) При подаване на документи с неверни данни и неспазване на сроковете от страна на Потребителя, Туроператорът има право да анулира пътуването, удържайки горе цитираните неустойки.
(6) При резервации Ранно записване , всяка една промяна на име на турист,тип настаняване , дата на пътуване , се таксуват и заплащат по стандартните цени на съответния хотел и се налага глоба в размер на 30лв.

Условия за настаняване и пътуване:
Медицинската застраховка по пакетите за организирано пътуване е на ЗАД “ ДЗИ”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията “КОРИС БЪЛГАРИЯ” ООД на посоченият в полицата номер за спешни случаи, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, той му възстановява разходи до 100 (сто) Евро, независимо от размера на действително извършените и при условие, че събитието е покрито по условията на застраховката.

При настаняването в тройни стаи (TRPL; DBL + ex. bed), третото легло е допълнително, тип разтегателно и за него се заплаща по- малко.

При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни. Децата ползват намаления, само ако са настанени в стая с двама пълноплащащи възрастни.

Стаи с изглед към морето, се гарантират само след предварително направена резервация за такава и е възможно само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.

Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите е до 12:00 ч. в деня на отпътуване.

В деня на пристигане преди 14:00ч. и в деня на напускане след 12:00ч. всички услуги в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки.

Продължителност на пътуването: от София до Айвалък 710км, от София до Кушадасъ 954км, от София до Дидим 1015км, от София до Бодрум 1090км, от София до Мармарис 1119км, от София до Фетие 1189км, от София до Кемер 1301км, от София до Лара 1275км, от София до Белек 1284км, от София до Сиде 1315км, от София до Алания 1374км.
Време за пристигане според обявените в дестинацията километри.

Броя на храненията в хотелите съответства на броя резервирани нощувки. При резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, ако хотелът е на all inclusive.
Точният час на отпътуване от България, номер на автобуса и телефон на представителя на TA се потвърждават два дни преди отпътуване, като клиентите имат задължение сами да се информират за детайлите.
Настаняването в автобусите е според датата на записване.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да указват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.

Допълнителна информация:
Минимален брой за осъществяване на пътуването – 30 човека
Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи – 7 дни преди отпътуване.
Начин на плащане: 30% депозит при записване, доплащане до 20 дни преди датата на отпътуване (с изключение на резервации направени по ранно записване).
Нобходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.
Децата, пътуващи с един родител или без родители, представят нотарилно заверена декларация от единия или от двамата родители.
Визов режим: няма изисквания за визи.

ТO има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица № 13160171240000001/17.11.2017 на ЗАД “Алианц България” – гр. София, бул. Княз Ал. Дондуков №59, ЕИК 040638060, тел. +359 2 930 23 55
Застраховка “Отмяна на пътуване” се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване според общите условия на ЗАД “Алианц България”.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ НА МЯСТО ПО-ЖЕЛАНИЕ!

ИЗМИР
На брега на Егейско море се е разположил този удивително красив и многонаселен град. Измир има удобно географско положение – до подножието на хълма, където се извисява историческата крепост Кадификале, построена по времето на Александър Македонски, привличаща туристи от всички краища на света, покрай пристанището, огряно от слънцето, обкръжен от високи планини. Историческото име на Измир е Смирна. Археологическите изследвания позволили да се предположи, че първите заселници на града са се установили тук през третото хилядолетие преди новата ера. Според учените, първоначалното ядро на града се отнася към същата епоха, като равнищата на урбанизация на Троя. Убедете се, че тук има какво да се види!

ЕФЕС
Ефес – един от най-древните елински градове-колонии в Мала Азия, основан през 11 век пр. н.е. Този град векове наред не слиза от страниците на Античната история. В Ефес се е запазила основната структура на древния град, което позволява да си съставите представа за устройството на античното селище. Достигналите до нас останки от фасада на античната библиотека на Целмуис Полинемус, двете агори, баните, къщите на богати граждани до днес поразяват с изящество и завършени форми. В Ефес е прекарала последните дни от живота си Пресветата Дева Мария Богородица, чиято къща могат да разгледат всички, които посетят тази екскурзия. В края на екскурзията се прави посещение на кожена фабрика.

ДЖИП САФАРИ
Ще откриете нови земи, ще видите паметници на архитектурата и изкуството, ще разберете как живеят хората в турската провинция. Но не това е основната цел на екскурзията. Пътят криволичи по нанагорнището, и вненезапно се озовавате в райони, недокоснати от цивилизацията, с девствена природа и разнообразна растителност. Можете да проверите уменията си за шофиране в трудни условия, пътешествайки в сърцето на планината. Ще имате прекрасна възможност да опитате прясно уловена пъстърва, приготвена в духа на най-добрите турски традиции пред очите ви. Напред, колите ви очакват!

ПАМУККАЛЕ
В превод Памуккале означава ˝замък от памук˝ – това е едно уникално природно явление, което се намира в Югоизточна Турция. Това чудо на природата няма аналог. Великолепните калциеви каскади ще останат завинаги във вашето съзнание. Ще имате възможност да посетите древния град Хиераполис – неговия никропол, добре съхранения амфитеатър, търговския площад- Агора, храма на Аполон, римските бани и много други забележителности. Тези от Вас, които желаят, ще се къпят в минералния басейн, в който се е къпала последната египетска царица-Клеопатра.

ТУРСКА ВЕЧЕР
За да почувствате екзотиката на Изтока и да се потопите в атмосферата на ориенталски песни и танци, елате с нас на Турска нощ в най-големия и известен ресторант в Кушадасъ- КЕРВАН САРАЙ. Ще имате уникалния шанс да станете свидетели на шоуто на професионални изпълнители на танца на корема, ще видите фолклорни танци от различните области на Турция и ефектното представление с огън и саби. Там можете да опитате традиционни вина и мезета, а също да представите страната си във финалното състезание за най-добре танцуващ участник от публиката…

РАЗХОДКА С ЯХТА
Незабравима морска разходка по Егейско море с яхта. На една от спирките лагуната ще ви приеме в обятията си, а горещото слънце ще покрие кожата Ви с бронзов тен. Обяд на кораба, а след това интересна развлекателна програма. Красотата на Егейско море не може да се опише, трябва да я видите с очите си.

ГМУРКАНЕ
Великолепна възможност, както за професионалисти,така и за начинаещи, да се потопят в дълбините на Егейско море и да се полюбуват на красотата на подводния свят.
Описание на хотела
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ
Хотелът е разположен на 80 км. от летището в Измир, на 5 км от центъра на Кушадасъ, на брега на морето.

В ХОТЕЛА
Хотелът разполага с основен ресторант, 4 ресторанта a la cartе (италиански, китайски, турски и рибен с предварителна заявка, за една седмица престой, посещението на всеки ресторант по веднъж е безплатно), 6 бара, 2 открити басейна (един с морска вода), закрит басейн, 3 водни пързалки, кино, лекар на повикване, SPA-център, фризьорски салон, магазини, пералня, 4 конферентни зали (30-450 чов.)

За децата:
За децата са предвидени детски бюфет, детска площадка, мини-клуб (4-12 г.), бавачка (платено)

СТАИ
Стаите разполагат с баня, сешоар, индивидуален климатик, телевизор, телефон, мини-бар (безалкохолни напитки, зареждат се всеки ден, безплатно), сейф (безплатно), под – мокет, балкон, почистване на стаята – ежедневно, смяна на спално бельо – 2 пъти седмично, room service (от 00:00 до 06:00, безплатно)

ПЛАЖ
Плажът е собствен, пясък. Бар на плажа: безплатно. На басейна и на плажа: чадъри, матраци, шезлонги – безплатно. Плажни кърпи: безплатно.

БЕЗПЛАТНИ УСЛУГИ
Безплатни са турска баня, сауна (с предварителна заявка), фитнес зала, аеробика, водна аеробика, волейбол, баскетбол, мини-футбол, тенис корт с бетонно покритие (денем), отдаване под наем на тенис ракети и топки, дартс, билярд, безмоторни водни спортове, анимационна програма, музика на живо, дискотека, безжичен интернет достъп (на разположение в целия хотел)

ПЛАТЕНИ УСЛУГИ
Срещу заплащане можете да ползвате масаж, джакузи, боулинг, курсове по подводно плуване, моторизирани водни спортове

SEA LIGHT RESORT HOTEL

AddThis Sharing Buttons
Share to Facebook24Share to SvejoShare to TwitterShare to Google+Share to BloggerShare to LinkedInShare to ИмейлShare to Любими
Локация:
Кушадасъ, Турция

Website:

http://www.sealighthotel.com/

Принтирай
Намери цена и резервирай

Описание на хотела
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ
Хотелът е разположен на 80 км. от летището в Измир, на 5 км от центъра на Кушадасъ, на брега на морето.

В ХОТЕЛА
Хотелът разполага с основен ресторант, 4 ресторанта a la cartе (италиански, китайски, турски и рибен с предварителна заявка, за една седмица престой, посещението на всеки ресторант по веднъж е безплатно), 6 бара, 2 открити басейна (един с морска вода), закрит басейн, 3 водни пързалки, кино, лекар на повикване, SPA-център, фризьорски салон, магазини, пералня, 4 конферентни зали (30-450 чов.)

За децата:
За децата са предвидени детски бюфет, детска площадка, мини-клуб (4-12 г.), бавачка (платено)

СТАИ
Стаите разполагат с баня, сешоар, индивидуален климатик, телевизор, телефон, мини-бар (безалкохолни напитки, зареждат се всеки ден, безплатно), сейф (безплатно), под – мокет, балкон, почистване на стаята – ежедневно, смяна на спално бельо – 2 пъти седмично, room service (от 00:00 до 06:00, безплатно)

ПЛАЖ
Плажът е собствен, пясък. Бар на плажа: безплатно. На басейна и на плажа: чадъри, матраци, шезлонги – безплатно. Плажни кърпи: безплатно.

БЕЗПЛАТНИ УСЛУГИ
Безплатни са турска баня, сауна (с предварителна заявка), фитнес зала, аеробика, водна аеробика, волейбол, баскетбол, мини-футбол, тенис корт с бетонно покритие (денем), отдаване под наем на тенис ракети и топки, дартс, билярд, безмоторни водни спортове, анимационна програма, музика на живо, дискотека, безжичен интернет достъп (на разположение в целия хотел)

ПЛАТЕНИ УСЛУГИ
Срещу заплащане можете да ползвате масаж, джакузи, боулинг, курсове по подводно плуване, моторизирани водни спортове

Удобства и услуги
В хотела
Турска баня Детски кът Спа Сауна Масажи
Ресторант Лоби бар Парк Сейф рецепция Конферентна зала
Паркинг Wi-Fi интернет Обменно бюро Гледане на деца
В стаята
Tv Телефон Климатик Мини бар Балкон
Сешоар Душ
В близост
Плаж Такси стоянка Автобусна спирка
Спорт и развлечения
Закрит басейн Външен басейн Детски басейн Водни спортове Анимация

Цени
STANDART ROOM – ULTRA ALL INCLUSIVE
Дата База 1 възр. в двойна стая Двойна стая Двойна стая + доп. легло Единична стая 1 възр. + 1 дете (0-12.99) 1 възр. + 2 деца (0-12.99)(0-12.99) 2 възр. + 1 дете (0-12.99)
27.04.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 489 лв. 978 лв. 1366 лв. 726 лв. 978 лв. 1128 лв. 1128 лв.
04.05.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 489 лв. 978 лв. 1366 лв. 726 лв. 978 лв. 1128 лв. 1128 лв.
11.05.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 489 лв. 978 лв. 1366 лв. 726 лв. 978 лв. 1128 лв. 1128 лв.
18.05.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 553 лв. 1107 лв. 1540 лв. 836 лв. 1107 лв. 1257 лв. 1257 лв.
25.05.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 579 лв. 1158 лв. 1610 лв. 880 лв. 1158 лв. 1308 лв. 1308 лв.
01.06.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 579 лв. 1158 лв. 1610 лв. 880 лв. 1158 лв. 1308 лв. 1308 лв.
08.06.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 597 лв. 1195 лв. 1659 лв. 910 лв. 1195 лв. 1345 лв. 1345 лв.
15.06.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 706 лв. 1411 лв. 1952 лв. 1095 лв. 1411 лв. 1561 лв. 1561 лв.
22.06.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 706 лв. 1411 лв. 1952 лв. 1095 лв. 1411 лв. 1561 лв. 1561 лв.
29.06.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 706 лв. 1411 лв. 1952 лв. 1095 лв. 1411 лв. 1561 лв. 1561 лв.
06.07.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 706 лв. 1411 лв. 1952 лв. 1095 лв. 1411 лв. 1561 лв. 1561 лв.
13.07.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 859 лв. 1719 лв. 2367 лв. 1356 лв. 1719 лв. 1869 лв. 1869 лв.
20.07.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 859 лв. 1719 лв. 2367 лв. 1356 лв. 1719 лв. 1869 лв. 1869 лв.
27.07.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 859 лв. 1719 лв. 2367 лв. 1356 лв. 1719 лв. 1869 лв. 1869 лв.
03.08.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 859 лв. 1719 лв. 2367 лв. 1356 лв. 1719 лв. 1869 лв. 1869 лв.
10.08.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 859 лв. 1719 лв. 2367 лв. 1356 лв. 1719 лв. 1869 лв. 1869 лв.
17.08.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 859 лв. 1719 лв. 2367 лв. 1356 лв. 1719 лв. 1869 лв. 1869 лв.
24.08.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 859 лв. 1719 лв. 2367 лв. 1356 лв. 1719 лв. 1869 лв. 1869 лв.
31.08.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 706 лв. 1411 лв. 1952 лв. 1095 лв. 1411 лв. 1561 лв. 1561 лв.
07.09.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 706 лв. 1411 лв. 1952 лв. 1095 лв. 1411 лв. 1561 лв. 1561 лв.
14.09.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 706 лв. 1411 лв. 1952 лв. 1095 лв. 1411 лв. 1561 лв. 1561 лв.
21.09.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 579 лв. 1158 лв. 1610 лв. 880 лв. 1158 лв. 1308 лв. 1308 лв.
28.09.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 579 лв. 1158 лв. 1610 лв. 880 лв. 1158 лв. 1308 лв. 1308 лв.
05.10.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 489 лв. 978 лв. 1366 лв. 726 лв. 978 лв. 1128 лв. 1128 лв.
12.10.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 489 лв. 978 лв. 1366 лв. 726 лв. 978 лв. 1128 лв. 1128 лв.
19.10.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 489 лв. 978 лв. 1366 лв. 726 лв. 978 лв. 1128 лв. 1128 лв.

SUPERIOR ROOM – ULTRA ALL INCLUSIVE
Дата База 1 възр. в двойна стая Двойна стая Двойна стая + доп. легло Единична стая 1 възр. + 1 дете (0-12.99) 1 възр. + 2 деца (0-12.99)(0-12.99) 2 възр. + 1 дете (0-12.99) 2 възр. + 2 деца (0-12.99)(0-12.99) 3 възр. + 1 дете (0-12.99)
27.04.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 572 лв. 1145 лв. 1592 лв. 868 лв. 1145 лв. 1295 лв. 1295 лв. 1445 лв. 1742 лв.
04.05.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 572 лв. 1145 лв. 1592 лв. 868 лв. 1145 лв. 1295 лв. 1295 лв. 1445 лв. 1742 лв.
11.05.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 572 лв. 1145 лв. 1592 лв. 868 лв. 1145 лв. 1295 лв. 1295 лв. 1445 лв. 1742 лв.
18.05.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 653 лв. 1306 лв. 1810 лв. 1005 лв. 1306 лв. 1456 лв. 1456 лв. 1606 лв. 1960 лв.
25.05.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 685 лв. 1371 лв. 1897 лв. 1060 лв. 1371 лв. 1521 лв. 1521 лв. 1671 лв. 2047 лв.
01.06.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 685 лв. 1371 лв. 1897 лв. 1060 лв. 1371 лв. 1521 лв. 1521 лв. 1671 лв. 2047 лв.
08.06.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 708 лв. 1416 лв. 1958 лв. 1099 лв. 1416 лв. 1566 лв. 1566 лв. 1716 лв. 2108 лв.
15.06.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 843 лв. 1687 лв. 2324 лв. 1329 лв. 1687 лв. 1837 лв. 1837 лв. 1987 лв. 2474 лв.
22.06.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 843 лв. 1687 лв. 2324 лв. 1329 лв. 1687 лв. 1837 лв. 1837 лв. 1987 лв. 2474 лв.
29.06.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 843 лв. 1687 лв. 2324 лв. 1329 лв. 1687 лв. 1837 лв. 1837 лв. 1987 лв. 2474 лв.
06.07.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 843 лв. 1687 лв. 2324 лв. 1329 лв. 1687 лв. 1837 лв. 1837 лв. 1987 лв. 2474 лв.
13.07.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 1036 лв. 2071 лв. 2842 лв. 1655 лв. 2071 лв. 2221 лв. 2221 лв. 2371 лв. 2992 лв.
20.07.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 1036 лв. 2071 лв. 2842 лв. 1655 лв. 2071 лв. 2221 лв. 2221 лв. 2371 лв. 2992 лв.
27.07.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 1036 лв. 2071 лв. 2842 лв. 1655 лв. 2071 лв. 2221 лв. 2221 лв. 2371 лв. 2992 лв.
03.08.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 1036 лв. 2071 лв. 2842 лв. 1655 лв. 2071 лв. 2221 лв. 2221 лв. 2371 лв. 2992 лв.
10.08.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 1036 лв. 2071 лв. 2842 лв. 1655 лв. 2071 лв. 2221 лв. 2221 лв. 2371 лв. 2992 лв.
17.08.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 1036 лв. 2071 лв. 2842 лв. 1655 лв. 2071 лв. 2221 лв. 2221 лв. 2371 лв. 2992 лв.
24.08.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 1036 лв. 2071 лв. 2842 лв. 1655 лв. 2071 лв. 2221 лв. 2221 лв. 2371 лв. 2992 лв.
31.08.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 843 лв. 1687 лв. 2324 лв. 1329 лв. 1687 лв. 1837 лв. 1837 лв. 1987 лв. 2474 лв.
07.09.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 843 лв. 1687 лв. 2324 лв. 1329 лв. 1687 лв. 1837 лв. 1837 лв. 1987 лв. 2474 лв.
14.09.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 843 лв. 1687 лв. 2324 лв. 1329 лв. 1687 лв. 1837 лв. 1837 лв. 1987 лв. 2474 лв.
21.09.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 685 лв. 1371 лв. 1897 лв. 1060 лв. 1371 лв. 1521 лв. 1521 лв. 1671 лв. 2047 лв.
28.09.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 685 лв. 1371 лв. 1897 лв. 1060 лв. 1371 лв. 1521 лв. 1521 лв. 1671 лв. 2047 лв.
05.10.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 572 лв. 1145 лв. 1592 лв. 868 лв. 1145 лв. 1295 лв. 1295 лв. 1445 лв. 1742 лв.
12.10.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 572 лв. 1145 лв. 1592 лв. 868 лв. 1145 лв. 1295 лв. 1295 лв. 1445 лв. 1742 лв.
19.10.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 572 лв. 1145 лв. 1592 лв. 868 лв. 1145 лв. 1295 лв. 1295 лв. 1445 лв. 1742 лв.

DELUXE ROOM – ULTRA ALL INCLUSIVE
Дата База 1 възр. в двойна стая Двойна стая
27.04.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 642 лв. 1285 лв.
04.05.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 642 лв. 1285 лв.
11.05.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 642 лв. 1285 лв.
18.05.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 739 лв. 1479 лв.
25.05.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 778 лв. 1556 лв.
01.06.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 778 лв. 1556 лв.
08.06.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 805 лв. 1610 лв.
15.06.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 968 лв. 1935 лв.
22.06.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 968 лв. 1935 лв.
29.06.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 968 лв. 1935 лв.
06.07.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 968 лв. 1935 лв.
13.07.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 1198 лв. 2396 лв.
20.07.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 1198 лв. 2396 лв.
27.07.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 1198 лв. 2396 лв.
03.08.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 1198 лв. 2396 лв.
10.08.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 1198 лв. 2396 лв.
17.08.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 1198 лв. 2396 лв.
24.08.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 1198 лв. 2396 лв.
31.08.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 968 лв. 1935 лв.
07.09.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 968 лв. 1935 лв.
14.09.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 968 лв. 1935 лв.
21.09.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 778 лв. 1556 лв.
28.09.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 778 лв. 1556 лв.
05.10.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 642 лв. 1285 лв.
12.10.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 642 лв. 1285 лв.
19.10.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 642 лв. 1285 лв.

RED DOOR ROOM – ULTRA ALL INCLUSIVE
Дата База 1 възр. в двойна стая Двойна стая
27.04.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 642 лв. 1285 лв.
04.05.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 642 лв. 1285 лв.
11.05.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 642 лв. 1285 лв.
18.05.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 739 лв. 1479 лв.
25.05.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 778 лв. 1556 лв.
01.06.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 778 лв. 1556 лв.
08.06.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 805 лв. 1610 лв.
15.06.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 968 лв. 1935 лв.
22.06.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 968 лв. 1935 лв.
29.06.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 968 лв. 1935 лв.
06.07.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 968 лв. 1935 лв.
13.07.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 1198 лв. 2396 лв.
20.07.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 1198 лв. 2396 лв.
27.07.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 1198 лв. 2396 лв.
03.08.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 1198 лв. 2396 лв.
10.08.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 1198 лв. 2396 лв.
17.08.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 1198 лв. 2396 лв.
24.08.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 1198 лв. 2396 лв.
31.08.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 968 лв. 1935 лв.
07.09.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 968 лв. 1935 лв.
14.09.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 968 лв. 1935 лв.
21.09.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 778 лв. 1556 лв.
28.09.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 778 лв. 1556 лв.
05.10.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 642 лв. 1285 лв.
12.10.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 642 лв. 1285 лв.
19.10.2018 г. ULTRA ALL INCLUSIVE 642 лв. 1285 лв.