Термо СПА – хотел “Римска баня” / Thermal Spa Hotel “Roman Bath”Описание

Термо СПА – хотел “Римска баня” е разположен в китното селце Баня, което се намира на 4 километра от гр. Банско и гр. Разлог, и на 150 километра от гр. София. Разположено е в центъра на Разложката котловина, която е оградена от трите планини – Пирин, Рила и Родопите. Мястото е уникално с това, че притежава повече от 75 топли минерални извори, които заедно с прекрасния въздух допринасят за една неповторима почивка в планината, която няма да забравите. Климата е извънредно благоприятен и позволява целогодишна курортна дейност: зимният сезон е с продължителност 160 дни, а лятото е прохладно и подходящо за много планински и екстремни спортове. Поради близостта си с отличните ски писти на един от най-модерно оборудваните ски курорти в Източна Европа – гр. Банско, термо спа хотел “Римска баня” е прекрасно място за почивка през зимата. През лятото спа хотелът е изходно място за екскурзии и преходи из красивите природни забележителности на планините Пирин, Рила и Родопите.

Термо СПА – хотел “Римска баня” предлага отлични условия за рехабилитация и отмора, за спорт и развлечения, за почивка, ваканция, конференции, семинари, бизнес срещи и тийм билдинг.

Минералната вода в хотела е от извор, който е бил използван още от древните римляни. Тя е с температура 58oС и с доказани качества за балнеолечение и профилактика на хронично-възпалителни заболявания на опорно-двигателния апарат, както и за стари травми – счупвания, изкълчвания, натъртвания, ревматизъм, хронични гинекологични заболявания, възпалителни заболявания на нервната система, камъни в бъбреците, заболявания на черния дроб, стомаха, урологични и кожни болести- акне, псориазис, възпаление на дихателните пътища, както и хронични отравяния с тежки метали (радиоактивен стронций, церий и др.). Флуорът, който се съдържа в минералната вода, свързва радиоактивните метали и намалява тяхното вредно действие върху човешкия организъм.

Прекарайте една спа почивка, съчетавайки планина и спа в хотел Римска баня 3+*, с. Баня (община Разлог)

Цените за почивка през лятото в Спа Хотел Римска баня 3+*, с.Баня включват:

  • Съответния брой нощувка и закуска
  • Паркинг
  • Ползване на двата плувни минерални басейна, шезлонг, чадър, халат;
  • Ползване на парна баня, сауна, фитнес;
  • Паркинг;
  • Застраховка и туристическа такса

Важно:

  • Промени по направените резервации, без неустойка за Клиента, могат да се правят в срок не по-късно от 14 дни преди датата на пристигане в хотела;
  • Анулации по направените резервации, без неустойка за Клиента, могат да се правят в срок не по-късно от 5 дни преди датата на пристигане в хотела;