РАННИ ЗАПИСВАНИЯ – RAMADA RESORT AKBUK 4*, Дидим Лято 2018-Автобусна програма 7 нощувкиОписание

Програма
ЦЕНИ ПРИ РАННО ЗАПИСВАНЕ ДО 30.12.2017 г., с капаро 30% от пакетната цена на човек

ДИДИМ
Дидим с Егейското крайбрежие стана един от най-забележителните курорти на Турция, привлекателен със своите дълги пясъчни плажове, ясно синьо море, слънце и чудно красиви плажове.
Сред всичко това е изключителното наследство от древността на древния елински град, в който се намират храмът на Аполон, храма на Посейдон с изображението на Медуза, която сякаш зорко бди над античния град. Античният град Милетос е само на няколко километра.
През VI в. пр.н.е. Дидим се е явявал място за поклонения на Аполон Дидимски, в чест на който бил издигнат величествен античен храм. През 1991 г градът получил названието „Дидим“, което в превод означава „близнаци“, и заел достойно място сред водещите курортни зони на Турция. Съвременен Дидим, разположен на полуостров, граничи с провинция Mugla и залива Akbuk. Това е идеално място за любители на екстремните спортове и плажния отдих. Дидим не е голям, но е богат на исторически паметници, което позволява приятно да разнообразите почивката си. Главната забележителност на Дидим е колоната на светилището на Аполон, съхранена до наши дни. Това е един от най-величествените храмова на Елинската цивилизация. Недалеч от храма се намират руините на стария стадион, където са се провеждали ритуали и състезания. Посещението на още два древни града – Приен и Милет – отлично допълва вашето запознанство с античния свят. Както във всеки друг курорт и тук има множество барове, ресторанти, рибни таверни, дискотеки и развлекателни центрове, болшинството от които е разположено по крайбрежната част. Вечер можете да посетите дискотека „Медуза“ – една от големите дискотеки в тази област или да поседнете в някое от кафенетата и да се полюбувате на красивия залез.

Тръгване всеки петък от:

гр. София, гр. София, автогара “Сердика” – бивш „Трафик Маркет“ (между Централна жп гара София и Централна автогара)
гр.Пловдив от бензиностонция OMW до хотел “Санкт Петербург”.
гр.Пазарджик – (Шел Пазарджик)
гр.Хасково – (Шел Клокотница)
гр. Стара Загора – парkинг пред жп гара

ПРОГРАМА:
1-ви ден
Тръгване в 13.00ч. от София, от София, “Сердика” – бивш „Трафик Маркет“, 15.00ч. от Пловдив -бензиностонция OMW до хотел “Санкт Петербург”.Отпътуване към границата, преминаване. Нощен преход. Рано сутринта пристигане в Дидим. След 14.00 ч. настаняване в избрания хотел.

2-ри ден до 8-ми ден
Свободно време и възможност за доп. екскурзии срещу заплащане предлагани от Турския партньор на ТА.

9-ти ден
Освобождаване на хотела до 12.00 часа. Свободно време. От 17.00 ч. до 19.00 събиране на туристите от хотелите и отпътуване за България.

10-ти ден
По обед пристигане в България. Пловдив хотел “Санкт Петербург”, София, “Сердика” – бивш „Трафик Маркет“

Цената включва:

Транспорт с лицензиран автобус по съответния маршрут

7 нощувки в хотел по избор на съответната база изхранване

Медицинска застраховка на ЗАД „ДЗИ“, с покритие 5000 евро (за лица до 65 години)

Представител на TA по време на пътуването

Обслужване на място от представител на местната фирма партньор

Всички пътни и магистрални такси

Цената не включва:

Мед. застраховка на ЗАД „ДЗИ“, с покритие 5000 евро за лица от 65 до 70 год. – доплащане 10 лв.
Мед. застраховка на ЗАД „ДЗИ“ , с покритие 5000 евро за лица от 70 до 80 год. – доплащане 15 лв.
Мед. застраховка на ЗАД „ДЗИ“, с покритие 5000 евро за лица над 80 год. – сумата на застр. премия се предоставя допълнително от Застрахователя

Застраховка „Отмяна на пътуване“ – доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на ЗАД „Алианц България“, гр.София, бул.Княз Ал.Дондуков №59, ЕИК 040638060, тел. +359 2 930 23 55

Доплащане при записани по-малко от 20 човека за тръгване от: В. Търново – 25 лв. на човек; от Габрово – 20 лв. на човек; от Казанлък – 15 лв. на човек, от Ст. Загора – 15 лв.

Разходи от личен характер и бакшиши.

Допълнителни екскурзии

Условия за ранно записване:

Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена резервация и плащане до обявените за всеки хотел дати.

Не се допускат никакви промени при вече направена и платена резервация за ранно записване. При невъзможност на туриста да пътува при резервация за ранно записване, внесените и платени суми не се възстановяват.

В случай на отказ от пътуване при направена и платена резервация по ранно записване, сумата може да се използва за друга дата на пътуване с допълнително заплащане по стандартните тарифи, само ако са спазени сроковете за отказ от пътуване съгласно договор с клиента.

АНУЛАЦИОННИ УСЛОВИЯ

Чл. 19. (1) Потребителят има право да се откаже от пътуването без санкция до 24 часа след записване и внасяне на капаро.
(2) В случай на отказ от пътуването и прекратяване на договора от страна на Потребителя, Туроператорът удържа следните неустойки:
1. При пътуване в чужбина:
а) след изтичане на срока по ал.(1) и до 60 дни преди датата на пътуването – такса резервация – 40 лв. За всяка промяна относно резервация след първоначалното записване се удържа такса в размер на 30 лева.
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването – в размер на депозита.
г) от 29 до 20 дни преди датата на пътуването – 50% от общата стойност на пътуването.
д) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването – 80% от общата стойност на пътуването.
е) по-малко от 14 дни преди датата на пътуването – 100% от общата стойност на пътуването.
2. При пътуване в страната:
а) след изтичане на срока по ал.(1) и до 20 дни преди датата на пътуването такса резервация 20 лв.
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването – в размер на депозита.
в) от 13 до 7 дни преди датата на пътуването – 50% от общата стойност на пътуването.
г) от 6 до 3 дни преди датата на пътуването – 80% от общата стойност на пътуването.
д) по-малко от З дни преди датата на пътуване то – 100% от общата стойност на пътуване то.
(3) При пътуване в чужбина при направена резервация с включени отстъпки за ранно записване или промоционални оферти и отказ на Потребителя след изтичане на срока по ал.(1) същият дължи следните неустойки:
а) след изтичане на срока по ал.(1) и до 60 дни преди датата на пътуването – в размер на капарото.
г) от 59 до 20 дни преди датата на пътуването – 100 % от общата стойност.
д) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването – 100 % от общата стойност.
(2) При пътуване в страната при направена резервация с включени отстъпки за ранно записване и отказ на потребителя след изтичане на срока по ал.(1) същият дължи неустойки съгласно условията на конкретния хотел.
(3) При анулация на пътуването поради болест или други лични причини, свързани с Потребителя, той губи платените на Туроператора суми в съответствие със сроковете на анулация и в размерите по алинея 1,2,3,4 респективно дължи заплащане на тези суми, в случай, че не ги е платил.
(4) В случай, че Потребителят прекрати своята почивка /е кскурзия/ през времетраенето й по свое желание, всички допълнителни разходи, вкючително и транспортните са за негова сметка. В този случай не може да има претенции за връщане на част от стойността на заявените услуги.
(5) При подаване на документи с неверни данни и неспазване на сроковете от страна на Потребителя, Туроператорът има право да анулира пътуването, удържайки горе цитираните неустойки.
(6) При резервации Ранно записване , всяка една промяна на име на турист,тип настаняване , дата на пътуване , се таксуват и заплащат по стандартните цени на съответния хотел и се налага глоба в размер на 30лв.

Условия за настаняване и пътуване:

Медицинската застраховка по пакетите за организирано пътуване е на ЗАД “ ДЗИ”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията „КОРИС БЪЛГАРИЯ“ ООД на посоченият в полицата телефонен номер при спешни случаи, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, той му възстановява разходи до 100 (сто) Евро, независимо от размера на действително извършените и при условие, че събитието е покрито по условията на застраховката.

При настаняването в тройни стаи (TRPL; DBL + ex. bed), третото легло е допълнително, тип разтегателно и за него се заплаща по- малко.

При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни. Децата ползват намаления, само ако са настанени в стая с двама пълноплащащи възрастни.

Стаи с изглед към морето, се гарантират само след предварително направена резервация за такава и е възможно само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.

Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите е до 12:00 ч. в деня на отпътуване.

В деня на пристигане преди 14:00ч. и в деня на напускане след 12:00ч. всички услуги в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки.

Продължителност на пътуването: от София до Айвалък 710км, от София до Кушадасъ 954км, от София до Дидим 1015км, от София до Бодрум 1090км, от София до Мармарис 1119км, от София до Фетие 1189км, от София до Кемер 1301км, от София до Лара 1275км, от София до Белек 1284км, от София до Сиде 1315км, от София до Алания 1374км.

Време за пристигане според обявените в дестинацията километри.

Броя на храненията в хотелите съответства на броя резервирани нощувки. При резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, ако хотелът е на all inclusive.

Точният час на отпътуване от България, номер на автобуса и телефон на представителя на TA се потвърждават два дни преди отпътуване, като клиентите имат задължение сами да се информират за детайлите.

Настаняването в автобусите е според датата на записване.

Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.

Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.

Туроператорът и местните партньори могат да указват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.

Допълнителна информация:

Минимален брой за осъществяване на пътуването – 30 човека

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи – 7 дни преди отпътуване.

Начин на плащане: 30% депозит при записване, доплащане до 20 дни преди датата на отпътуване (с изключение на резервации направени по ранно записване).

Нобходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.

Децата, пътуващи с един родител или без родители, представят нотарилно заверена декларация от единия или от двамата родители.

Визов режим: няма изисквания за визи.

ТO има сключена застраховка „Отговорност на Туроператора“ по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица № 13160171240000001/17.11.2017 на ЗАД „Алианц България“ – гр. София, бул. Княз Ал. Дондуков №59, ЕИК 040638060, тел. +359 2 930 23 55

Застраховка „Отмяна на пътуване“ се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване според общите условия на ЗАД „Алианц България“.
Описание на хотела
Местоположение:
Хотелът е разположен в местността Акбук, на 44 км. от летище Милас, на 20 км. от центъра на Дидим. Построен през 2014 г.

Стаи:
Стаите са луксозно обзаведени с индивидуален климатик, 32″ LCD телевизор със сателитна телевизия, баня с душ или вана, сешоар, телефон, минибар, сейф, безжичен интернет.

В хотела:
Хотелът разполага с общо 369 стаи, основен ресторант с външна и вътрешна секция, 2 а-ла-карт ресторанта (турска кухня и морски деликатеси, със задължителна предварителна резервация), бар на басейна, бар на плажа, открит басейн, релакс басейн, детски басейн, водни пързалки, SPA & Welness център, паркинг.

За децата:
Детско меню, детска площадка, мини клуб (4-12 г.), детски басейн, мини дискотека, детски шоу програми.

Безплатни Услуги:
Турска баня, сауна, фитнес, телевизионна зала, плажен волейбол, аеробика, водна гимнастика, жива музика, анимация, безжичен интернет (на цялата територия на хотела).

Платени Услуги:
Масаж, SPA процедури, фризьор, магазини, химическо чистене, лекар, водни спортове.

Плаж:
собствена пясъчна ивица на 800-900 м. от хотела. В активния сезон функционира безплатен шатъл до плажа. Чадъри и шезлонги на плажа и при басейните – безплатно. На плажа гостите на хотела могат безплатно да обядват и да консумират напитки в ресторантa.

Услуги включени в цената:
Хранене:
All Inclusive – закуска, обяд и вечеря на шведска маса, допълнителни хранения, местни алкохолни и безалкохолни напитки без лимит.

Удобства и услуги
В хотела
Турска баня Джакузи Фризьорски салон Спа Сауна
Парна баня Фитнес Масажи Пералня Ресторант
Лоби бар Нощен бар Паркинг Магазин Wi-Fi интернет
Химическо чистене Гледане на деца
В стаята
Интернет Tv Телефон Климатик Мини бар
Балкон Сейф Сешоар Душ Вана
В близост
Плаж
Спорт и развлечения
Външен басейн Детски басейн Анимация

Цени
STD LV – ALL INCLUSİVE
Дата База 1 възр. в двойна стая Двойна стая Двойна стая + доп. легло Единична стая 1 възр. + 1 дете (0-12.99) 1 възр. + 2 деца (0-12.99)(3-12.99) 1 възр. + 2 деца (0-2.99)(0-12.99) 2 възр. + 1 дете (0-12.99) 2 възр. + 2 деца (0-2.99)(0-12.99)
27.04.2018 г. ALL INCLUSİVE 437 лв. 875 лв. 1228 лв. 581 лв. 731 лв. 1025 лв. 881 лв. 1025 лв. 1175 лв.
04.05.2018 г. ALL INCLUSİVE 437 лв. 875 лв. 1228 лв. 581 лв. 731 лв. 1025 лв. 881 лв. 1025 лв. 1175 лв.
11.05.2018 г. ALL INCLUSİVE 437 лв. 875 лв. 1228 лв. 581 лв. 731 лв. 1025 лв. 881 лв. 1025 лв. 1175 лв.
18.05.2018 г. ALL INCLUSİVE 437 лв. 875 лв. 1228 лв. 581 лв. 731 лв. 1025 лв. 881 лв. 1025 лв. 1175 лв.
25.05.2018 г. ALL INCLUSİVE 437 лв. 875 лв. 1228 лв. 581 лв. 731 лв. 1025 лв. 881 лв. 1025 лв. 1175 лв.
01.06.2018 г. ALL INCLUSİVE 437 лв. 875 лв. 1228 лв. 581 лв. 731 лв. 1025 лв. 881 лв. 1025 лв. 1175 лв.
08.06.2018 г. ALL INCLUSİVE 480 лв. 959 лв. 1341 лв. 645 лв. 795 лв. 1109 лв. 945 лв. 1109 лв. 1259 лв.
15.06.2018 г. ALL INCLUSİVE 585 лв. 1171 лв. 1622 лв. 803 лв. 953 лв. 1321 лв. 1103 лв. 1321 лв. 1471 лв.
22.06.2018 г. ALL INCLUSİVE 585 лв. 1171 лв. 1622 лв. 803 лв. 953 лв. 1321 лв. 1103 лв. 1321 лв. 1471 лв.
29.06.2018 г. ALL INCLUSİVE 642 лв. 1283 лв. 1777 лв. 888 лв. 1038 лв. 1433 лв. 1188 лв. 1433 лв. 1583 лв.
06.07.2018 г. ALL INCLUSİVE 651 лв. 1302 лв. 1803 лв. 902 лв. 1052 лв. 1452 лв. 1202 лв. 1452 лв. 1602 лв.
13.07.2018 г. ALL INCLUSİVE 651 лв. 1302 лв. 1803 лв. 902 лв. 1052 лв. 1452 лв. 1202 лв. 1452 лв. 1602 лв.
20.07.2018 г. ALL INCLUSİVE 651 лв. 1302 лв. 1803 лв. 902 лв. 1052 лв. 1452 лв. 1202 лв. 1452 лв. 1602 лв.
27.07.2018 г. ALL INCLUSİVE 750 лв. 1499 лв. 2066 лв. 1050 лв. 1200 лв. 1649 лв. 1350 лв. 1649 лв. 1799 лв.
03.08.2018 г. ALL INCLUSİVE 750 лв. 1499 лв. 2066 лв. 1050 лв. 1200 лв. 1649 лв. 1350 лв. 1649 лв. 1799 лв.
10.08.2018 г. ALL INCLUSİVE 750 лв. 1499 лв. 2066 лв. 1050 лв. 1200 лв. 1649 лв. 1350 лв. 1649 лв. 1799 лв.
17.08.2018 г. ALL INCLUSİVE 750 лв. 1499 лв. 2066 лв. 1050 лв. 1200 лв. 1649 лв. 1350 лв. 1649 лв. 1799 лв.
24.08.2018 г. ALL INCLUSİVE 618 лв. 1236 лв. 1713 лв. 852 лв. 1002 лв. 1386 лв. 1152 лв. 1386 лв. 1536 лв.
31.08.2018 г. ALL INCLUSİVE 618 лв. 1236 лв. 1713 лв. 852 лв. 1002 лв. 1386 лв. 1152 лв. 1386 лв. 1536 лв.
07.09.2018 г. ALL INCLUSİVE 618 лв. 1236 лв. 1713 лв. 852 лв. 1002 лв. 1386 лв. 1152 лв. 1386 лв. 1536 лв.
14.09.2018 г. ALL INCLUSİVE 506 лв. 1011 лв. 1410 лв. 683 лв. 833 лв. 1161 лв. 983 лв. 1161 лв. 1311 лв.
21.09.2018 г. ALL INCLUSİVE 449 лв. 898 лв. 1256 лв. 599 лв. 749 лв. 1048 лв. 899 лв. 1048 лв. 1198 лв.
28.09.2018 г. ALL INCLUSİVE 421 лв. 842 лв. 1179 лв. 557 лв. 707 лв. 992 лв. 857 лв. 992 лв. 1142 лв.
05.10.2018 г. ALL INCLUSİVE 421 лв. 842 лв. 1179 лв. 557 лв. 707 лв. 992 лв. 857 лв. 992 лв. 1142 лв.
12.10.2018 г. ALL INCLUSİVE 421 лв. 842 лв. 1179 лв. 557 лв. 707 лв. 992 лв. 857 лв. 992 лв. 1142 лв.
19.10.2018 г. ALL INCLUSİVE 421 лв. 842 лв. 1179 лв. 557 лв. 707 лв. 992 лв. 857 лв. 992 лв. 1142 лв.

STANDART ROOM SEA VİEW – ALL INCLUSİVE
Дата База 1 възр. в двойна стая Двойна стая Двойна стая + доп. легло Единична стая 1 възр. + 1 дете (0-12.99) 1 възр. + 2 деца (0-12.99)(3-12.99) 1 възр. + 2 деца (0-2.99)(0-12.99) 2 възр. + 1 дете (0-12.99) 2 възр. + 2 деца (0-2.99)(0-12.99)
27.04.2018 г. ALL INCLUSİVE 454 лв. 908 лв. 1269 лв. 606 лв. 756 лв. 1058 лв. 906 лв. 1058 лв. 1208 лв.
04.05.2018 г. ALL INCLUSİVE 454 лв. 908 лв. 1269 лв. 606 лв. 756 лв. 1058 лв. 906 лв. 1058 лв. 1208 лв.
11.05.2018 г. ALL INCLUSİVE 454 лв. 908 лв. 1269 лв. 606 лв. 756 лв. 1058 лв. 906 лв. 1058 лв. 1208 лв.
18.05.2018 г. ALL INCLUSİVE 454 лв. 908 лв. 1269 лв. 606 лв. 756 лв. 1058 лв. 906 лв. 1058 лв. 1208 лв.
25.05.2018 г. ALL INCLUSİVE 454 лв. 908 лв. 1269 лв. 606 лв. 756 лв. 1058 лв. 906 лв. 1058 лв. 1208 лв.
01.06.2018 г. ALL INCLUSİVE 454 лв. 908 лв. 1269 лв. 606 лв. 756 лв. 1058 лв. 906 лв. 1058 лв. 1208 лв.
08.06.2018 г. ALL INCLUSİVE 496 лв. 992 лв. 1384 лв. 669 лв. 819 лв. 1142 лв. 969 лв. 1142 лв. 1292 лв.
15.06.2018 г. ALL INCLUSİVE 602 лв. 1204 лв. 1672 лв. 828 лв. 978 лв. 1354 лв. 1128 лв. 1354 лв. 1504 лв.
22.06.2018 г. ALL INCLUSİVE 602 лв. 1204 лв. 1672 лв. 828 лв. 978 лв. 1354 лв. 1128 лв. 1354 лв. 1504 лв.
29.06.2018 г. ALL INCLUSİVE 658 лв. 1316 лв. 1819 лв. 912 лв. 1062 лв. 1466 лв. 1212 лв. 1466 лв. 1616 лв.
06.07.2018 г. ALL INCLUSİVE 668 лв. 1335 лв. 1844 лв. 926 лв. 1076 лв. 1485 лв. 1226 лв. 1485 лв. 1635 лв.
13.07.2018 г. ALL INCLUSİVE 668 лв. 1335 лв. 1844 лв. 926 лв. 1076 лв. 1485 лв. 1226 лв. 1485 лв. 1635 лв.
20.07.2018 г. ALL INCLUSİVE 668 лв. 1335 лв. 1844 лв. 926 лв. 1076 лв. 1485 лв. 1226 лв. 1485 лв. 1635 лв.
27.07.2018 г. ALL INCLUSİVE 766 лв. 1532 лв. 2115 лв. 1074 лв. 1224 лв. 1682 лв. 1374 лв. 1682 лв. 1832 лв.
03.08.2018 г. ALL INCLUSİVE 766 лв. 1532 лв. 2115 лв. 1074 лв. 1224 лв. 1682 лв. 1374 лв. 1682 лв. 1832 лв.
10.08.2018 г. ALL INCLUSİVE 766 лв. 1532 лв. 2115 лв. 1074 лв. 1224 лв. 1682 лв. 1374 лв. 1682 лв. 1832 лв.
17.08.2018 г. ALL INCLUSİVE 766 лв. 1532 лв. 2115 лв. 1074 лв. 1224 лв. 1682 лв. 1374 лв. 1682 лв. 1832 лв.
24.08.2018 г. ALL INCLUSİVE 635 лв. 1269 лв. 1762 лв. 877 лв. 1027 лв. 1419 лв. 1177 лв. 1419 лв. 1569 лв.
31.08.2018 г. ALL INCLUSİVE 635 лв. 1269 лв. 1762 лв. 877 лв. 1027 лв. 1419 лв. 1177 лв. 1419 лв. 1569 лв.
07.09.2018 г. ALL INCLUSİVE 635 лв. 1269 лв. 1762 лв. 877 лв. 1027 лв. 1419 лв. 1177 лв. 1419 лв. 1569 лв.
14.09.2018 г. ALL INCLUSİVE 522 лв. 1044 лв. 1452 лв. 708 лв. 858 лв. 1194 лв. 1008 лв. 1194 лв. 1344 лв.
21.09.2018 г. ALL INCLUSİVE 466 лв. 931 лв. 1302 лв. 624 лв. 774 лв. 1081 лв. 924 лв. 1081 лв. 1231 лв.
28.09.2018 г. ALL INCLUSİVE 437 лв. 875 лв. 1228 лв. 581 лв. 731 лв. 1025 лв. 881 лв. 1025 лв. 1175 лв.
05.10.2018 г. ALL INCLUSİVE 437 лв. 875 лв. 1228 лв. 581 лв. 731 лв. 1025 лв. 881 лв. 1025 лв. 1175 лв.
12.10.2018 г. ALL INCLUSİVE 437 лв. 875 лв. 1228 лв. 581 лв. 731 лв. 1025 лв. 881 лв. 1025 лв. 1175 лв.
19.10.2018 г. ALL INCLUSİVE 437 лв. 875 лв. 1228 лв. 581 лв. 731 лв. 1025 лв. 881 лв. 1025 лв. 1175 лв.

FAMILY ROOM – ALL INCLUSİVE
Дата База Двойна стая Двойна стая + доп. легло Четворна стая 2 възр. + 1 дете (0-12.99) 2 възр. + 2 деца (0-12.99)(3-12.99) 2 възр. + 2 деца (0-2.99)(0-12.99) 3 възр. + 1 дете (0-2.99) 3 възр. + 2 деца (0-2.99)(0-12.99)
27.04.2018 г. ALL INCLUSİVE 1417 лв. 1567 лв. 1725 лв. 1567 лв. 1717 лв. 1717 лв. 1717 лв. 1867 лв.
04.05.2018 г. ALL INCLUSİVE 1417 лв. 1567 лв. 1725 лв. 1567 лв. 1717 лв. 1717 лв. 1717 лв. 1867 лв.
11.05.2018 г. ALL INCLUSİVE 1417 лв. 1567 лв. 1725 лв. 1567 лв. 1717 лв. 1717 лв. 1717 лв. 1867 лв.
18.05.2018 г. ALL INCLUSİVE 1417 лв. 1567 лв. 1725 лв. 1567 лв. 1717 лв. 1717 лв. 1717 лв. 1867 лв.
25.05.2018 г. ALL INCLUSİVE 1417 лв. 1567 лв. 1725 лв. 1567 лв. 1717 лв. 1717 лв. 1717 лв. 1867 лв.
01.06.2018 г. ALL INCLUSİVE 1417 лв. 1567 лв. 1725 лв. 1567 лв. 1717 лв. 1717 лв. 1717 лв. 1867 лв.
08.06.2018 г. ALL INCLUSİVE 1574 лв. 1724 лв. 1883 лв. 1724 лв. 1874 лв. 1874 лв. 1874 лв. 2024 лв.
15.06.2018 г. ALL INCLUSİVE 1968 лв. 2118 лв. 2276 лв. 2118 лв. 2268 лв. 2268 лв. 2268 лв. 2418 лв.
22.06.2018 г. ALL INCLUSİVE 1968 лв. 2118 лв. 2276 лв. 2118 лв. 2268 лв. 2268 лв. 2268 лв. 2418 лв.
29.06.2018 г. ALL INCLUSİVE 2172 лв. 2322 лв. 2480 лв. 2322 лв. 2472 лв. 2472 лв. 2472 лв. 2622 лв.
06.07.2018 г. ALL INCLUSİVE 2206 лв. 2356 лв. 2514 лв. 2356 лв. 2506 лв. 2506 лв. 2506 лв. 2656 лв.
13.07.2018 г. ALL INCLUSİVE 2206 лв. 2356 лв. 2514 лв. 2356 лв. 2506 лв. 2506 лв. 2506 лв. 2656 лв.
20.07.2018 г. ALL INCLUSİVE 2206 лв. 2356 лв. 2514 лв. 2356 лв. 2506 лв. 2506 лв. 2506 лв. 2656 лв.
27.07.2018 г. ALL INCLUSİVE 2575 лв. 2725 лв. 2884 лв. 2725 лв. 2875 лв. 2875 лв. 2875 лв. 3025 лв.
03.08.2018 г. ALL INCLUSİVE 2575 лв. 2725 лв. 2884 лв. 2725 лв. 2875 лв. 2875 лв. 2875 лв. 3025 лв.
10.08.2018 г. ALL INCLUSİVE 2575 лв. 2725 лв. 2884 лв. 2725 лв. 2875 лв. 2875 лв. 2875 лв. 3025 лв.
17.08.2018 г. ALL INCLUSİVE 2575 лв. 2725 лв. 2884 лв. 2725 лв. 2875 лв. 2875 лв. 2875 лв. 3025 лв.
24.08.2018 г. ALL INCLUSİVE 2091 лв. 2241 лв. 2399 лв. 2241 лв. 2391 лв. 2391 лв. 2391 лв. 2541 лв.
31.08.2018 г. ALL INCLUSİVE 2091 лв. 2241 лв. 2399 лв. 2241 лв. 2391 лв. 2391 лв. 2391 лв. 2541 лв.
07.09.2018 г. ALL INCLUSİVE 2091 лв. 2241 лв. 2399 лв. 2241 лв. 2391 лв. 2391 лв. 2391 лв. 2541 лв.
14.09.2018 г. ALL INCLUSİVE 1668 лв. 1818 лв. 1977 лв. 1818 лв. 1968 лв. 1968 лв. 1968 лв. 2118 лв.
21.09.2018 г. ALL INCLUSİVE 1462 лв. 1612 лв. 1770 лв. 1612 лв. 1762 лв. 1762 лв. 1762 лв. 1912 лв.
28.09.2018 г. ALL INCLUSİVE 1360 лв. 1510 лв. 1668 лв. 1510 лв. 1660 лв. 1660 лв. 1660 лв. 1810 лв.
05.10.2018 г. ALL INCLUSİVE 1360 лв. 1510 лв. 1668 лв. 1510 лв. 1660 лв. 1660 лв. 1660 лв. 1810 лв.
12.10.2018 г. ALL INCLUSİVE 1360 лв. 1510 лв. 1668 лв. 1510 лв. 1660 лв. 1660 лв. 1660 лв. 1810 лв.
19.10.2018 г. ALL INCLUSİVE 1360 лв. 1510 лв. 1668 лв. 1510 лв. 1660 лв. 1660 лв. 1660 лв. 1810 лв.