Хотел Арбанаси – с. АрбанасиОписание

Хотел Арбанаси се намира в едноименния архитектурен резерват и носи духа и очарованието на Възрожденската епоха. Има типична за този период архитектура. Представлява просторна къща на два ката с каменна основа, обширна тераса – чардак, външна механа, голям двор с овощна градина.

Хотелът е категория 3 звезди и разполага с 9 двойни стаи и 1 апартамент с камина.

Всички стаи са много комфортни, обзаведени в модерен стил и имат самостоятелен санитарен възел с вана/ джакузи или душ, локално отопление, телевизор с кабелна телевизия и климатик. Могат да бъдат настанени общо 20 гости.

На разположение на гостите са вътрешен ресторант с 25 места и външна механа с 80 места, които са подходящи за сватбени тържества, кръщенета и др. мероприятия. Ние предлагаме вкусни домашни специалитети и невероятен избор от маркови напитки.

Настаняване, ВВ: 1 нощувка: 2 нощувки:
Двойна стая лукс 70 лв. 95 лв.
Двойна стая с джакузи 80 лв. 115 лв.
Апартамент с камина 90 лв. 125 лв.

Цената е на човек и включва: съответния брой нощувки със закуски, една вечеря на свещи, комплимент в стаята – фруктиера с плодове и бутилка шампанско, късен check out до 15 ч. в последния ден (при запитване от госта и възможност), ползване на безплатен интернет, охраняем паркинг.

Намаления:
- Деца под 6 години се настаняват безплатно.
- Деца от 6 до 11.99 г., настанени при родителите си, ползват 50% отстъпка от стойността на нощувката и празничната вечеря.
- Възрастен на допълнително легло ползва 30% отстъпка от пакетната цена.

Вид настаняване, ВВ: 1 нощувка: 2 нощувки:
Двойна стая лукс 59 лв. 85 лв.
Двойна стая с джакузи 70 лв. 95 лв.
Апартамент с камина 80 лв. 115 лв.

Цената е на човек и включва: съответния брой нощувки със закуски, празнична вечеря на 08.03.2012 г., комплимент в стаята, цветя за дамите, ползване на безплатен интернет, охраняем паркинг, късен check out  до 15 ч. в последния ден.

Намаления:
- Деца под 6 години се настаняват безплатно.
- Деца от 6 до 11.99 г., настанени при родителите си, ползват 50% отстъпка от стойността на нощувката и празничната вечеря.
- Възрастен на допълнително легло ползва 30% отстъпка от пакетната цена.