САМОЛЕТНИ билети

Самолетни билети

Eвтини самолетни билети онлайн до всяка точка на света!
Туристическа агенция Белпрего ви предлагаме бърз и лесен начин за покупка на самолетни билети. Проверете сами в реално време вариантите на пътуване в нашата онлайн резервационна система! Тук ще намерите най-ниските цени на самолетни билети, за които все още има свободни места. Сами определяте маршрута и авиокомпанията и решавате в кой ден ще предпочетете да летите или да преместите пътуването с ден-два, за да може да ползвате промоционалните цени на авиокомпаниите, които редовно предлагат отстъпки по полетите си, като най-изгодно е да се купуват самолетни билети в двете посоки и с фиксирана дата на връщане. Евтини самолетни билети могат да се купят възможно по-отрано преди планираното пътуване. По принцип най-изгодно е купуването на билети 2-3 месеца преди пътуването. Колкото по-близка е датата на полета, толкова по-скъп е самолетният билет. Ако все още не сте сигурни какъв вариант за пътуване да изберете, сравнете разписанието на полетите и цените на самолетните билети в нашата онлайн резервационната система!

Cамолетни билети можете да си купите както в нашите офиси, така и по Интернет, което е по-удобно и по-ефективно. Тъй като цените при различните авиокомпании съществено са различават, добре е първо да проучите различните оферти и варианти за пътуване, преди да вземете решение за покупка на билет. Това можете да направите сами и в реално време през нашия сайт. За да бъде информацията в този сайт винаги актуална, ние поддържаме 7 дни в седмицата и 24 часа в денонощието онлайн връзка с базата данни на всяка авиокомпания посредством световна система за онлайн резервации. Покупката по Интернет ви гарантира винаги най-актулната информация за цени, свободни места и разписание на полетите, а също така ви предлага избор и удобство при закупуването на Вашия самолетен билет. Резервирате сами своя самолетен билет и го плащате с карта, по банков път или в нашите офиси в Пещера и Пазарджик, а билета си получавате по електронен път.

Разбира се, ако имате нужда от съвет, ние сме на Ваше разположение, за да сте сигурни, че ще пътувате по най-удобния и изгоден за Вас начин, както и за да Ви предложим варианти освен с редовните авиокомпании, така и low cost полети или комбинации между тях. При нас можете да закупите билет за всеки един нискотарифен полет, без да Ви е необходима кредитна карта. Свържете се с някой от нашите офиси и ще можете да проверите и до къде, кога и на каква цена има чартърни полети. Нашата професионална препоръка е за това кое би било най-изгодно за Вашето пътуване, а изборът остава Ваш.

Белпрего

БЕЛПРЕГО Травел е лицензиран туристически агент, има Лиценз № РК 01 – 6586 с богат опит в сферата на туризма и пътуванията. Компанията е сертифицирана за продажба на самолетни билети, разполага с квалифициран екип от IATA-лицензирани специалисти.

Сред нашите партньори са:

Авиокомпании: Aeroflot, Aerosvit, Air France, Air Malta, Alitalia, Austrian Airlines, British Airways, Bulgaria Air,
Cyprus Airways, El Al, Emirates, LOT, Lufthansa, Olympic Air, Rossiya, TAROM,
Turkish Airlines, Siberia Airlines, Qatar Airlines

Нискобюджетни авиокомпании: Cimber Sterling, EasyJet, Germanwings, NIKI, Pegasus Airlines,
Ural Airlines, Wizz Air, Ryanair, Air Arabia

За да следите новините, станете фенове на Белпрего във Фейсбук .